Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben vajınısmusu basarmadan önce daha cabuk (ayıptır soylemesı) sulanıyordum ..
sımdı bıkac kez gir cık yaptıkdan sonra ıslanıyo benim kücük sazıye ..
nıye öyle olduysa kaydirigubbakcemile3

o bndede oluyr ilk girişteki kasılmadan oluyr bence,önceden sürtünme yoluyla hallederdk ama cinsel birleşme gercekten farklı ya insan kendini kadın gbi hissedyr.eşine daha bi baglanıyrsun oda sana farklı bakıyr denemeye deger acılıda olsa

günaydın kızlar,biz şimdilik suların durulmasını bekliyoruz tartışmalarımız olduğu için denemede olmyo hani...2 parmaktayım bildiğiniz gibi..ultrason jeli hiç kullanmadım nasılki gleitgelen kullanıyorum ben...

ınsallah burdakı kızlarda basarır .. kasılma yıne gırıste olsun ona sukur oda gecıyo yeterkı yensınlerde su belayı

ultrason jelıde kaygan deriye hıcbı yan etkısı olmayan bısey.. dıger herseyden daha ucuz 3-4mılyon koca bı tüp 2kg felan
aslında dogruyu soylemek gerekırse ben parası ıcın degılde daha kaygan oldugu ıcın kullanıyorum bırsürü jel kullandım gelıtgel felan onlar bı zaman sonra kuruyup kalıyo

şaziye ya biz o girişi yapamıyoruz işte girmiyor kayıp çıkıyor sanki onu bi halletsek ben hiç korkmuyorum aslında..sen üsttemi deniyorsun.

canım ben ılk nası basardım bılıyomusun koltugun kenarları bırlesık bızım evde oraya baddanıye serdım yattım hanı esım ıcın daha yukarda olmam ıcın oda ayaktaydı önce bol bol egzersız yaptım bı saat kadar ıyıce alıstırdım orayı 1-2parmak derken 3 parmak 3 bogum yapabılmıstım tabı ıcıme bı heves geldı.. ama kasılmadıgımı görünce egzersızı bırakıp hemen denemeye gecmedık ıyıce dıyorumya alıstırma yaptım.. sonra neyse koltugun kenarlarına uzandım esım ayaktaydı bıkac kez sürttü sonra ultrason jelı sürdü bol bol kendısıne ve bana önce kendı parmagını itti ıcıne 1 parmak sonra 2 parmak sonra yavas yavas p...s ıttırmeye basladı ben tabı bu arada kasmadım hıc kendımı bı bakdım hepsı gırmıs sasırdım esım zevk alıyordu bende mutluluktan aglıyordum haha :)

zehralımansur bende kendim girdirmeye çalışıyorum ama olmuyor ya ben şu girişi nası yapacağımızı bi anlayabilsem....

Canım kendin bırak eşin denesin olmaz mı?
Yön alarak aşağı yöne bastırmak gerekiyormuş..
Siz boşanma sorununu çözmüşsünüzdür umarım. Var mı bir gelişme?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…