Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaslarım,yoldaslarım sırdaslarım......inanın burda yazan arkadasların hepsini bi kardes gibi seviyorum...en yakınlarıma bile anlatamadıklarımı burda sizinle paylasıyorum..dısardan güllük gülistanlık görüyorlar beni..bir tek siz biliyorsunuz yasadıklarımı...hepinizi sevgiyle kucaklıyorum....
uzun zamandır giremedim.yogun isler ve sehirdısı seyahatlari yüzünden ayrı kaldım sizden..en son ümitsizlik icinde bi mesaj yazmıstım.esim beni anlamıyor diye...cok sükür bazı problemleri aştık.esime artık onunla beraber olma istegimin kalmadıgını söyledim.aslında cok istiyordum ama bunu söylemek zorundaydım.bu sartlar altında benimle bir ömür gecirmek zorunda degilsin dedim.yarın git ve bosanma dilekcemizi hazırla dedim.hemen imzalıycam ve hic ugrasmadan bitecek dedim.ben bu problemi cözüp cözemeyecegimin garantisini veremem sana dedim.ümidim kalmadı dedim.bu benim sorunum ve seni ugrastırmak istemiyorum dedim.....esim o gece uzun süre agladı.daha dogrusu sarılıp agladık...ben artık gemileri yakmıstım.ertesi gün esimin elinde bir dilekceyle gelecegini sanıyodum.ama o sabah şiş gözleriyle bana sarılıp ümidini kaybetmek yok,ben hep sana destek olacagım dedi..psikologa gidelim ben de yanında olayım dedi.ne gerekiyosa yapıcaz dedi...
yani o gece esime birseyler oldu.beni anlamayan,bu işin psikologla cözülecegine inanmayan adam gitti yerine bambaska biri geldi...sizin eslerinizin bu konudaki tutumu nedir bilmiyorum ama ben yalnızdım.tek destekcim sizdiniz.sizden güc alıyordum ama esim ümidimi kırıyordu.artık bana destek oluyo.bi doktora da gidiyoruz...insaallah burdan mutlu haberlerimi de duyarsınız...allah herkesi bu illetten kurtarsın candostlar.....

canım burnundan alıp agzından veriyosun bu senin rahatlamanı saglıyor egzersizi yaparken kendini güzel bir yerde hayal et gözlerin kapalı olsun sırt üstü uzan ve derin nefesler al bu egzersiz çok önemli ben bir keresinde önemsemedim öylesine yaptım ve parmagımı alamamıştım içeriye ama sonradan daha dikkatli yaptım ve bütün parmak içerde zemuszemus sende yapabilirsin bide parmagına prezervatif mikrop kapmamısı için ellerine dikkat et o bölge çok hassas zarar gelmesin :teselli:

benim gibi olan bayanlar sizdede ıslanma sorunu varmı,acaba bende başka bir sorundamı var isteksizlik sorunudamı var ben hangi biriyle başa çıkıcam, ben mesela sevişme esnasında falan ıslaklık yaşamıyorum istek olmuyor,bu vajinismusu aştıktan sonramı düzelicek yoksa bu durum anormalmi,o ıuslaklığı jelle sağlıyoruz sadfece of delircem yaa((

selam bendiyom piskolog bunun ilk başda sıradan bir ilk gece korkusu olduğunu sandı bende oyle sanıyodum o sprey ıfelan onun ıcın verdı ama benım durumum dokunamama bakamama yanı doktorda haklı ben bu yasıma kdar cinsellikden hiç haberım yok tek duydugum sey kanar patlar ve yanı hep o olaya karsı önyargılıydım hıcbırzaman boyle bıseyı dusunmek içimde hoş bir duygu uyandırmadı onn için beynın vajinaya karsı olumsuz tutumunu değiştirmek için dokunma egzersizleri verdı ama yapamıyorum ilerliyemıyorum bırgun yapsam ertesı gun yapmıyorum eşimçok anlayışlı belki bundan sebeb hep kaçınma piskolojisi içindeyim

canım ben başardıktan sonra şunu anladımki bizim sorunumuz ilaçla şunla bunla olucak bişey değil.bende dr gittiğimde bana kas gevşetici ve jel vermişti.bi işe yaramadı.çünkü psikolojik bi durum.bu sitenin en büyük faydasıda bu zaten.burda hepimiz senle aynı sorunu yaşadık.ve birbirimizi anladığımız gibi kimse bizi anlayamaz.yaşayan biliyor.başlarda egzersiz itici geliyo ama inan yaptıkça anlıyosun faydasını.başına geç bak gör devamı geliyo.bende senin gibiydim.ama şuan çok şükür burdaki arkadaşlar sayesinde başardım.senin bizden farkın neki sende gayet yapabilirsin.

arkadaşım ıslaklık zevk almayla ilgili zevk aldıkça zevk suyu gelecektir.vajinismus olanlar için normal bi durum.korktuğumuz için ilişkiden zevk alamıyoruz.sen şimdi onu düşünme.egzersizlerini yap o zaten devamında gelicektir.

inş ravzam bişey daha sorucam peki bu korku yerini haz almaya bırakıyomu zamanla

canım ne güzel eşin sonunda anlamış.düşünsene ben bu işi egzersiz sayesinde başardım ama hala eşime itici geliyo egzersiz.

tabiki korktuğun için haz alamıyosun.egzersiz yaptıkça daha bi güven geliyo insana.ben cem keçenin kitabını almıştım.orda ilk olarak kulak çöpünden bahsediyo.ilk onla başladım.düşünsene o küçücük şey bile girince sevinçten ağlamıştım.insana bi azim kararlılık geliyo.her bir aşamayı geçtikçe daha bir motive oluyosun.hazda duyuyosun.sonra parmak egzersizleri nefes egzersizleri derken oldu.

lütfen ama lütfen egzersizleri bırakmayın.mutlaka zorlandığınız zamanlar olucaktır.tekrar deneyin.olmuyo diye egzersizi bırakmayın.siz kendiniz için bişeyler yapmazsanız kimse sizin için bişey yapmaz.zaman geçtikçe iyice zorlaşır.eşinizle araya soğukluk girer.buda insana çok koyuyor.

ravzam mesajın geldi bana,bende okadar uzun cevap yazdım yazdım bir gönderdim,50 mesajı geçmeden gönderme hakkım yokmuş boşa gitti yazdıklarım
çok sağol ilgin için:Saruboceq:

hoşgeldin canım aramıza inş. atlatırsın ama egzersizleri yap herkes öyle basardı

slm ya moralim cok bozuk bir iki gun once emla krem aldim.bugun deneyeyim dedim.sanirim biraz ust tarafa surmusum.once yakti sonra uyustu.uyusuyor demislerdi ama ama bu uyusma hani disci uyusturucu igne yapinca butun ceneniz uyusur ya oyle bir uyusma. sonra yanmaya basladi. ve giris kapandi sanki. sertlesti gibi. ugrastim ama olmadi.offfff hala canim yaniyor. ya emla kullananlar bana bi daha anlatabilirmi? idrar deliginin oldugu kisim aci biber gibi yaniyor. aglicam yaaaaaa......halbuki bu gun kesin bitiririm bu isi diye dusunduydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…