- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.541
Merhaba Sera aynı durumdayız inş. beraber bu işi basaracağız bende ilk yazımı dün yazdım. Doktor tam olarak ne tavsiye etti yazarmısın ben 2 kere jinekologa gittim kızlık zarımda sorun yokmus her hangi bir hastalığım da yokmus rahatlıkla bu işi basarabilirsin dedi beni psikoloğa yönlendirdi ama ben gitmedim.
Psikolog neler öneriyor yazarsan çok sevinirim.
Bu arada Bahar 7 ve Eelifes size de çok tesekkür ederim. dün dokunmayı basardım galiba bu arada ancak nefes egzersii dediğiniz olay tam olarak ne? ağızdan alıp burundan vermek mi???
Merhaba Sera aynı durumdayız inş. beraber bu işi basaracağız bende ilk yazımı dün yazdım. Doktor tam olarak ne tavsiye etti yazarmısın ben 2 kere jinekologa gittim kızlık zarımda sorun yokmus her hangi bir hastalığım da yokmus rahatlıkla bu işi basarabilirsin dedi beni psikoloğa yönlendirdi ama ben gitmedim.
Psikolog neler öneriyor yazarsan çok sevinirim.
Bu arada Bahar 7 ve Eelifes size de çok tesekkür ederim. dün dokunmayı basardım galiba bu arada ancak nefes egzersii dediğiniz olay tam olarak ne? ağızdan alıp burundan vermek mi???
slm arkadaşlar bende bu siteye yeni üye oldum 3 aylık evliyim ve eşimle ilişkiye giremedim evliliğimizin 20.nci günü uzman bir piskologa gittik hala gitmekteyiz ilk başda xlocine spey felan verdi ama sıcak su tedavisi felan ama korkularımdan sebeb olmadı ilk gece 3 cm felan gırdı kendımı ıyı sanıyodum ama anladımkı ben vajinama bakamıyorum dokunamıyorum daha sonra doktor nefes ve parmak eğzersizleri verdi ama içimden yapmak gelmıyo halada bişey yapamıyorum bakamıyorum bile nasıl olcak bilmiyorum
benim gibi olan bayanlar sizdede ıslanma sorunu varmı,acaba bende başka bir sorundamı var isteksizlik sorunudamı var ben hangi biriyle başa çıkıcam, ben mesela sevişme esnasında falan ıslaklık yaşamıyorum istek olmuyor,bu vajinismusu aştıktan sonramı düzelicek yoksa bu durum anormalmi,o ıuslaklığı jelle sağlıyoruz sadfece of delircem yaa((
canım ben başardıktan sonra şunu anladımki bizim sorunumuz ilaçla şunla bunla olucak bişey değil.bende dr gittiğimde bana kas gevşetici ve jel vermişti.bi işe yaramadı.çünkü psikolojik bi durum.bu sitenin en büyük faydasıda bu zaten.burda hepimiz senle aynı sorunu yaşadık.ve birbirimizi anladığımız gibi kimse bizi anlayamaz.yaşayan biliyor.başlarda egzersiz itici geliyo ama inan yaptıkça anlıyosun faydasını.başına geç bak gör devamı geliyo.bende senin gibiydim.ama şuan çok şükür burdaki arkadaşlar sayesinde başardım.senin bizden farkın neki sende gayet yapabilirsin.
merhaba arkadaslarım,yoldaslarım sırdaslarım......inanın burda yazan arkadasların hepsini bi kardes gibi seviyorum...en yakınlarıma bile anlatamadıklarımı burda sizinle paylasıyorum..dısardan güllük gülistanlık görüyorlar beni..bir tek siz biliyorsunuz yasadıklarımı...hepinizi sevgiyle kucaklıyorum....
uzun zamandır giremedim.yogun isler ve sehirdısı seyahatlari yüzünden ayrı kaldım sizden..en son ümitsizlik icinde bi mesaj yazmıstım.esim beni anlamıyor diye...cok sükür bazı problemleri aştık.esime artık onunla beraber olma istegimin kalmadıgını söyledim.aslında cok istiyordum ama bunu söylemek zorundaydım.bu sartlar altında benimle bir ömür gecirmek zorunda degilsin dedim.yarın git ve bosanma dilekcemizi hazırla dedim.hemen imzalıycam ve hic ugrasmadan bitecek dedim.ben bu problemi cözüp cözemeyecegimin garantisini veremem sana dedim.ümidim kalmadı dedim.bu benim sorunum ve seni ugrastırmak istemiyorum dedim.....esim o gece uzun süre agladı.daha dogrusu sarılıp agladık...ben artık gemileri yakmıstım.ertesi gün esimin elinde bir dilekceyle gelecegini sanıyodum.ama o sabah şiş gözleriyle bana sarılıp ümidini kaybetmek yok,ben hep sana destek olacagım dedi..psikologa gidelim ben de yanında olayım dedi.ne gerekiyosa yapıcaz dedi...
yani o gece esime birseyler oldu.beni anlamayan,bu işin psikologla cözülecegine inanmayan adam gitti yerine bambaska biri geldi...sizin eslerinizin bu konudaki tutumu nedir bilmiyorum ama ben yalnızdım.tek destekcim sizdiniz.sizden güc alıyordum ama esim ümidimi kırıyordu.artık bana destek oluyo.bi doktora da gidiyoruz...insaallah burdan mutlu haberlerimi de duyarsınız...allah herkesi bu illetten kurtarsın candostlar.....
mrb arkadaşım nasılsın?
:Saruboceq:
ii olmaya çalışıyorum.adetim yaklaştı vücdum gergin , biraz önce çalışma yapmaya çalıştım
oraya da yansıyo 3 parmak zordu
yarım saat çalıştım ama
slm arkadaşlar bende bu siteye yeni üye oldum 3 aylık evliyim ve eşimle ilişkiye giremedim evliliğimizin 20.nci günü uzman bir piskologa gittik hala gitmekteyiz ilk başda xlocine spey felan verdi ama sıcak su tedavisi felan ama korkularımdan sebeb olmadı ilk gece 3 cm felan gırdı kendımı ıyı sanıyodum ama anladımkı ben vajinama bakamıyorum dokunamıyorum daha sonra doktor nefes ve parmak eğzersizleri verdi ama içimden yapmak gelmıyo halada bişey yapamıyorum bakamıyorum bile nasıl olcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?