Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben iyiyim, seni de iyi gördüm bayanssulusmile

İlkin çok normal, vücut sanki reddediyor ama inan sonu iyi olacak. Mutlu haberi bekliyorum kaydirigubbakcemile5

benim vajina geniş dar olması için ne yapabilirim bitkisel maddi imkanım yok kızlar birde eşim zevk almıyorum diyor birde bir dua varmı sizde eşim bir kız var ona karşı ilgisi yok ama ben o kişiyi sevmiyorum hissediyorum uzaklaşması için ne okuyabilirim dua

kızlar mum denememi yaptım canım acımıyo ama 2 parmak yaparken biraz acıyo 2 parmak yapan arkadaşlar nasıl yapıyo anlatırmısınız?

ya kızlar siz hala bu sayfadamısınız, artık şu işi halledinde hamileyim, anne oluyorum vs. başlıklı yazılarda yazışın artık. Belki 'senin tuzun kuru' diyeceksiniz ama bende evliliğimin ilk 2 ayını bu şekilde geçirdim ve çok şükür atlattım nasıl mı?

bu yazdığını iyi niyetle yazmışsındır muhtemelen gaz vermek için falan olsa gerek çünkü kimse istediği için bu durumda değil keşke bizimde 2 ay olsaydı ama ne yazıkki...kendi adıma iyice moralim bozuldu. yapamıyorum işte ne kadar istesemde olmuyor. artık buraya yazmak bile istemiyorum neden derseniz aylardır burdayım bana şunları yap bunları yap diyen destek olan arkadaşlarımdan dostlarımdan çekiniyorum. daha hiç bir aşama yol alamadım. yerimde sayıyorum.istiyorum hamile kalmak ama öleee bakışmayla hamile kalınmıyo ne yazıkki. evli değil arkadaş gibiyim eşimle.bunalımlardayım offff offff.

arkadaşlar ya kafayı yiycem beni yedi bitirdi bu vajınusmus tedavi oluyorum ama adet oldum yeni bitti tekrar başlıycam egzersizlere bende acyip bi sinir başladı canım kocacım bana o kadar iyi davrandıgı halde ben en ufak birşeye acyip sinirleniyorumbenneyaptımki :mymeka:valla iyi dayanıyo bana ben olsam koyardım kapıya heralde ama napıyıp çok stresliyim kontrol edemiyorum çok kırıyorum onu bogazımdan yemek geçmiyo az önce meyve yerken bile su içtim delircem yakında diye çok korkuyorumkafamçokkarıştı

gy ve eelifes valla aynı durumdayım bi sinir bi sinir acayip..buraya yazmaya da çekniyorum düşününki benle başlayan arkadaşlarımız başardı ben bi türlü yapamıyorum allah kimseye vermesin...

cevabınız için teşekkür ederim haklısınız aslında ne kadar saçma birşeye kafamızı takıyoruz işte küçüklükten beri büyüklerimiz bizi yavaş yavaş nasıl işlediyse elimde değil ama bunuda aşacağıma eminim ilk başta aynayla bile yapamıyorken 1 boğum benim iiçin bir mucize
eşime gelince beni acaip sinir ediyo onun benimle konuşması gerekirken herseferinde konuyu açıyorum bak şuraya gidelim diyorum doktora gidelim diyorum tamam deyip konuyu değiştiriyor sanki ben erkek oldum o kadın o kaçıyo konuşmalardan bu kadar uzun sürmesinin bir sebebide o evet dün egzersizlerden bahsettim tamam yap ozamann dedi bende dedim çokta ender görülsede zar gidebilir giderse gitsin falan dedi
bugünde denedim biraz aynı şekilde ama dewamı gelmedi ilerlemiyo tedirginliğimden dolayı neyse acelemiz yok 3 sene beklemişiz zaten önemli olan ne zman olursa olsun aşabilmek bu problemi :)):Saruboceq:

g_y aynı bende öyleyim adam yemek yerken bile bana batmaya başladı bende başka bii sitede senin gibi düşündüm ben yerimde sayıyorum insanları boşu boşuna oyalamıyayım diye yazmamaya başladım ama bu benim için kötü oldu benden sonra en az 50 kişi başardı ama ben hala aynı durumdayım hiçbişey yapamasan dahi burayı bırakma sonuçta hepimiz aynı şeyleri yaşadık yaşıyoruz bunlar geçici şeyler azcık daha azimle kimsenin yapamayacağı bişey yok umarım bu günleri geride bırakırız
kendinize iyi bakınn

Son düzenleme:

Devamının gelmesi için "Acaba nasıl, Allah aşkına nasıl?" diye ısrarla sormamız mı gerekiyordu bilmiyorum.

Pardon ama bu nasıl bir mesajdır? Siz ki yaşamışsınız bu sorunu, "ben atlattım hamile kalmaya çalışıyorum, siz de amma beceriksizmişsiniz yahu" anlamına pekâla gelebilecek bu yazıyı okuyanların ne hissedeceğini hiç mi düşünmediniz? Sizce burada insanlar keyiflerinden mi oyalanıyorlar? Sizce oyalanıyorlar mı? Ne sanıyorsunuz?

Bir süredir buralardayım. Burada hep beraber egzersiz süreçlerimizden bahsediyoruz, işe yarayan yöntemleri paylaşıyoruz, başaranlara beraber seviniyoruz ve en önemlisi birbirimize cesaret veriyoruz. Sizin amacınız nedir bilmiyorum ama yönteminiz hiç olumlu veya yapıcı değil. Çok ayıp etmişsiniz.

Nasıl başladı bilemem ama âdet döneminde değişen hormonal dengenin de etkisi vardır o gerginliğe, hemen öyle düşünüp kendini iyice sıkma. Böyle tedavine de etki eder, acaba birkaç gün onları hiç düşünmeden başka şeylerle kendini mi oyalasan?

gy ve eelifes valla aynı durumdayım bi sinir bi sinir acayip..buraya yazmaya da çekniyorum düşününki benle başlayan arkadaşlarımız başardı ben bi türlü yapamıyorum allah kimseye vermesin...

Kendinizi suçlamayın lütfen. Herkeste bir değil ki bu.

Kimi hemen egzersizlere başlar, kimisi dokunamaz bile vajinasına, hâttâ adını ağzına almaya utanır, kimi egzersizlere tam gaz devam eder, kiminin ayıracak fazla vakti yoktur, kiminin eşi destek olur, kiminin köstek olur.. Herkesin süreci, ve tedaviye verdiği tepki farklıdır. Lütfen kendinizi kimseyle kıyaslamayın. Siz elinizden geldiğince egzersiz yapmaya çalışın. Doğru yolu izlerseniz yapabilirsiniz, bu kesin. Ama kasmayın kendinizi.

Konu cinsellik olunca, erkekler kadınlar kadar açık fikirli olamayabiliyorlar sanırım, bazı şeyleri kabullenmek ya da bunların hakkında konuşabilmek zor geliyor olabilir.

Âcizâne önerim, bakın bir sürü arkadaşımız sadece parmak egzersizleriyle aştılar bunu. Siz de doktor fikrini bir erteleyin bakalım. Anladığımız kadarıyla doktorlar ya da cinsel terapistler de zaten burada konuştuklarımızdan çok da farklı şeyler anlatmıyorlar. Siz bir süre kendi çabanızla deneyin, baktınız profesyonel desteğe ihtiyacınız var, o zaman düşünürsünüz. Zaten birkaç egzersizden sonra da o tedirginliğiniz gider diye tahmin ediyorum. Egzersiz sırasında da kendinizi gevşetmek isterseniz sevdiğiniz bir şeyleri seyrederken uzanıp öyle egzersiz yapmanızı tavsiye ederim, gerçekten işe yarıyor.

Yukarıda da dediğim gibi, siz kimseyi takmayın, kimseyle kendinizi yarıştırmayın. Kimsenin bünyesi veya psikolojik hâli bir değil. Kendinizi kötü hissetmeyin. Sadece yeterince egzersiz yaptığınızdan emin olun, elinizden geleni yapmaya çalışın, emin olun zamanla olacaktır.

Aşk olsun, çekinecek ne var? Biz seni herkesi hep dinler, elimizden geldiğince doğru yönlendirmeye çalışırız. Bunda utanacak bir şey yok, herkes hemen sonuca varacak diye bir kural yok. Herkesin probleminin mertebesi, içinde bulunduğu şartlar dolayısıyla da tedavisine ayırdığı zaman ve hâttâ tedaviye verdiği tepki farklıdır.

Elbette, gönül ister ki herkes bir çırpıda aşıversin, ama olmuyor işte. Ayrıca yerinizde saydığınıza inanmıyorum. Şu forumu bulmak bile çok şey aslında, en azından ne yapacağımızı biliyoruz.

Ne olur hemen bozmayın moralinizi. Vakit buldukça egzersiz yapmaya çalışırsanız emin olun siz de aşacaksınız. Herkes yapabilir. Allah'ın izmiyle anne de olacaksınız. Ama bozmayın moralinizi a.s.

yaaaa neyden bahsettıgı hakkında bılgııs olan varmı..eger varsa bı acıklaya bılrmı ben hıc bır sey anlamadımkafamçokkarıştı dua falan dıyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…