Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben dr a 2 aylık evliyken gitmiştim sadece bi kez zaten o da bu parmak egzersizlerini böle her seansta bi lokma bişe önericekti o yüzden şimdi gitmeyi düşünmüyorum. herşey bizde bitiyo

Aynen bende 5 seans gittim 5 kere daha gidilcek.O da parmak egzersizi verdi.Yapamayınca gitmenin bi anlamı yok.Zaten bu siteden 2 haftada neler yapmam gerektiğini fazlasıyla öğrendm.Gitmeye gerek duymuyorum.İş uygulamayı yapmak sadece

ben şu an regl olduğum için öylece kaldı ama en azından gerisini getirebileceğime inanıyorum.inan ileri geri yaptım hızlıca içeride hareket ettirebildim ve hiç kasmadan uyuşturmadan sadece jelle yaptım

önemli olan dik girmemen ordan yanlış yapıyoruz biz parmak yönünü aşağı tut deriin nefes al girdiğini göreceksin ben bile ayılan bayılan biriydim ben bile yaptım bukadarını.

önemli olan dik girmemen ordan yanlış yapıyoruz biz parmak yönünü aşağı tut deriin nefes al girdiğini göreceksin ben bile ayılan bayılan biriydim ben bile yaptım bukadarını.

Yapıcam allahın izniyle.Çalışırken pek vaktim olmuyordu.Şimdi evdeyim en azından.Çoğu vaktimi bununla geçirmeye kararlıyım.

Parmak egzersizlerine başlamadan önce eşimle bi denememde kasılıp bayılmıştım zaten ondan sonra aynayla inceleyip aynı hissi yaşayınca artık kabul ettim vajinismus olduğumu yoksaki asla kabullenmiyodum.

Neden enteresan geldi anlamadım?En tipik belirtidir vajinismusta bulantı ve baygınlık hissi.

çünkü bende 2 seneye yakın çektim böyle bi bulantı yada baygınlık olmadıda o yüzden enteresan geldi demekki herkeste farklıymış..açıkcası ilk defa senden duydum bulantı ve baygınlık olayını o yüzden..

kızlar aşağıya doğru kıvrılarak girecek,ben de sizler gibiydim ama bakın şimdi 2 parmak yapabiliyorum ama p...olmuyor inşallah o da olacak bi gün şimdi adet olduğum için ara vermek zorunda kaldım ben de psikoloğa gitmiştim bana da cd verdi ama ordaki bayan dilatörle çalışıyordu arkadaşlar....

bembeyaz ev seninde eline yapılar geliyomu içerideyken sağa sola aşagı yukarı yapıyorum ilerliyo iyice sanırım zamanla genişlicek

bende de oluyo baygınlık akannehir1 aylık evliyken komşumla yolda yürüyoruz görümcemde vardı komşum dogumundan bahsetti benim bir anda tansiyonum düştü görümcemin kollarına yıgıldım rezil oldum herkes beni hamile zannettiler tabi nerde..doktora gittigimizdede oldu o bişiler anlatırken başka zamnlardada oluyo böyle şeyler duydukça geliyolar bide jinekolojik muayene aklıma geldikçe çok fena oluyorum zor toparlıyorum kendimi ama geçen muayene oldum korkmadım çokda zor değilmiş
boşuna korkmuşumohaoldumsmile

benım bugun tam 1 ay oldu başaralı :) 6ay sonra ıkı yıllık evlı olacam boşa gıtmıs gecen zaman vaaayh.. kendımızı nekadar sıkıyosak gecen zamanı bıle unutuyoruz yaaa cok sukur gectı bitti.. darısı basınıza arkadaslar olumunekankayizsmile

senin dediğin olay çok farklı baharcım aynısı bendede oldu hatta hemen hemen herkeste olur bende annemle doğum videosu izlemiştim bayılıyodum nerdeyse

benim kastettiğim vajideki baygınlık mide bulantısı olayıyıdı ama öğrenmiş olduk en azından demekki herkeste farklı şeyler uyandırıyormuş bu vaji illeti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…