- 16 Ocak 2010
- 1.237
- 13
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.001
Günaydın Bahar'cım.
Başlamadım değil aslında denedim ama bakmaya bile tiksiniyorum canım ya. Çok zor geliyo egzersiz bile. Ama dediğim gibi bu sefer pes etmek yok. Erteleye erteleye bi hal oldum zaten.
Mutlaka devam edicem canım.
tebrıkkkkk ederımmm...hihoyyytbizde yarısını yaptık darısı tamamının başına inşallah..tüm arkadaşlar için dua ediyorum ben bakamıyodum bile oluyo arkadaşlar kafaya koymak lazım birazda galiba.
canım bende ilk baktığım zaman bayılıcak gibi olmuştum ama ertesi gün işaret parmağımı tamamen aldım.tabi şu an hala orda kaldım ilerleyemedimlmaz:
katya ben oturup bacaklarımı açıyorum ben böyle daha rahat yapıyorum
bende parmak egzersizleri yapıyorum kızlar ama nedense 2 boğumdan ileri gitmiyor, uzanarak deniyorum!!!
böyle benim gibi takılanlar varmı? ne yapmalıyım?
bizde yarısını yaptık darısı tamamının başına inşallah..tüm arkadaşlar için dua ediyorum ben bakamıyodum bile oluyo arkadaşlar kafaya koymak lazım birazda galiba.
tarcin p.. denemesinde emla kullandım ama kızlar ben daha öncede emlayla denemiştim ama parmak yapmamıştım ozaman içeri süremediğim için bi işe yaramadı ama bu sefer baya bi içeri sürdüm parmağımla yani önce parmak bence
xxderinxx hiç umutsuzluğa kapılma
Umutsuzluğa kapılmayacam canım pes de etmeyecem. Başarmaya kararlıyım. Bu kadar insan yapıyor bişey olmuyor biz yapınca mı olacak. En fazla ne olabilir ki dimi...
bence bır dene ne kaybedersınkı ..emlayı sur ıc kısma sonra pen... denemesı yap..egerkı basaramazsan parmak egzersızzıne devam edersınişaret parmağımı alabiliyorum içeri emla kullanıp bende p.. denemesine geçsem erken olur mu acaba onu düşünüyorumkafamçokkarıştı
sence hangisi 2 parmak mı çalışim önce süprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?