- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.961
günaydın kızlar...
ne olsun canım ya aynısen neler yaptın?
ya düşünüyoruz tabi ama hani kendimize bi süre verdik o süre içinde olmazsa gidecez,biz zaten 2 parmaktayız eşimin 2 parmağında biraz zorlanıyorum o kadar,sorun şu mesela denediğimizde ilk girmiyor ozaman eşim de erek.... kaybı oluyor.üzülüyor o da..yoksa ben 1 pamakta ve 2 parmakta çok rahatım ama şunu farkettim yumurtlama döneminde orası baya bi açılıyo ozaman daha rahat egzersiz oluyo hissedciyorum
inşallah canım sen giidyorsun sana tam olarak ne egzersizi verdi yaptıklarımızın aynısımı...farklı birşey varsa söyleyebilrimisin.
ben tam bilmiyorum ama fikrimi söyleyeyim vajına o zamnlarda çok hassas oluyo biliyosun ilşikide yasak hem tıbben hem dinen parmakla bile zarar görüp mikrop kapabilir o yüzden dikkatli ol derim bekle kaç gün sürüyoki zaten
SAGOL CANIM IYIYIM SEN NASILSIN..SADECE BI 10 GUNDUR KAYNANAMLAR VAR O KADAR:bbo:baharcığım nasılsın herşey yolunda mı
SAGOL CANIM IYIYIM SEN NASILSIN..SADECE BI 10 GUNDUR KAYNANAMLAR VAR O KADAR:bbo:
SAGOL CANIM IYIYIM SEN NASILSIN..SADECE BI 10 GUNDUR KAYNANAMLAR VAR O KADAR:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?