• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

wla juujucum tam bilemıorum ama tıbbi depolarda yada bı ıhtımal kapsamlı eczanelerde bulunabılır..bana klınıkte kendılerı vermşti..o yuzden kesın bse dıemıorum...internetten de bı bakabılırsın....

anladım canım,bir araştırayım netten..
sen ne kadar oldu yeneli?bu sorunu ne kadar süre yaşadın?

Bu dilatör setini nette bulan olursa buraya yazarsa cok memnun olurumkaydirigubbakcemile5

Herkes özelde görüşüyo sanırım.neyse ilgilendiginiz için cooooooooooooooooooook tesekkürler arkadslar
iyi gecelerguclubacismile

tıp fakültelerinin kadın doğum bölümünde ayrıntılı uygulamalı olarak animasyon cdsi ile bulabilirsin cd salık bakanlığının hazırlamış olduğu bi materyal bence tıptan veya üni hastanelerinden temin et...

Bu dilatör setini nette bulan olursa buraya yazarsa cok memnun olurumkaydirigubbakcemile5

Herkes özelde görüşüyo sanırım.neyse ilgilendiginiz için cooooooooooooooooooook tesekkürler arkadslar
iyi gecelerguclubacismile

ilaç ismi yasak +netten temin edeceğiniaraştırmadan deneme çok fazla sahte ürün var jinekoloji materyallerinde

gerçekten mi?:(
zaten netten baktığım kadarı ile online satılmıyor bu ürünler..yurdışında mevcut sadece..

yurtiçindede var merak etme sağlık medikalcilerde bile var ama bi uzmana teyit ettirmeden kullanma türkiyede bayiliği yok sadece tıp fakültelerine nrel den geliyor ama ülkemizde daha yeni ihtiyaç olarak görülmeye başladı ..

ilaç ismi yasak +netten temin edeceğiniaraştırmadan deneme çok fazla sahte ürün var jinekoloji materyallerinde

dr hanım ,cok sordugum ama net cözüm bulamdıgım sorunlar var.Ben mumla calıstım sonra parmak ve hatta esimin iki parmagını da aldım.Dün denememizde esimin kısa süreli ereksiyonları oldu.ilk defa dün cok rahattım ve ecımayacagından emindim .emla ile uyusmustu tabi.hic hissetmiyordum hatta belkide girdi biraz ama anlayamadan esim ereksiyon kaybına ugradı.Ne yapmalıyız? erk bslma sorunu olmustu ama erksyn kaybı ilk defa oldu.önerdgnz bi ilac var mı?:uhm:senağlama

cnm ben 7 aya yakın yaşadım...temmuzda ewlenmştm..daha bu sömestrda gdebıldm....onun öncesınde kendı denemelermde basarsz olmştm....çok takma kafana kesnlıkle çözümü olan bır durum....bıraz cesaret ..kendn yenebılırsn...şayet yenemdn üzülme napar eder doktora gdersn neden dersen tüm hayatını etkıleyeck bır durum sonucta tedavısı warken kaçmak sacma deılmıii...hadı cesaret...önce kendın....

dont know aynı sorunu bende yaşıyorum 2pamak yapabişliyorum ama p... denemesinde ereksiyon kaybı oluyor eşimde ne yapıcaz bilmiyorum..birde küçük şehirdeyiz dilatörü nerden alabilkiriz...

dr hanım ,cok sordugum ama net cözüm bulamdıgım sorunlar var.Ben mumla calıstım sonra parmak ve hatta esimin iki parmagını da aldım.Dün denememizde esimin kısa süreli ereksiyonları oldu.ilk defa dün cok rahattım ve ecımayacagından emindim .emla ile uyusmustu tabi.hic hissetmiyordum hatta belkide girdi biraz ama anlayamadan esim ereksiyon kaybına ugradı.Ne yapmalıyız? erk bslma sorunu olmustu ama erksyn kaybı ilk defa oldu.önerdgnz bi ilac var mı?:uhm:senağlama

çok rahat olman başarıya koşmanz kesinlikle tabiki bu durumda kullanılabilecek ilaçlar var eşin için ama pm den atabilrm ancak :)

saçma olcak ama bilmiyorum tadım yok sınav yaklasıyr o moralimi bozuyr vaji yzndn geçen sene kldım bu sene gecmem lazım kaldığımıda kmseye söylemedim.hersey üst üste geliyr anlıycn

hehe klasik sınav sendromu kardeşim her sınav öncesi geçiriyo geçersin kaydirigubbakcemile2canım benim korkma sen çalış gerisi allaha kalmış allah ailene sabır versin bizimkilerede kaydirigubbakcemile3ohaoldumsmile

Back