Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben küs şeklinde yapmadım aynayı karsıma alıp yaptım bir anda olmaz ztn ilk bogumu aldınmı gerisi kolay 3parmk brdende zorlnmıştım ama onun sayesnde kalın mumu aldım aksamına penis

canım peki küs şeklinde değilde iki parmağını yanyana normal bişekilde tutarak mı yapmıştın?bu arada ben emla vs kullanmıyorum.sadece kayganlaştırıcı kullanıyorum.
bi de ileri geri hareketinde basınç hissediyo musunuz?garip bişi bu..

slm sanirim ben de BASARDIM.. sanirim diyorum cunku hala inanasim gelmiyor o kadar zamandan sonraaa. aci falan da hissetmedim.
darisi basarmak isteyip de sonuc alamayanlara. insallah en kisa zamanda bu illetten kurtulursunuzzzz.......AMINNN

canım benim tebrik ediyorum seni merak etme başa dönmezsin birkere yendiysen mutlaka gerisi gelir inan çok sevindim darısı başımıza inşalah

2 parmagı brden normal yaptım.3parmak brdeni küs seklinde yaptımbende emla kullanmadım hiç bi gecen gün arkadaslardan kullanan vardı merak ettim acaba nasıl oluyr dyede bgenmedim çok yakıyr uyuyamamıstım.ileri geri hareketlerde ilk baslarda olurda p...s grdgnde ,parmakta hiç olmadı bende

yüce allah size mucizelerini göstersin yüce kudretiyle bu hastalığı yenmenize yardım etsin sizlere evlatlar versin sizleri taçlandırsın sizi en güzeline layık eylesin yüce allah bu hastalığa lanet etsin

bu hastalığı çekenler biliyor işte çok zor bi hastalık anlıyorum zehra senide diğer arkadaşlarıda öncelikle insanın kendine güvenmesi gerekiyor ve beynine acımıcak demesi gerekiyor biliyoruzki her şey beyinde bitiyor

yok olmuyor tüp bebeğe geçicez yarın sabah erkenden inşallah allah bebek nasip eder evlatlar nasip eder bende çok istiyorumbebeğimin olmasını evlatlarımınolmasını inşallah yüce allah dualarımıza cevap verir mucizeleriyle kudretiyle

p..ile yaparken basın hissi zamanla kaboluyor mu?şu iki parmağı bi yapabilsem ama 3 parmağı hayal edemiyorum(

insan kendi kendisini teselli etmesi gerek beynine hükmetmeli insan bu hastalığı yenmek istiyorsa hastalıklar başa bela işte ama hasta olunca günahlar hafifliyormuş allah af eyliyormuş günahları inşallah allah size öyle bi kolaylık verirki bu hastalığı 1 günde yenersiniz sakın umudunuzu kaybetmeyin beyninize hükmedin allaha dua edin beyninize acımıcak diye seslenin ve kendinize güvenin başarcam ben bu hastalığı acımıcak kendime güveniyorum diyin

aynen herşey beyinde btyr ,ben hep su zar gtse kesin yenerim derdim operasyonları ble düşünmştüm .yne forumdan bi arkadaşla grştğmde sakın deneme ben zarı aldırdım hala vajiyim demişti, zarı aldırdktn 1sene sonra yendi.eşime suç bulurdum bir işi beceremyr dye dr.gttim eşimi suçladım hep dr. bana kızmıştı sende btyr hersey sen acmassan o ne ypsın demişti.1sene sonra okuldn bir arkadasım evlendi o basrmıstı bense aynı, o nasıl yaptı dyp kndime hakaretler edyrdum ölüden farkım yoktu anlıycn tek basıma kmseye söylemedim forum sayesinde internettn konusmadıgım insan klmadı en son biri basrınca hırs gldi allahın iznyle yendm

tam olarak yenebildinmi bu baş belasını doğru haklısın diğer arkadaşlarda haklı bende haklıyım insanın özgüveni olunca insan daha bi hırslı oluyor dahada bi güven geliyor insana beyinle savaşmak lazım

amin cnm inş. btn samimiyetimle dua ediyrum saglıklı gzel bi evladın olur,allaha her zmn güven onun vardır bir bildiği bizim için hayırlı ne olursa onu önümze koyar.vaji beni eğitti ya,demekki sınav işte gerçi her anımız sınavda daha sabırlı oldum allaha güvnmesini ögrendim isyan etmemeyi öğrendm pişirdi anlıycn

3 parmak yapmadım ben hiç yapsammı acaba 2 parmak yeterli diye yazanlar olmuştu arkadaşlar,juju 2 parmakta ilk başta zorlanıyodum bende ama gerçekten sık egzersiz yaparsan çok rahat oluyor...

p..ile yaparken basın hissi zamanla kaboluyor mu?şu iki parmağı bi yapabilsem ama 3 parmağı hayal edemiyorum(

geçiyr acılıyr vajina inan bana adetim benim çok sancılı gecer bu sefer çok güzel gecti adete ykn üst üste ilişkye grdk .3 parmak brden yarısını al yetr ztn mumla daha rahat olur.

çok teşekkür ederim zehra allah inşallah sana mucize yaşatır çok mutlu oldum seninde evlatların olsun her şeyimiz zaten sınav bu dünyada allah biz kullarını deniyor öbür dünyada bizi mukafatlandırıcak bunu unutmayalim allahtan başka sığınak yok isyan etmeyelim yüce rabbimize o her şeyi biliyor onun mucizeleri bitmez yüce allahın

sayılır cnm ya benim tek hatam uzun aralıklarla yapmak oldu yoksa bayag atlatıcktım da hayırlısı.tek vajiyle btmyrki sıkıntılar(maddi manevi vs.işte) insnn canı istemyr yapmk uzun ara verdm.bu ay iyi dznli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…