- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.941
aminnn ama bana sabır versin hem evlilik, hem vaji,hem okul bide işe baslıycm allah acırsa bana acısınmafoldumbenguclubacismilehehe klasik sınav sendromu kardeşim her sınav öncesi geçiriyo geçersin kaydirigubbakcemile2canım benim korkma sen çalış gerisi allaha kalmış allah ailene sabır versin bizimkilerede kaydirigubbakcemile3ohaoldumsmile
aminnn ama bana sabır versin hem evlilik, hem vaji,hem okul bide işe baslıycm allah acırsa bana acısınmafoldumbenguclubacismile
üstesinden gelirsin inanıyorum kardeşim sınav zamanı alev topu gibi oluyo deyeni yakıyo kaydirigubbakcemile3 allah zihin açıklıgı versin
inş.vajiyi atlattım sayılır o hayatımı alt üst etti ya zaten.senn nasıl gidiyor
sen niye yatıyon cnm gtsin o yatsın koltukta:)) özel olmazsa hayırdır nye tartıstınz
Aslında çok zor değil bu illeti yenmek. Sadece cinselliği tanımak tadına varmak yeterli yenmek için..
sorma su cocuk meselesı, anlatamıyosun da kımseye.soranlara sınır oluyorum aslında. ınsan dusunur belkı sorunumuz var demı.ne soruyorsun kardesım.ısıne bak dıyesım gelıyo.empatı yapmaları sart.bebek olsun gozlerıne gozlerıne sokucam..oooof kusura bakmayın bu konuda cok hassasımbilmiyorumkismile
aminnn ama bana sabır versin hem evlilik, hem vaji,hem okul bide işe baslıycm allah acırsa bana acısınmafoldumbenguclubacismile
Birkaç hafta tatilden sonra geldim ben de, herkese merhaba. Yüzeysel olarak baktım ben yokken yazılanlara, yeni gelenler hoş gelmiş vereliniortak
Bu arada müstakbel kayınvalidem gelmişti onunla da tanıştık. Bundan sonra beni "Bir Derdim Var" köşesinde bulursunuz artık kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
dün gece egzersizim iyi gitti.eşimin işaret parmağını çok rahat alabiliyorum giriş çıkışını ileri geri hareketlerinde hiç sıkmıyorum zemuszemus
günaydın kızlar
dün gece egzersizim iyi gitti.eşimin işaret parmağını çok rahat alabiliyorum giriş çıkışını ileri geri hareketlerinde hiç sıkmıyorum zemuszemus
Canım aynı durumdayız...
Benim de hem evlilik hem vaji hem okul...
15 şubatta da okul açılıyor. Ne güzel alışmıştım tatile senağlama
Kızlar günaydın...
Nasılsınız, gelişmeler var mı?
kızlar yenı basaranlardanım 5 kez oldu yaptık esımın hareket edınce agrı yapıyor yapanlar sızdede agrı oluyormu bırde bebek ıstıyorum dun gece yaptık sankı bırısı bıber surdu esımle yaptıktan sonra sızdede oluyormu
bana cevap yokmu:1no2:
kızlar yenı basaranlardanım 5 kez oldu yaptık esımın hareket edınce agrı yapıyor yapanlar sızdede agrı oluyormu bırde bebek ıstıyorum dun gece yaptık sankı bırısı bıber surdu esımle yaptıktan sonra sızdede oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?