- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.561
slm ya moralim cok bozuk bir iki gun once emla krem aldim.bugun deneyeyim dedim.sanirim biraz ust tarafa surmusum.once yakti sonra uyustu.uyusuyor demislerdi ama ama bu uyusma hani disci uyusturucu igne yapinca butun ceneniz uyusur ya oyle bir uyusma. sonra yanmaya basladi. ve giris kapandi sanki. sertlesti gibi. ugrastim ama olmadi.offfff hala canim yaniyor. ya emla kullananlar bana bi daha anlatabilirmi? idrar deliginin oldugu kisim aci biber gibi yaniyor. aglicam yaaaaaa......halbuki bu gun kesin bitiririm bu isi diye dusunduydum.
evet canım aynı hıslerı bende yasaddım ...yanma bıraz bekeyınce gecıyor dedıgın gıbı aslında sertlesme olmuyor bıze oyle gelıyor nasılk dsımız uyusnca odun gııb hssederız aynı ıste..rahat olmaya calıs serbest bırak kendını bır kezdenersen basarabılrısınslm ya moralim cok bozuk bir iki gun once emla krem aldim.bugun deneyeyim dedim.sanirim biraz ust tarafa surmusum.once yakti sonra uyustu.uyusuyor demislerdi ama ama bu uyusma hani disci uyusturucu igne yapinca butun ceneniz uyusur ya oyle bir uyusma. sonra yanmaya basladi. ve giris kapandi sanki. sertlesti gibi. ugrastim ama olmadi.offfff hala canim yaniyor. ya emla kullananlar bana bi daha anlatabilirmi? idrar deliginin oldugu kisim aci biber gibi yaniyor. aglicam yaaaaaa......halbuki bu gun kesin bitiririm bu isi diye dusunduydum.
canım gırıs var orası kapalı falan degıl gorunuste evet kapalı goruuyor ama ınan o kadra genıslıyorkı kokrma emla krem al ..sur uyusucak bır ekz cesaretını topla serce parmagınla basla hafıf ktır bak gor nasıl yolu bulup oluverıcek...korkma gene dıyorum eger acıdan kokruyorsan ınan hıc acımıyor rahat olmaya cals guzel syeelr dusun derın derın nefes al bır yandan panık yapıp bırakma tekra tekrar dene bır bogum olduugnda nefe sl ver ve ıktır bı bakcaksın hepsı olmus moralınıde duzel bakayım yapamıyourm deme kaydirigubbakcemileBahar özelden msj atamıyorum daha.Malesef yapamıyorum ezgersizleri.Giriş yokmuş gibi geliyor.Birzcık gelişme olsa sürekli yapmaya devam ederim.Ama hep aynı şey hep moral bozukluğu hayal kırıklığı......
Bahar özelden msj atamıyorum daha.Malesef yapamıyorum ezgersizleri.Giriş yokmuş gibi geliyor.Birzcık gelişme olsa sürekli yapmaya devam ederim.Ama hep aynı şey hep moral bozukluğu hayal kırıklığı......
bende vajınusmus hastasıyım bu ılletten kurtulmanın yolu sex terapisi almıs bır psıyatrise gitmen 7 8 sensta kurtuluyosun bende terapi görüyorum halen son iki seans kaldı basladıgım gnle sımdıkı gun arasınd daglar kadar ark var
evet canım aynı hıslerı bende yasaddım ...yanma bıraz bekeyınce gecıyor dedıgın gıbı aslında sertlesme olmuyor bıze oyle gelıyor nasılk dsımız uyusnca odun gııb hssederız aynı ıste..rahat olmaya calıs serbest bırak kendını bır kezdenersen basarabılrısın
canım gırıs var orası kapalı falan degıl gorunuste evet kapalı goruuyor ama ınan o kadra genıslıyorkı kokrma emla krem al ..sur uyusucak bır ekz cesaretını topla serce parmagınla basla hafıf ktır bak gor nasıl yolu bulup oluverıcek...korkma gene dıyorum eger acıdan kokruyorsan ınan hıc acımıyor rahat olmaya cals guzel syeelr dusun derın derın nefes al bır yandan panık yapıp bırakma tekra tekrar dene bır bogum olduugnda nefe sl ver ve ıktır bı bakcaksın hepsı olmus moralınıde duzel bakayım yapamıyourm deme kaydirigubbakcemile
sagol canim
1-2 gun icinde adet olucam acaba ondan mi sertlesmis gibi geldi. bi de 1-2 cm icerde parmagimi hafif oynatsam yukari dogru orda bisey var sertlik elime geliyor. dokununca da yaniyor . acima basliyor. acaba farketmeden kendimi kasiyorum onlar su kegel kaslari mi ? yoksa adete yakin rahim agzi kapali ve sert olurmus acaba o mu?
bi de parmagim ilk bogumdan sonra duz gitmiyor kanca gibi kivriliyo o sert seyden sonra ya siz mumla nasil yapiyorsunuz yaaa kafayi yicem. benim anormal mi yani?
Emla krem aldım onunla 2 kere denedim.İçeri itemediğim için sadece dışı uyuşuo.Akşama tekrer denicm.Bütün cesaretimi toplayıp.İnşallah olur.bilmiyorumkismile
canım günaydın önceki sayfadada demiştim.adet öncesi vajina çok sertleşiyo.egzersizde zor oluyor.bence bekle adetten sonra devam et.birde ilk boğumdan sonra üstte bi et parçası var.o biraz zorlaştırıyo ama zamanla geçiyo yani herkeste var o.oraya gelince biraz aşağı ittirerek ilerle.zamanla orayı hiç hissetmiyosun bile
eve dedıgın dogru yukar kısmda sert bı yer var assagıya dogru ıktır duz degıl yanı kanca gıbı senın anormal degıl hepımızn oyle pes etme devam ..derın derın nefes al kastıgın anda bekle sakınles devam et ok ben mumla yaparken parmaktan daha kolay yaptım cunku hıssetmek benı daha tedırgın yapıyor ama mumla yapınca daha basıt yapabılıyorum..sagol canim
1-2 gun icinde adet olucam acaba ondan mi sertlesmis gibi geldi. bi de 1-2 cm icerde parmagimi hafif oynatsam yukari dogru orda bisey var sertlik elime geliyor. dokununca da yaniyor . acima basliyor. acaba farketmeden kendimi kasiyorum onlar su kegel kaslari mi ? yoksa adete yakin rahim agzi kapali ve sert olurmus acaba o mu?
bi de parmagim ilk bogumdan sonra duz gitmiyor kanca gibi kivriliyo o sert seyden sonra ya siz mumla nasil yapiyorsunuz yaaa kafayi yicem. benim anormal mi yani?
Pamuklu çubukla sürmeyi denesen olur mu acaba?
Hem çok ince içeri girer, hem de yumuşak canını acıtmaz.
eve dedıgın dogru yukar kısmda sert bı yer var assagıya dogru ıktır duz degıl yanı kanca gıbı senın anormal degıl hepımızn oyle pes etme devam ..derın derın nefes al kastıgın anda bekle sakınles devam et ok ben mumla yaparken parmaktan daha kolay yaptım cunku hıssetmek benı daha tedırgın yapıyor ama mumla yapınca daha basıt yapabılıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?