Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

3 parmak yapmadım ben hiç yapsammı acaba 2 parmak yeterli diye yazanlar olmuştu arkadaşlar,juju 2 parmakta ilk başta zorlanıyodum bende ama gerçekten sık egzersiz yaparsan çok rahat oluyor...

ben de merak ediyorum 3 parmak şart mı acaba?özellikle dr ile başarmış arkadaşlar bu konu da bilgisini paylaşabilir mi?ne dersiniz 3 parmak mutlaka denenmeli mi?

zaten giriş insanı biraz kasıyor sonrasında ilerlemek kolay ama iki parmağı birden girişten nasıl geçircem bilmiyorum,biraz panik oldum galiba.her akşam denicem.gelişmeleri paylaşırım arkadaşlar.
sevgiler..

bide uzun bi tedavi süreçi var tedavide pahalı ama bazı doktorlar paragöz oldukları için bazı şeyleri önemsemiyorlar allah ıslah etsin onları ne diyelim başka

rica ederim,inş.kalbini temiz tutup,kıskançlık,kin,dedikodu yapmadıkca ben inanıyrum ki allah bize hep yol göstereck.moralini yüksek tut gerçi kndini eğitmissn bu konuda ama allaha güvn cnm.umutszluga kplma, duanıda eksik etme.

senin için ve diğer arkadaşlar için hep dua edicem hayat öğrene öğrene insanı geliştiriyor allah sana ve diğer arkadaşlara melekleriyle yardım etsin melekleriyle sarsın sizleri meleklerle hep yanınızda olsun yüce allah sağdan soldan arkadan önden üstten gelicek tehlikelerden belalardan korusun sizleri

3 parmak brdeni ben yaptım bogumuna kadr p...s gryr bebek çıkıyr sonuçta blmyrum ,bni p...se daha iyi hazırlamıstı. panik olmana gerek yok dgrleri nasıl grdyse oda kolay.vakit buldukca egzerszleri çogalt bn gnde 3-4 kere yapardım.şimdi ble mumla her aksam yaparım egzersz basardıgım halde.önyargıyı beynimden iyce silmek için

benim de bi arkadaşım var adı derya oda bebek istiyormuş onun yumurtalıklarında koca koca kistler varmış çikolata kistleri oluşmuş ve bebekleri olmuyor ve deryada bu durumdan şikayetçi çok üzülüyor bugun sümükmü sarı bi akıntı gelmiş deryadan onun içinde dua eder misiniz arkadaşlar

çok saol cnm agzındn çok güzel sözler çıkıyr aksam aksam banada moral verdin aminn inş.

deryanın rahmi normalmiş ama yumurtalıklarında kistler varmış ve sancısı filan oluyormuş acaba kistlermi çatlıyor deryanın eskiden adetleri düzenliydi

slm sanirim ben de BASARDIM.. sanirim diyorum cunku hala inanasim gelmiyor o kadar zamandan sonraaa. aci falan da hissetmedim.
darisi basarmak isteyip de sonuc alamayanlara. insallah en kisa zamanda bu illetten kurtulursunuzzzz.......AMINNN

Amin canım...
Tebrik ediyorum darısı başımıza...
Tekrar yapamadık dedin yaparsınız bence...
Yapamam diyerek psikolojini bozma...

3 parmak yapmadım ben hiç yapsammı acaba 2 parmak yeterli diye yazanlar olmuştu arkadaşlar,juju 2 parmakta ilk başta zorlanıyodum bende ama gerçekten sık egzersiz yaparsan çok rahat oluyor...

2 parmaktan sonra penis yapamadıysanız 3 yapmanız lazım.Zaten teadvide kullanılan dilatörlerde penis kadar.Ondan sonra ilşikiye giriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…