- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #8.021
derincim biz şu an daha iyiyiz ama denemiyoruz deneyince moralimiz bozuluyor ne yapsak bilmiyoruz 2 parmağı yapıyorum ben aslında...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sımdıde üst alt ön farketmıyo hersekılde yapabılıyom
ultrason jeli medikallerde var.Ben ty ja jeli kullanıyorum.hatta erken bosalmyı önleyici oplanından almıstık netten 60 tlyepeki nereden bulucaz ultrason jelini eczanelerde var mıdır?
derincim biz şu an daha iyiyiz ama denemiyoruz deneyince moralimiz bozuluyor ne yapsak bilmiyoruz 2 parmağı yapıyorum ben aslında...
zehralımansur bende kendim girdirmeye çalışıyorum ama olmuyor ya ben şu girişi nası yapacağımızı bi anlayabilsem....
slm sanirim ben de BASARDIM.. sanirim diyorum cunku hala inanasim gelmiyor o kadar zamandan sonraaa. aci falan da hissetmedim.
darisi basarmak isteyip de sonuc alamayanlara. insallah en kisa zamanda bu illetten kurtulursunuzzzz.......AMINNN
slm moralim tekrar bozuldu. bu aksam tekrar denedik.cok az oldu.ama olmayacagini hissettim. hic istek yoktu bende.yapamayinca agladim. offff yaa. benim 2.5 yil olacak.artik bitsin istiyorum ama 2 gun once deneyip oldugunu gordugum halde hala acaba mi? oldumu? tekrar yapabilirmiyim diyerek psikolojimi bozuyorum.
basaran arkadaslar 2 ve sonraki denemeleriniz nsldi? korku varmiydi?
slm moralim tekrar bozuldu. bu aksam tekrar denedik.cok az oldu.ama olmayacagini hissettim. hic istek yoktu bende.yapamayinca agladim. offff yaa. benim 2.5 yil olacak.artik bitsin istiyorum ama 2 gun once deneyip oldugunu gordugum halde hala acaba mi? oldumu? tekrar yapabilirmiyim diyerek psikolojimi bozuyorum.
basaran arkadaslar 2 ve sonraki denemeleriniz nsldi? korku varmiydi?
kendimi tam veremeyince aciyacak diye dusunup kendimi kasiyorum. olmuyor. gecenkinde dusunmemeye calistim.kendimi verince acima falan da olmadi.yine en basa donmekten korkuyorum.
dusunun 4 aylik bi arkadasim olmuyor diye bana danismisti. (benim yendigimi saniyor) gecen mujdeyi verdi basarmislar. tesekkur etmek icin beni aramis. o gazla biz de basardik hemde hic bisey kullanmadan ( krem kayganlastirici falan.) ama simdi yine olmuyorr
arasscım ne güzel yapmışsınız işte,yapamayacağını hisettiğin anda başardığın o anı düşünsen canım?yani o ilki yapmak bence bir dönüm noktası olmalı,gerisi gelir diye düşünüyorum..
arkadaşlar,bu arada parmağa geçmek istedim ama parmağı küs şeklinde tutmak ne kadar zor?o şekilde tutamadım,biraz zorladım canım acıdı,bıraktım..
nasıl yapcaz iki parmağı ya?
22 yasındayım cnm,sen?zehra yaş kaç