- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.921
wla juujucum tam bilemıorum ama tıbbi depolarda yada bı ıhtımal kapsamlı eczanelerde bulunabılır..bana klınıkte kendılerı vermşti..o yuzden kesın bse dıemıorum...internetten de bı bakabılırsın....
anladım canım,bir araştırayım netten..
sen ne kadar oldu yeneli?bu sorunu ne kadar süre yaşadın?
internette dilatörü direkt satan türkce bir site bulamadım.ama ben muma kondom gecirip calısıyorum ki aynı sey sanırım
Bu dilatör setini nette bulan olursa buraya yazarsa cok memnun olurumkaydirigubbakcemile5
Herkes özelde görüşüyo sanırım.neyse ilgilendiginiz için cooooooooooooooooooook tesekkürler arkadslar
iyi gecelerguclubacismile
ilaç ismi yasak +netten temin edeceğiniaraştırmadan deneme çok fazla sahte ürün var jinekoloji materyallerinde
gerçekten mi?
zaten netten baktığım kadarı ile online satılmıyor bu ürünler..yurdışında mevcut sadece..
ilaç ismi yasak +netten temin edeceğiniaraştırmadan deneme çok fazla sahte ürün var jinekoloji materyallerinde
anladım canım,bir araştırayım netten..
sen ne kadar oldu yeneli?bu sorunu ne kadar süre yaşadın?
dr hanım ,cok sordugum ama net cözüm bulamdıgım sorunlar var.Ben mumla calıstım sonra parmak ve hatta esimin iki parmagını da aldım.Dün denememizde esimin kısa süreli ereksiyonları oldu.ilk defa dün cok rahattım ve ecımayacagından emindim .emla ile uyusmustu tabi.hic hissetmiyordum hatta belkide girdi biraz ama anlayamadan esim ereksiyon kaybına ugradı.Ne yapmalıyız? erk bslma sorunu olmustu ama erksyn kaybı ilk defa oldu.önerdgnz bi ilac var mı?:uhm:senağlama
ewet whats up...:)sendemı ?
canım nerden alabiliriz dilatörü?
pmden mi?cahilligmi bagıslayın
özel mesaj atamıyorum.ilac ismi vermeniz mümkün degl mi burda?
ne oldu canım hayrola canını sıkan şey ne?
saçma olcak ama bilmiyorum tadım yok sınav yaklasıyr o moralimi bozuyr vaji yzndn geçen sene kldım bu sene gecmem lazım kaldığımıda kmseye söylemedim.hersey üst üste geliyr anlıycn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?