Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarr sagolun ebnı bı tek sız anlarsınız zaten:)))))))))
yok ıhsallh hava sartlarında sorun olmazsa yarın gıdıyorlarzemuszemus
bebek ıstıyoruz bızde ama bu ay deneme bıle yapamadık daha ALLAH hepımızn yardımcısı olsun kzlarrr

krizalit hoşgeldin,tatil nasıldı

Sağ ol canım, valla nasıl olsun, annemin yanına gittim memlekete, iki hafta boyunca en çok özlediğim şey olan bütün gün televizyon izleyip örgü örme eylemini gerçekleştirdim, ev trikotaj atölyesine döndü. Hâttâ aklımdan geçti bizim hatunlar sırayla hamile kalsa da hepsinin bebişine hırka, yelek falan örsem diye. hadi bakalım, inşallah bekliyorum valla bebiş haberlerinizi.

az önce yaptık egzersizi kızlar.eşimin tek parmakta çok rahatım artık.hep koltukta oturarak yapmaya alışmıştım bugün ilk kez yatıp bacaklarımı açıp yaptık önce afalladım ama sonra onada alıştım ve kasmıyorum çok mutluyumopuyorumnanaktan

neler ördün hanım kızkaydirigubbakcemile3 ben sakllı ipten yastık kılıfı yapıyrum 1.yastık bittide 2.basladım cnm istedkce işte öryrz.inşallahhhh korunmuyrum ama bebekte olmuyr vallahi bekliyruz ne zmn canı isterse artık,senn evlilik ne zmn kacıncı sınıfsn bölüm?

ben vajınısmusu basarmadan önce daha cabuk (ayıptır soylemesı) sulanıyordum ..
sımdı bıkac kez gir cık yaptıkdan sonra ıslanıyo benim kücük sazıye ..
nıye öyle olduysa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…