- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.901
jinekolaga gittinmi hiç ben jinekolog dokundukça tedirgin oluyorum
Arkadaşlar herkese merhaba,
size daha önce işaret parmağımı sonuna kadar alabildiğimi yazmıştım.iki parmak denemeden dün nişanlımın orta parmağını sonuna kadar aldım,inanılmaz sevindim heyecanlandım anlatamam..ancak şunu net söyleyebilirim ki ben kendi parmağım ile yapınca çok daha az sızı oldu,yani nişanlım yapınca biraz daha sızı olmasının psikolojik olduğu kanaatine vardım:)çok kısa bir süre sonra o sızı da geçti zaten..
ben tabii bu gazla p..denemesi yapmak istedim,olmadı,yapamadım..
sizce iki parmak denemesi yapmadan eşimin parmağına geçmem hata mı olmuş?şimdi sanırım iki parmağımı denemeliyim değil mi?
sevgiler
cevap yazacak kimse yok heralde neyse beklerim zaten 3. günümdeyim sadece çok heyacanlıyım devam etmek için......
Arkadaşlar herkese merhaba,
size daha önce işaret parmağımı sonuna kadar alabildiğimi yazmıştım.iki parmak denemeden dün nişanlımın orta parmağını sonuna kadar aldım,inanılmaz sevindim heyecanlandım anlatamam..ancak şunu net söyleyebilirim ki ben kendi parmağım ile yapınca çok daha az sızı oldu,yani nişanlım yapınca biraz daha sızı olmasının psikolojik olduğu kanaatine vardım:)çok kısa bir süre sonra o sızı da geçti zaten..
ben tabii bu gazla p..denemesi yapmak istedim,olmadı,yapamadım..
sizce iki parmak denemesi yapmadan eşimin parmağına geçmem hata mı olmuş?şimdi sanırım iki parmağımı denemeliyim değil mi?
sevgiler
canım bu süreçte deneme yapmamalısın...başa dönersin sürekli....ben tedavi olurken dr bey yasaklamıştı...ısrarla söyluorum bir dilatör al..(3 boy olsun )parmak kullanma..(parmakla penisin anatomısı farklı).kesin çözmk ıstıorum dıyosan benı dınle derım...1.gün en ufak dilatörü bepantenle masaj yaptgn vajine önce degdir bır kac dk dolaştır hafif aşağı eğimli şekile vajne doğru ılerlet dern nefes al ...nefes verırken içine sokmaya çalış..başarabılırsen bır süre gelgit yaparak alıştrmaya çalıs...oval hareketlerle içinde döndür...oranın boş oldgnu hsssetmen lasım...gunde ıkı saat calışma kafiii....2.gün bir büyüğünü dene...sonra diğerııı../aynı uygulamalar yapılacak:gelgit ve döndürme)şayet en büyük dılatörle başarırsan p...e geçin...bunu basarmadan denemeyın...(not:dilatörlere bepanten ve emla krem bolca sürülecek)ben bu şekilde 4 gunde aştım...sadece bır tavsiye...kolay gelsn cnm
önemli olan bu süreci senin belirlemen zaten bi işlem sırası takip etmek zorunda değilsinki, ama yinede acele etme yavaş ama sağlam bi süreç olsun.. :)
kızlar cnm çok sıkkın ya ruhsal çöküntü içindeyim hiç keyfim yok
merhaba,
bir doktor olarak siz de parmak egzersizini doğru bir yol olarak görüyor musunuz?yani vaji problemi yaşayan bayanlar için..
kesinlikle zaten en çabuk sonuç alınan esalı yöntemdir bu 3 temel aşamalı gelişir.
1-Vajene bir şey girmesi tabusu, ( Kişinin kendi parmağını vajenesına sokması )
2-Vajene bir başkasının bir şeyinin girmesi tabusu ve ( Eşinizin parmağının vajene sokulması )
3-Vajene penis girmesi tabusu
tabuları yıkmak lazım yani amaç bu
canım bu süreçte deneme yapmamalısın...başa dönersin sürekli....ben tedavi olurken dr bey yasaklamıştı...ısrarla söyluorum bir dilatör al..(3 boy olsun )parmak kullanma..(parmakla penisin anatomısı farklı).kesin çözmk ıstıorum dıyosan benı dınle derım...1.gün en ufak dilatörü bepantenle masaj yaptgn vajine önce degdir bır kac dk dolaştır hafif aşağı eğimli şekile vajne doğru ılerlet dern nefes al ...nefes verırken içine sokmaya çalış..başarabılırsen bır süre gelgit yaparak alıştrmaya çalıs...oval hareketlerle içinde döndür...oranın boş oldgnu hsssetmen lasım...gunde ıkı saat calışma kafiii....2.gün bir büyüğünü dene...sonra diğerııı../aynı uygulamalar yapılacak:gelgit ve döndürme)şayet en büyük dılatörle başarırsan p...e geçin...bunu basarmadan denemeyın...(not:dilatörlere bepanten ve emla krem bolca sürülecek)ben bu şekilde 4 gunde aştım...sadece bır tavsiye...kolay gelsn cnm
peki sizce penis denemesine 2 parmak çalışmasından sonra mı geçmek gerekir yoksa 3 parmak da denenmeli mi?
sanırım süleyman beye tedavi oldun sende :)
sanırım süleyman beye tedavi oldun sende :)
canım nerden alabiliriz dilatörü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?