- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.641
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda başardım dün gece oldu hepsını aldım cok mutlu oldum[/
Tebrikk ederım canım allah mutluluğunu daim etsın.....
ben özelden yazamıyorum hakkım yok henüz sanırım . bu konuda bilgi verebilir misiniz
arkadaslar baska bır sıtede tanıstıgım bır arkadas vardı
bana cok yardımcı oldu
bunun cozumu egzersız ve cesaret mum cok faydalı
kayganlaştırıcı ıse ty ja kulandım
sadece en son denerken oldugu zaman nohut kadar anestol pomad parmagıma surdum oraya surdum
ama bılmıyorum hıc yanma olmadı anestolun faydası oldumu bılmıyorum zaten bır dahada kulanmayacagım zararlı tyja zararsız ayrıca bana ıyı dıleklerını sunan herkese tesekuuuuuuuuurler
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda başardım dün gece oldu hepsını aldım cok mutlu oldum
canım parmak egzrsızınde kıslık acılma yapıyor ..yanı yırtılma olmaz sanırım kan olayına gelınce korkma mesela bende gelemdı ..eger egzrsız yapmazsan emla kremın yararını gormezsın ..egzersız yapıcaksınkı kremı ıc kısma surebılesın serce parmagınla basarabılrıısen ıc kısma surebılrıısn ...bendede var bu hastalık yenemiyorum patlamak üzerim ama sabır gösteriyorum bitsin artık bu hastalık yaaa allahım bitir şu hastalığımı arkadaşlar bende emla krem kullandım ama faydasını görmedim egzersiz yapmaya korkuyorum kızlığım gider diye kan gelir diye
Arkadaşlar aklıma bişi geldi.Ben psikologa gittiğimde bana bi tane video verdi.Gerçek bir vajinusmus hastasının başından sonuna geçirdği tedavi süresi.O videoyu size versem faydalı olur mu ki.
kesınlıkle saygı duyuyorum kızlık olayına .ama ıllahı kan gelıcek dıye bır sey yk ..benden gelemdı yanı kan gelemzse esın senın kızlııgndan supemı eder..bence sen kenıdn boyle duusnuyosun bence..bnde aynen senin durumundayım canım sadece tek boığuma kadar egzersiz yapıyorum ama artık tek boğma kadar üç parmağımı rahat alıyorum uyuşturucu sürmeden sadece jelle,ama daha fazla sokjmuyorum kızlığa zarar gelicek diye korkuyorum,eşimle o güğnü yaşadığımda kan gelmezse farklı düşünebilir gibi geliyor bilmiyorum,kızlığımın o geceden önce bozulmasını istemiyorum ben,arkadaşımın ilk gece gelmemişti kan ertesi ghünü doktora gittiler doktor kızlığın duruyor çok esnek doğumda yırtılıcak demiş,ben parmağımla bozmaktan korkuyorumbenneyaptımki
sevimnur inan bende ilk aynaya baktığımda bulantım ve baygınlık olmuştu lütfen parmak çalış
canım uzuldum......madem takıp edemıyceksın o zman artık kendın cesaretlenıp evde egzersızlerını yapıcaksın ne yapman gerekıyor bılıyorsun artık olay sende bıtıyor..egzersızlerını yap mutlakaBen bugün işten ayrılıyorum.Uzun bi süre nete giremicem.Sizin tavsiyelerinizi okuyamıcamÇok üzgünümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?