Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aminnn ama bana sabır versin hem evlilik, hem vaji,hem okul bide işe baslıycm allah acırsa bana acısınmafoldumbenguclubacismile

Aslında çok zor değil bu illeti yenmek. Sadece cinselliği tanımak tadına varmak yeterli yenmek için..

öyle hemen yenilmiyor maalesef.cinsellik güzel bir şey elbette.sevdiğin insanla bir bütün olmak.fakat bilinçaltında yer alan korkular,sahip olunan psikolojik rahatsızlıklar (depresyon,panik atak vb.),evlilik öncesi dinlenen,duyulan ve farkında olmadan kulak ardı edilen ilk gece hikayeleri vb. hepsi birleşip koskocaman bir VAJıNıSMUS problemi olarak karşımıza çıkıyor ki ıLK GECE KORKUSU ıLE VAJıNıSMUSU BıRBıRıNE KARIŞTIRMAMAK GEREKıR !

diyip,tüm vajili arkadaşlara Allahtan şifa diliyorum...

bu arada ben hala sene başında yaşadığım yarım yamalak ilişkiyle(ilişki bile denmez gerçi sadece bekaret yitim diyelim) kaldım.vajideki yırtık beni örseleyen şey oldu,antidepresanımı da bıraktım ve yine en başa döndüm.moralim çok bozuk arkadaşlar

ben de öyleyim.hatta yazın stresten karnım şişiyordu e biraz da bol giyinen biriyim.ya aynı gün içerisinde 3 kişi sorar mı hamile misin diye? temizlikçisinden iş arkadaşına veline kadar.hepsi sıradan geçiyor.aradan geçiyor 1 hafta yine soruyorlar.yahu sanane? en sonunda patlamıştım birine tatlı-sert.

sana önerim onlar sana bu soruyu sordugunda sen de onlara sorulmasından ya da yüzlerine vurulmasından rahatsız oldugun bir şeyi sor: mesela işini,evini vs. sen sordugunda muhtelemen rahatsız olacaktır ama bu karşı atak gerçekten işe yarıyor, psikolojikmen rahatlıyorsun.

aminnn ama bana sabır versin hem evlilik, hem vaji,hem okul bide işe baslıycm allah acırsa bana acısınmafoldumbenguclubacismile

Canım aynı durumdayız...
Benim de hem evlilik hem vaji hem okul...
15 şubatta da okul açılıyor. Ne güzel alışmıştım tatile senağlama

Kızlar günaydın...
Nasılsınız, gelişmeler var mı?

günaydın kızlar
dün gece egzersizim iyi gitti.eşimin işaret parmağını çok rahat alabiliyorum giriş çıkışını ileri geri hareketlerinde hiç sıkmıyorum zemuszemus

Birkaç hafta tatilden sonra geldim ben de, herkese merhaba. Yüzeysel olarak baktım ben yokken yazılanlara, yeni gelenler hoş gelmiş vereliniortak

Bu arada müstakbel kayınvalidem gelmişti onunla da tanıştık. Bundan sonra beni "Bir Derdim Var" köşesinde bulursunuz artık kaydirigubbakcemile3

hahaha deli kız... hosgeldın

gunaydın kızlar herkezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

günaydın kızlar
dün gece egzersizim iyi gitti.eşimin işaret parmağını çok rahat alabiliyorum giriş çıkışını ileri geri hareketlerinde hiç sıkmıyorum zemuszemus

aferın canııım zaten öyle olunca gerısıde gelıyo ınan esının 1parmak cok rahat gırıp cıktıkdan sonra devamıda gelır opuyorumnanaktan

kızlar yenı basaranlardanım 5 kez oldu yaptık esımın hareket edınce agrı yapıyor yapanlar sızdede agrı oluyormu bırde bebek ıstıyorum dun gece yaptık sankı bırısı bıber surdu esımle yaptıktan sonra sızdede oluyormu

günaydın kızlar

tebrik ederim opuyorumnanaktan
benimde iyiydi ama biraz sıkıyorum kendimi ilk girişde acı oluyo ama sonrası kolay sızı olması normal dedi psikolog bakalım 2 gün var daha rahatlarım elbette
hasta oluyorum ben galiba üşüttüm dün gece:a015:

bende yeneli 2 hafta oldu ve halen baskı var bazen dayanılmıcak bır baskı kendini fazla sıkmıcaksın kasmıcaksın kasarsan dahada çok agrı yapar rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…