- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.741
Günaydın kızlar, benimde araya regl girdi.en son arkadaşlar mum denemesini önermişti.düz mum bulamadım,kıvrımlı var ya ondan aldım daha denemedim.ara verdikten sonra biraz zor oldu ama dün ikiden sonra üç parmağıda aldım nihayet..ama arkadaşlar acaip yanmam oldu gece zor uyudum yanmadan halen biraz var normal değil mi?
cok normal yanma olması ..tebrık ederım cokkkk guzel devam et ck az kaldı mum egzersızınden osnra pen..denemsı yap..bılyıomuusn bende ılk mumda beyaz mum bulamamıstım kıvrımlı mumla yaptımdelikafadulden..bır sey olmuyo emla krem kullanıyomuusnGünaydın kızlar, benimde araya regl girdi.en son arkadaşlar mum denemesini önermişti.düz mum bulamadım,kıvrımlı var ya ondan aldım daha denemedim.ara verdikten sonra biraz zor oldu ama dün ikiden sonra üç parmağıda aldım nihayet..ama arkadaşlar acaip yanmam oldu gece zor uyudum yanmadan halen biraz var normal değil mi?
bence dalga gecmıs bızle ..yanı yazdıklaır hıc mantıklı degıl..dua falan dıyo akannehirbende anlamadım ama bi karmaşa içinde sanırım ama bitkilerle nasıl daralır vajina ya:1no2:
gy ve eelifes valla aynı durumdayım bi sinir bi sinir acayip..buraya yazmaya da çekniyorum düşününki benle başlayan arkadaşlarımız başardı ben bi türlü yapamıyorum allah kimseye vermesin...
Arkadaşlar canıma tak etti kafama koydum parmağımı bile değdiremiyorken orta parmağımı tamamen 2 parmağı 1 boğuma kadar alabildim bugünde mumla denedim 2-3 cm sokabildim ne diyosunuz umut var demi bende???
cok normal yanma olması ..tebrık ederım cokkkk guzel devam et ck az kaldı mum egzersızınden osnra pen..denemsı yap..bılyıomuusn bende ılk mumda beyaz mum bulamamıstım kıvrımlı mumla yaptımdelikafadulden..bır sey olmuyo emla krem kullanıyomuusn
ya kızlar siz hala bu sayfadamısınız, artık şu işi halledinde hamileyim, anne oluyorum vs. başlıklı yazılarda yazışın artık. Belki 'senin tuzun kuru' diyeceksiniz ama bende evliliğimin ilk 2 ayını bu şekilde geçirdim ve çok şükür atlattım nasıl mı?
ne güzel okadar yapabilmişsin ben iki parmağa geçixcem daha:1no2:
hala bu sayfadamısınız ne demek ya?? bide üstelik bu sorunu yaşamışsınız daha iyi anlamanız gerekiyor insanların halini. gerçekten kırıcı bir mesaj olmuş. ben yeneli 9ay oldu ama evet hala bu sayfadayım yenemeyen arkadaşlara yardımcı olabilmek için. ve benim gibi bir sürü kişi daha var. çekenin derdini çeken bilir derler ama sizin pek bilir gibi bir haliniz yok.
kızlar bişey soracam parmak egzersizi yapanlara?
ben 2-3 gündür düzenli egzersiz yapıyorum tek oarmakyarım egzersizde biraz ilerleyince parmağım sanki zardan geçiyormuş hissi oluyor bu sizde de oldumu yani yoldamıyım?
Valla bende parmağıma bazı yapılar geliyo girerken ama sağ sol aşağı yukarı yapıyorum gidiyo işaret parmağım iyice nerden geçiyo valla kestiremiyorumeyvahedigeldismile
canım bana da daha önce yaparken yapılar geliyodu ama son denemelerde daha fazla ileri gittim ve bu his var işte sanki zarda geçiyom gibi bilmiyorum valla..
kızlar bişey soracam parmak egzersizi yapanlara?
ben 2-3 gündür düzenli egzersiz yapıyorum tek oarmakyarım egzersizde biraz ilerleyince parmağım sanki zardan geçiyormuş hissi oluyor bu sizde de oldumu yani yoldamıyım?
canım bendede dediğin şekilde bişeyler olmuştu..çok dar bi yer var sanırım tam giriş kısmı orayı geçince çok daha geniş bir yere ulaşıyorsun..ben tam orda durup etrafını parmağımla kontrol etmiştim:))) kenarlardan sonra çok geniş bir alana giriş oluyordu buda vajina oluyomuşş...eğer yanlış anlamadıysam seni doğru yoldasın...:)) işallah en kısa zamanda güzel haberlerini okuruz burdan:)
Geniş yer evet bende ulaştım tek parmakla ama zar filan hissetmedim ben kanama mı olmadı acaba bilmiyorumkismile
ya kızlar siz hala bu sayfadamısınız, artık şu işi halledinde hamileyim, anne oluyorum vs. başlıklı yazılarda yazışın artık. Belki 'senin tuzun kuru' diyeceksiniz ama bende evliliğimin ilk 2 ayını bu şekilde geçirdim ve çok şükür atlattım nasıl mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?