- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.881
ımkan derken para konusunda dıosan arastırırsan devlet has.sex terapısı almıs psıkıyatrıslerde vardır.yok bu degıl dıyosan.ordakı kadın dogumcular sana yardım eder. unutma orda tek vaka sen degılsın.bence arastır derım.ben oyle buldum.
senin seans ücretleride çok uygunmuş benim 3 seansla aynı para ya gelicekmiş ama talihsizlik oldu ilk başta yapabildiğim egzersizi sonradan yapamayınca 4 seans çıktı inşallah başka aksilik çıkmaz 4 seanda biter bu iş[/ınsallah canım bıter yaaa arada aksılık olcak normal sen canını sıkma
sen ulusoyamı gıdıyon
sonunda hayırlısıyla bıterse deymıs dıyeceksın gıden parana.o kadar gereksız seylere harcıyoruzkı,bu en onemlı donum noktasına mı harcamıycaz ne kadar gıderse gıtsın ama boyle dusunupte somuren doktorlarda var.5 6 mılyar bence ucuk fıyatlar bız normal psıkıyatrıse ne odenıyosa o odenmelı.normalıde seans bası ozelde 200 gecmezyok ankarada lina kadın saglıgına parmak egzersizleri yapıyorum 1 parmak yapıyoruz eşimle
sonunda hayırlısıyla bıterse deymıs dıyeceksın gıden parana.o kadar gereksız seylere harcıyoruzkı,bu en onemlı donum noktasına mı harcamıycaz ne kadar gıderse gıtsın ama boyle dusunupte somuren doktorlarda var.5 6 mılyar bence ucuk fıyatlar bız normal psıkıyatrıse ne odenıyosa o odenmelı.normalıde seans bası ozelde 200 gecmez
haklısın çok kızıyorum dünyanın parasını isteyenlere yazık değilmi bize bu sorunla neler çekiyoruz çoguda onların yüzünden :mymeka:
o zamn sen bol bol egzersiz yapıcaksın ve gerildiğini eşine belli etmiycesin ben neler çektim.....eşim eşli egzersizi istemedi kendim çlştım bende o parmagını denese hala korkarım o yzden ilişkiye grerkn kndm grdrp birlikte oluyrz giriş kısmını adsetim gecsin gün aşırı yapıcmelimle büyütüyorum tekrar küçülüyor.oda biraz ara verelim dedi.aslında problem ne biliyorum .su an ikimizde bunu bir iş olarak görüyoruz.ben öyle daha önceki gbi ıslanamıyorum.bendede bunu bir vazife olarak algılama basladı.ama calısmaya devam etmem lazım,biliyorum.onda hic böyle olmazdı.
bişey diyimmi
ben çok rahat parmak egzersizi yapabiliyorum mesela ama eşim parmağını değdirdiği an kötü oluyorum kasıyorum bak yandiğim halde söylüyorum yani
çok garip siz nasıl kendi parmağınızla yapamayıp eşinizin parmağıyla yapabiliyosunuz?acaba bendemi gariplik :bbo:
twetty26 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
bişey diyimmi
ben çok rahat parmak egzersizi yapabiliyorum mesela ama eşim parmağını değdirdiği an kötü oluyorum kasıyorum bak yandiğim halde söylüyorum yani
çok garip siz nasıl kendi parmağınızla yapamayıp eşinizin parmağıyla yapabiliyosunuz?acaba bendemi gariplik
cnm gariplik yok ben yeneli 10 ay olcak ne kendi parmağımı nede eşiminkini alabiliyorum. çünkü ben başından beri dilatörle çalıştım. parmak bana çok itici geliyo. ama ilişkide bi sorunum yok.
iyi akşamlar kızlar
eelifes iyi iş başarmışsın dün egzersizde hep okudum çok sevindimkaydirigubbakcemile3
twetty26 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
bişey diyimmi
çok garip siz nasıl kendi parmağınızla yapamayıp eşinizin parmağıyla yapabiliyosunuz?acaba bendemi gariplik
cnm gariplik yok ben yeneli 10 ay olcak ne kendi parmağımı nede eşiminkini alabiliyorum. çünkü ben başından beri dilatörle çalıştım. parmak bana çok itici geliyo. ama ilişkide bi sorunum yok.
sağol canım sen ne durumdasın sesin çıkmıyo geçtinmi denedinmi hiç
çalıştım canım gece.bugünde uyudum birazdan egzersiz yapıcaz gayet iyiyimzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?