- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #8.061
allah bu hastalığı yenmene yüzbinlerce meleğiyle destek olsun sana diğer arkadaşlarada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 parmak yapmadım ben hiç yapsammı acaba 2 parmak yeterli diye yazanlar olmuştu arkadaşlar,juju 2 parmakta ilk başta zorlanıyodum bende ama gerçekten sık egzersiz yaparsan çok rahat oluyor...
çok teşekkür ederim zehra allah inşallah sana mucize yaşatır çok mutlu oldum seninde evlatların olsun her şeyimiz zaten sınav bu dünyada allah biz kullarını deniyor öbür dünyada bizi mukafatlandırıcak bunu unutmayalim allahtan başka sığınak yok isyan etmeyelim yüce rabbimize o her şeyi biliyor onun mucizeleri bitmez yüce allahın
ben de merak ediyorum 3 parmak şart mı acaba?özellikle dr ile başarmış arkadaşlar bu konu da bilgisini paylaşabilir mi?ne dersiniz 3 parmak mutlaka denenmeli mi?
zaten giriş insanı biraz kasıyor sonrasında ilerlemek kolay ama iki parmağı birden girişten nasıl geçircem bilmiyorum,biraz panik oldum galiba.her akşam denicem.gelişmeleri paylaşırım arkadaşlar.
sevgiler..
senin için ve diğer arkadaşlar için hep dua edicem hayat öğrene öğrene insanı geliştiriyor allah sana ve diğer arkadaşlara melekleriyle yardım etsin melekleriyle sarsın sizleri meleklerle hep yanınızda olsun yüce allah sağdan soldan arkadan önden üstten gelicek tehlikelerden belalardan korusun sizleri
derya içinde dua edelim arkadaşlar deryanında çok canı sıkkın kız bebek özlemi çekiyor hiç hamile kalamadı
çıldırmasın cnm sabretsin bizlerde istyruz kndini yerden yere vursanda vakti ne zamansa o zmn olck.derya çıldırcak bebeği olsun diye olmuyor ama
3 parmak yapmadım ben hiç yapsammı acaba 2 parmak yeterli diye yazanlar olmuştu arkadaşlar,juju 2 parmakta ilk başta zorlanıyodum bende ama gerçekten sık egzersiz yaparsan çok rahat oluyor...
slm sanirim ben de BASARDIM.. sanirim diyorum cunku hala inanasim gelmiyor o kadar zamandan sonraaa. aci falan da hissetmedim.
darisi basarmak isteyip de sonuc alamayanlara. insallah en kisa zamanda bu illetten kurtulursunuzzzz.......AMINNN