Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

istanbulda bulmak kolay ama kçük şehirlerde zor burda benim gittiğim doktorlar pek iyi değillerdi hiç birini begenmmedim hiç iyi davranmadılar bi işede yaramadılar:dilcikar:

[/ınsallah canım bıter yaaa arada aksılık olcak normal sen canını sıkma[/QUOTE]

canımı sıkmıycamda gidiyo paracıklar eşimde olsun diyo ama benim içim eriyo ödeme yaparkenmafoldumben nerdesyse hipnoza gidicektim parmak egzersizleri yapmamk için bi ögrendim dilatör kullanıyolarmış akannehir aynı şey dedim sonra bu gittiğim yer çıktı şimdi memnunum seviyorum doktorlarımı:asigim:

senın dedıgınde dogru ılk once sex terapısı gormus olucak,ıyı,anlayslı olucak.her psıkyatrıs aynı degıl.yınede arastırmak sart.once kendı yasadıgın sehırden.

yok ankarada lina kadın saglıgına parmak egzersizleri yapıyorum 1 parmak yapıyoruz eşimle
sonunda hayırlısıyla bıterse deymıs dıyeceksın gıden parana.o kadar gereksız seylere harcıyoruzkı,bu en onemlı donum noktasına mı harcamıycaz ne kadar gıderse gıtsın ama boyle dusunupte somuren doktorlarda var.5 6 mılyar bence ucuk fıyatlar bız normal psıkıyatrıse ne odenıyosa o odenmelı.normalıde seans bası ozelde 200 gecmez

haklısın çok kızıyorum dünyanın parasını isteyenlere yazık değilmi bize bu sorunla neler çekiyoruz çoguda onların yüzünden :mymeka:

o zamn sen bol bol egzersiz yapıcaksın ve gerildiğini eşine belli etmiycesin ben neler çektim.....eşim eşli egzersizi istemedi kendim çlştım bende o parmagını denese hala korkarım o yzden ilişkiye grerkn kndm grdrp birlikte oluyrz giriş kısmını adsetim gecsin gün aşırı yapıcm

slm twety ...bende senın gbydm ...yani eşimi dokunduramazdım..kedm tek parmak alabılıodm sdce ..o da zar zor oluodu...dilatörün işini kolaylaştracanı düşünuorum....bence sen dilatörle denemelisin.....parmak deıl.....ben öle yendim...

twetty26 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
bişey diyimmi
ben çok rahat parmak egzersizi yapabiliyorum mesela ama eşim parmağını değdirdiği an kötü oluyorum kasıyorum bak yandiğim halde söylüyorum yani

çok garip siz nasıl kendi parmağınızla yapamayıp eşinizin parmağıyla yapabiliyosunuz?acaba bendemi gariplik

cnm gariplik yok ben yeneli 10 ay olcak ne kendi parmağımı nede eşiminkini alabiliyorum. çünkü ben başından beri dilatörle çalıştım. parmak bana çok itici geliyo. ama ilişkide bi sorunum yok.

bnde bu rahtszlıgı yenenlerdenım ve parmaga tıksınıcı olarak bakanlardandım daha oncede yazdım parmak kemıktır penıs ıse et parmak agrı yapar penız yapmaz sormak ıstedıgınız bişi varsa cevplerım yardımcı olurum

jinekolaga gittinmi hiç ben jinekolog dokundukça tedirgin oluyorum

hadı kızlar bakalım kım yendiiiiiim dıye bagıracakkk
alllah yardımcınız olsun tatlışlarım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…