Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Günaydın kızlar, benimde araya regl girdi.en son arkadaşlar mum denemesini önermişti.düz mum bulamadım,kıvrımlı var ya ondan aldım daha denemedim.ara verdikten sonra biraz zor oldu ama dün ikiden sonra üç parmağıda aldım nihayet..ama arkadaşlar acaip yanmam oldu gece zor uyudum yanmadan halen biraz var normal değil mi?

ne güzel okadar yapabilmişsin ben iki parmağa geçixcem daha:1no2:

cok normal yanma olması ..tebrık ederım cokkkk guzel devam et ck az kaldı mum egzersızınden osnra pen..denemsı yap..bılyıomuusn bende ılk mumda beyaz mum bulamamıstım kıvrımlı mumla yaptımdelikafadulden..bır sey olmuyo emla krem kullanıyomuusn

gy ve eelifes valla aynı durumdayım bi sinir bi sinir acayip..buraya yazmaya da çekniyorum düşününki benle başlayan arkadaşlarımız başardı ben bi türlü yapamıyorum allah kimseye vermesin...

arkadaşım,seni anlıyorum bende yaklaşık üç aydır üyeyim buraya.yaşadıklarını bende yaşadım,çoğu zaman yazmaya çekindim,utandım ama öyle yaparsak başaramayız ki.bak benim bu illeti kaç yıl çektiğimi dilim varmıyor söylemeye.bunun yüzünden hayatım alt üst oldu.
Bu siteyi bulduğum da çok ümitlendim evet yıllarım geçti bazen üzülmüyor değilim ama daha nereye kadar.geçen geçti madem daha nefes alıyorum hiç bi şey için geç değil ve çabalamaya devam edeceğim.Lütfen sende bırakma ve diğer arkadaşlar lütfen biraz cesaret edin.inanın çok zor değil.ben çok ödleğimdir halen bu kadarını bile nasıl yaptığıma inanamıyorum ama yaptım.Bakın burdaki arkadaşlar yardım için ellerinden geleni yapıyorlar,hepsi sağolsun.
Hadi biz de yenelim ve başkalrına yardım edelim.
Ne kadar sürerse sürsün ya olacak ya olacak.:enbuyukkk:

Evet sinir bendede oluyodu ama egzersizlerde bile ilerleyebilmek insanı biraz olsun rahatlatıyo eskisi gibi ümiztsiz değilim artık

Arkadaşlar canıma tak etti kafama koydum parmağımı bile değdiremiyorken orta parmağımı tamamen 2 parmağı 1 boğuma kadar alabildim bugünde mumla denedim 2-3 cm sokabildim ne diyosunuz umut var demi bende???

bide umut varmı die soruyosun çoğu gitmiş azı kalmış canım :) aynen devam et kısa sürede yenersin. başarılar

Canım sağol,ilk iki parmak denemesinde kullandım sonra onsuz yaptım.ama dün üç parmağı emlasız yapamadım.ben emlayla yapmaya razıyım yeter ki olsun. Bu arada p.. denemesi için okulun tatil olmasını bekliyorum işte iki gün kaldı.eşim bu ara stresli ve yorgun.umarım bu tatilde inş olacak dua et benim için.opuyorumnanaktan

hala bu sayfadamısınız ne demek ya?? bide üstelik bu sorunu yaşamışsınız daha iyi anlamanız gerekiyor insanların halini. gerçekten kırıcı bir mesaj olmuş. ben yeneli 9ay oldu ama evet hala bu sayfadayım yenemeyen arkadaşlara yardımcı olabilmek için. ve benim gibi bir sürü kişi daha var. çekenin derdini çeken bilir derler ama sizin pek bilir gibi bir haliniz yok.

bu ne ya gerçekten dalga geçer gibi,okurken çok kırıldım.biraz daha anlayışlı olamaz mı bu insanlar.
Bu arada bu illeti yenen insanlarında halen yardım için burda olduklarını görmüyor mu bu insan? Eh insan var:umursamaz:insan varolumunekankayizsmile

kızlar bişey soracam parmak egzersizi yapanlara?
ben 2-3 gündür düzenli egzersiz yapıyorum tek oarmakyarım egzersizde biraz ilerleyince parmağım sanki zardan geçiyormuş hissi oluyor bu sizde de oldumu yani yoldamıyım?

Valla bende parmağıma bazı yapılar geliyo girerken ama sağ sol aşağı yukarı yapıyorum gidiyo işaret parmağım iyice nerden geçiyo valla kestiremiyorumeyvahedigeldismile

Valla bende parmağıma bazı yapılar geliyo girerken ama sağ sol aşağı yukarı yapıyorum gidiyo işaret parmağım iyice nerden geçiyo valla kestiremiyorumeyvahedigeldismile

canım bana da daha önce yaparken yapılar geliyodu ama son denemelerde daha fazla ileri gittim ve bu his var işte sanki zarda geçiyom gibi bilmiyorum valla..

canım bana da daha önce yaparken yapılar geliyodu ama son denemelerde daha fazla ileri gittim ve bu his var işte sanki zarda geçiyom gibi bilmiyorum valla..

İşarwet parmağım sonuna kadar girdi ya ileri geride yaptım parmak nasıl daha ileri gidiyosun anlamadım ayh bende mi bi gariplik vardelikafadulden

canım bendede dediğin şekilde bişeyler olmuştu..çok dar bi yer var sanırım tam giriş kısmı orayı geçince çok daha geniş bir yere ulaşıyorsun..ben tam orda durup etrafını parmağımla kontrol etmiştim:))) kenarlardan sonra çok geniş bir alana giriş oluyordu buda vajina oluyomuşş...eğer yanlış anlamadıysam seni doğru yoldasın...:)) işallah en kısa zamanda güzel haberlerini okuruz burdan:)

Geniş yer evet bende ulaştım tek parmakla ama zar filan hissetmedim ben kanama mı olmadı acaba bilmiyorumkismile

ya kızlar ben hala emlasız yapamıyorum emla sürmediğim zaman ve egzersiz yapmadan yapamaıyorum...gerçi çok fazla deneme şansımda olmuyor....daha ne kadar sürecek bu durum....

Geniş yer evet bende ulaştım tek parmakla ama zar filan hissetmedim ben kanama mı olmadı acaba bilmiyorumkismile

canım kanaman olmamıştır..bendede olmadı hemde mumla denememe rağmen.parmaktada 3 parmağa kadar yaptım..sonra mumun yarısından fazlasını aldım ona rağmen kanama olmadı...ama ikinci ilişkiye girişimde eşimle kanama oldu..zaten kanama olmuyorsa ya esnektir..yada ilişkide veya egzersizlerde rahatsındır zorlama olmuyodur o yüzdende kızlık zarından kaynaklı kanama olmayabiliyor..bi kitapta yazıyordu:)) tabi ne kadar doğru bilemiorum..

Bu arkadaş bizim durumumuzdayken şu an gebe kalamayanlarla dertleşiyor eminim o derttende kurtulunca ordakilerle kafa bulacak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…