- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.681
canımcımmmm ...bahar yazmıısn ısım bolumune ...olumunekankayizsmilesenin dediğin olay çok farklı baharcım aynısı bendede oldu hatta hemen hemen herkeste olur bende annemle doğum videosu izlemiştim bayılıyodum nerdeyse
benim kastettiğim vajideki baygınlık mide bulantısı olayıyıdı ama öğrenmiş olduk en azından demekki herkeste farklı şeyler uyandırıyormuş bu vaji illeti...
canımcımmmm ...bahar yazmıısn ısım bolumune ...olumunekankayizsmile
kızlar ya sizdede oluyomu bu basınç git gel yaparken.acı filan olmuyo ama sanki bişey saplanıyo gibi.eşim de daha zevk alamadığın için diyo
yapanlar başaranlar için söylüyorum (kendimde dahil) bence kendimizi dinlemeyelim
olduysa oldu artık ben başardım yendimgözüyle bakıp ilerlemeye başlayın değişik pozisyonlar deneyin değşişik şeyler yapın ne bilim işte ilişkiye girerken ayy acıcakmı ayy olmucakmı diye düşünmeyin o an onu hissedin bence.....
merhaba kızlar,
ben parmak egzersizi yapanlara bişey sormak isityorum.
egzersizde vajiye ilk girişte parmağınızı hangi yöne doğru itiyorsunuz, aşağı mı yukarı mı..
ben denerken parmağım 2 boğum girmiş oluyo ama elimi içeriden çekmeden oynattığımda daha az girmiş olduğunu hissediyorum 1 boğum falan..
parmağımı hangi yöne doru itmeliyim?
yapanlar başaranlar için söylüyorum (kendimde dahil) bence kendimizi dinlemeyelim
olduysa oldu artık ben başardım yendimgözüyle bakıp ilerlemeye başlayın değişik pozisyonlar deneyin değşişik şeyler yapın ne bilim işte ilişkiye girerken ayy acıcakmı ayy olmucakmı diye düşünmeyin o an onu hissedin bence.....
Arkadaşlar canıma tak etti kafama koydum parmağımı bile değdiremiyorken orta parmağımı tamamen 2 parmağı 1 boğuma kadar alabildim bugünde mumla denedim 2-3 cm sokabildim ne diyosunuz umut var demi bende???
Canım 8cm falan sanırım beyaz mum kağıt havlu sardım pre...geçirdim jel sürdüm hemen öncesinde parmak denedim daha sonra hemen mumu denedim tatlım ya umarım açıklayıcı olmuştur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?