- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.041
ben küs şeklinde yapmadım aynayı karsıma alıp yaptım bir anda olmaz ztn ilk bogumu aldınmı gerisi kolay 3parmk brdende zorlnmıştım ama onun sayesnde kalın mumu aldım aksamına penis
slm sanirim ben de BASARDIM.. sanirim diyorum cunku hala inanasim gelmiyor o kadar zamandan sonraaa. aci falan da hissetmedim.
darisi basarmak isteyip de sonuc alamayanlara. insallah en kisa zamanda bu illetten kurtulursunuzzzz.......AMINNN
canım peki küs şeklinde değilde iki parmağını yanyana normal bişekilde tutarak mı yapmıştın?bu arada ben emla vs kullanmıyorum.sadece kayganlaştırıcı kullanıyorum.
bi de ileri geri hareketinde basınç hissediyo musunuz?garip bişi bu..
26 inş yenersiniz bu illetide allah yardımcınız olsun zehra allah sanada ve arkadaşlarada kolaylık versin bu belayı yendirsin sizlere
vardı ben yeneli 1 sene oluyor yüce allah beni kurtardı sizide kurtarsın
2 parmagı brden normal yaptım.3parmak brdeni küs seklinde yaptımbende emla kullanmadım hiç bi gecen gün arkadaslardan kullanan vardı merak ettim acaba nasıl oluyr dyede bgenmedim çok yakıyr uyuyamamıstım.ileri geri hareketlerde ilk baslarda olurda p...s grdgnde ,parmakta hiç olmadı bende
bu hastalığı çekenler biliyor işte çok zor bi hastalık anlıyorum zehra senide diğer arkadaşlarıda öncelikle insanın kendine güvenmesi gerekiyor ve beynine acımıcak demesi gerekiyor biliyoruzki her şey beyinde bitiyor
peki nereden bulucaz ultrason jelini eczanelerde var mıdır?
yok olmuyor tüp bebeğe geçicez yarın sabah erkenden inşallah allah bebek nasip eder evlatlar nasip eder bende çok istiyorumbebeğimin olmasını evlatlarımınolmasını inşallah yüce allah dualarımıza cevap verir mucizeleriyle kudretiyle
p..ile yaparken basın hissi zamanla kaboluyor mu?şu iki parmağı bi yapabilsem ama 3 parmağı hayal edemiyorum(
tam olarak yenebildinmi bu baş belasını doğru haklısın diğer arkadaşlarda haklı bende haklıyım insanın özgüveni olunca insan daha bi hırslı oluyor dahada bi güven geliyor insana beyinle savaşmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?