• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

peki nereden bulucaz ultrason jelini eczanelerde var mıdır?
ultrason jeli medikallerde var.Ben ty ja jeli kullanıyorum.hatta erken bosalmyı önleyici oplanından almıstık netten 60 tlye
pekte bi özelligi yok o yönden
ama kayganlıgı fena degil:icecream:
biraz cabuk kuruyo sanki
bende ultrson jeli alacagım artık madem zararsız

derincim biz şu an daha iyiyiz ama denemiyoruz deneyince moralimiz bozuluyor ne yapsak bilmiyoruz 2 parmağı yapıyorum ben aslında...

Daha iyi olmanıza sevindim...
2 parmağı yapıyorsan p.. denemesinden önce eşinin parmağına geç...
Egzersizleri kendi parmağınla yaptığın gibi en baştan eşinin parmağıyla da yap...

zehralımansur bende kendim girdirmeye çalışıyorum ama olmuyor ya ben şu girişi nası yapacağımızı bi anlayabilsem....

ben grdrp popoyuda braz havaya kaldırıyrum tamamdr.o zamn cesaretini iyi topluycn bz önsevişmeyi uzun tutuyruz vajina içine kayganlastırıcı sürmüyrum klitoris bölgesine sürüyrum seviştkce salgı oluyr ve bn orgazm olduktan sonra penisi alıyorum ozmn cok kaygan oluyr hemde kndi sıvısı oluyr bu sayede eşimde erken boşalma olmuyr ikimzde zevk alıyruz acık oldu ama kndmden örnek verym dedim

slm sanirim ben de BASARDIM.. sanirim diyorum cunku hala inanasim gelmiyor o kadar zamandan sonraaa. aci falan da hissetmedim.
darisi basarmak isteyip de sonuc alamayanlara. insallah en kisa zamanda bu illetten kurtulursunuzzzz.......AMINNN

arass 10 tebrikler cnm duvar olayını hiç sorun etme ben 2ay ara verpte yapmıştım gözünle gördün ya acımadığını ve grdğni grisi gelir artık allah yardımcın olsun darısı dgr arkadslarımıza inş.

slm sanirim ben de BASARDIM.. sanirim diyorum cunku hala inanasim gelmiyor o kadar zamandan sonraaa. aci falan da hissetmedim.
darisi basarmak isteyip de sonuc alamayanlara. insallah en kisa zamanda bu illetten kurtulursunuzzzz.......AMINNN

bende senin gbiydim ya geriye döndüm bak şimdi yaptıgımda vücudum bastan asağı titremişti sevinçten ağlamıstım hıçkıra hıçkıra ne gündü ya 6 EKİM bu tarhi hiç unutmuycm dönüm noktası gbi bişey oldu bnm için.üzerimdn agır bir yük kalkmıştı şimdi yenileri eklendi gerçi:bbo:

slm moralim tekrar bozuldu. bu aksam tekrar denedik.cok az oldu.ama olmayacagini hissettim. hic istek yoktu bende.yapamayinca agladim. offff yaa. benim 2.5 yil olacak.artik bitsin istiyorum ama 2 gun once deneyip oldugunu gordugum halde hala acaba mi? oldumu? tekrar yapabilirmiyim diyerek psikolojimi bozuyorum.
basaran arkadaslar 2 ve sonraki denemeleriniz nsldi? korku varmiydi?

kendimi tam veremeyince aciyacak diye dusunup kendimi kasiyorum. olmuyor. gecenkinde dusunmemeye calistim.kendimi verince acima falan da olmadi.yine en basa donmekten korkuyorum.
dusunun 4 aylik bi arkadasim olmuyor diye bana danismisti. (benim yendigimi saniyor) gecen mujdeyi verdi basarmislar. tesekkur etmek icin beni aramis. o gazla biz de basardik hemde hic bisey kullanmadan ( krem kayganlastirici falan.) ama simdi yine olmuyorr

slm moralim tekrar bozuldu. bu aksam tekrar denedik.cok az oldu.ama olmayacagini hissettim. hic istek yoktu bende.yapamayinca agladim. offff yaa. benim 2.5 yil olacak.artik bitsin istiyorum ama 2 gun once deneyip oldugunu gordugum halde hala acaba mi? oldumu? tekrar yapabilirmiyim diyerek psikolojimi bozuyorum.

benim suan bile oluyr hazirnda 3.yılıma greck evlilğim ekimde yendim işte.üzülme olmadı dye sakın pes etme bende pes ettiğim an 1-2dk kndimi toparlar hırslanır öyle denerim hiçbir zaman dönmedim denemeden çok şükür olmadı dye vazgecme 3.denemede yaparım deme o an yap hırslı ol

arasscım ne güzel yapmışsınız işte,yapamayacağını hisettiğin anda başardığın o anı düşünsen canım?yani o ilki yapmak bence bir dönüm noktası olmalı,gerisi gelir diye düşünüyorum..

arkadaşlar,bu arada parmağa geçmek istedim ama parmağı küs şeklinde tutmak ne kadar zor?o şekilde tutamadım,biraz zorladım canım acıdı,bıraktım..
nasıl yapcaz iki parmağı ya?:(

kendimi tam veremeyince aciyacak diye dusunup kendimi kasiyorum. olmuyor. gecenkinde dusunmemeye calistim.kendimi verince acima falan da olmadi.yine en basa donmekten korkuyorum.
dusunun 4 aylik bi arkadasim olmuyor diye bana danismisti. (benim yendigimi saniyor) gecen mujdeyi verdi basarmislar. tesekkur etmek icin beni aramis. o gazla biz de basardik hemde hic bisey kullanmadan ( krem kayganlastirici falan.) ama simdi yine olmuyorr

basa döneceğini sanmıyrum bu saatten sonra bndede ilk girişte kasılma oluyr işte onu bi atlatsam yarın adetim btsn bnmkinn üstüne atlıycm da garibim girip oldu hasta:çok üzgünüm:

arasscım ne güzel yapmışsınız işte,yapamayacağını hisettiğin anda başardığın o anı düşünsen canım?yani o ilki yapmak bence bir dönüm noktası olmalı,gerisi gelir diye düşünüyorum..

arkadaşlar,bu arada parmağa geçmek istedim ama parmağı küs şeklinde tutmak ne kadar zor?o şekilde tutamadım,biraz zorladım canım acıdı,bıraktım..
nasıl yapcaz iki parmağı ya?:(

ben küs şeklinde yapmadım aynayı karsıma alıp yaptım bir anda olmaz ztn ilk bogumu aldınmı gerisi kolay 3parmk brdende zorlnmıştım ama onun sayesnde kalın mumu aldım aksamına penis

Back