• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya düşünüyoruz tabi ama hani kendimize bi süre verdik o süre içinde olmazsa gidecez,biz zaten 2 parmaktayız eşimin 2 parmağında biraz zorlanıyorum o kadar,sorun şu mesela denediğimizde ilk girmiyor ozaman eşim de erek.... kaybı oluyor.üzülüyor o da..yoksa ben 1 pamakta ve 2 parmakta çok rahatım ama şunu farkettim yumurtlama döneminde orası baya bi açılıyo ozaman daha rahat egzersiz oluyo hissedciyorum

ya düşünüyoruz tabi ama hani kendimize bi süre verdik o süre içinde olmazsa gidecez,biz zaten 2 parmaktayız eşimin 2 parmağında biraz zorlanıyorum o kadar,sorun şu mesela denediğimizde ilk girmiyor ozaman eşim de erek.... kaybı oluyor.üzülüyor o da..yoksa ben 1 pamakta ve 2 parmakta çok rahatım ama şunu farkettim yumurtlama döneminde orası baya bi açılıyo ozaman daha rahat egzersiz oluyo hissedciyorum

inşallah ihtiyaç olmaz da yaparsınız hayırlsı mevladanopuyorumnanaktan

inşallah canım sen giidyorsun sana tam olarak ne egzersizi verdi yaptıklarımızın aynısımı...farklı birşey varsa söyleyebilrimisin.

bana günde 3 kere parmak egzersizi ilk önce kendim sonra eşim günlerini belirleyip onları verdi nefes ve kas her egzersizden önce 15-20 defa aynısı aslında sizin yaptıklarınızdan farkı yok ama benim motive edilmem lazım bide jinekolojik muayeneye alıştırıyolar işte buda iyi bişey bence aklıma geldikçe bayılcak gibi oluyodum
ya merak ediyorum o sandelyeye vajınusmus problemi olmayan biri oturunca nasıl tepki veriyo ordaki tepkilerimden vajınusmus olduum anlaşılıyomuş öle dedi doktor

ben jinekolojik muayene oldum ilk ilişkiye giremediğimizde hani garip hissediyosun ama bi tepki vermedim.ben fiziksel bi problem varmı diye gittim o da yok dedi psikoloğa gitmemizi sölemişti hatta zar da yerinde duruyo demişti ozaman...inşallah başarabilirzi..

bembeyazev ne haber nasılsın,canım bi şey soracam eşinin iki parmağını nasıl alıyorsun,yani küs şeklindemi düz mü yardımcı olabilirmisin

arkadaşlar internetten kayganlaştırıcı jel ve 2 boy p... alın plastik olan esneyenlerden yumuşak zaten yapıları et gibi yavaş yavaş aşşa doğru itin yönünü buldunuzmu giriyor zaten hani hep deriz ya orda bir duvar var orası yanlış yön çünkü, gittiği yöne doğru itin zorlamadan, önce küçük boy p... kayganlaştırıcı sürüp yapın onu yaptıktan sonra büyük boy olana kayganaştırıcı sürüp yapın, sonrada eşinizle kontrol sizde olsun elinizle tutup doğru yöne doğru itin bakın çok kolay olucak görüceksiniz nefes aldığınız anda itin

kızlar alakasız olacak ama topik saatiyle benim saat arasında bir saat fark var nedendir acaba kafamçokkarıştı,cahilimde biraz bu konuda

Back