- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.521
merhaba kızlar nasılsınız,2 parmak sonuna kadar acısız 3 parmak bir boğum yapıyoruzm bugün deneme yaptık ve olmadı ne kadar üzüldüm ne kadar ağladoım tahmin edemezsiniz...ya ben artık dayanamıyorum yaa,
supersınnn..artık hıc surme sakın kullanma ..ne demıstım sana gordunmu ck rahat oldu demı gozun aydın artık bıttı kurtuldun ..artık sıra bebıste hadı bakalımhihoyyythihoyyytBaharcım sana bi haberim var, 5. denemeyi emlasız yaptım ve emlalı olandan hiçbir farkının olmadığını gördüm. Tamamen psikolojik aslında...Şimdi gönül rahatsılığı ile artık bitti geçti diyebilirim. ŞÜKÜRLER OLSUN...:Saruboceq:
merhaba kızlar nasılsınız,2 parmak sonuna kadar acısız 3 parmak bir boğum yapıyoruzm bugün deneme yaptık ve olmadı ne kadar üzüldüm ne kadar ağladoım tahmin edemezsiniz...ya ben artık dayanamıyorum yaa,
bılgılerın ııcn ck tesekur ederız ...ARKADAŞLAR!!! Aslında başka bir şey için girmiştim buraya konuyu gördüm dayanamadım yardımım olur die düşündüm olursa da ne mutlu bana...
Bende yeni evliyim ve bahsettiğiniz şeyleri bende yaşadım en az 3 ay sürüyor yoluna girmesi hala da ufak arızalar çıkıyor :) Öncelikle rahat olacaksınız o anda tabi eşininde anlayışlı olması şart bu başta geliyor saten.Birde en büyük yardımcı VAZELİN kremi bilirsiniz çok işe yarıyor önceleri acı çok olduğundan fazla kullanılır ama sonra sonra çok aza iner kullanımı bakın deneyin göreceksiniz faydasını ama herşeyden önce sabır çok önemli. Sakın Şu HAYDAR DÜMEN in zırvalıklarına inanıp ona felan gitmeyin PARA TUZAĞI çünki en yakınımdan biliyorum.Adamın kullandığı ilaç ne biliyor musnuz EMLA KREMİ :) BENCE BAŞINIZIN ÇARESİNE KENDİNİZ MERHEM OLUN:)
slm hosgeldın aramızaa.s.Merhaba Kızlar
Bende aranıza katılmak istiyorum evleneli yaklasık 2 ay oldu ve biz de o işi daha yapamadık
Bacaklarımı açabiliorum ama dokunamıyorum ve dokundurtmuyroum. Burdaki yazılanları okudum hepsini değil ama büyük bölümünü. 2 gündür de yazılanları deniyorum ama ben daha kendim dokunamıyorum malesef birde kergel egzersizi çok ise yarar diye yazmıssınız bir 50 sayfa önce bu kegel egzersizini de biri anlatbilir mi acaba küçük abdestini yaparken tut ve bırak seklinde galiba ama ben onu da yapamadım. Bana tam açıklama yapabilir misinz. Bir de parmağı nasıl içeriye sokuyorsunuz. Bebek yağı aldım ama bu diğer kremler daha iyiyse ultrason kremi de alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum
canım hoşgeldin bende dokunamıyordum bakamıyordum bile 1aylık evliyken doktora gittim doktor vajınanın yapısı anlatırken ben bayıgınlık geçirdimMerhaba Kızlar
Bende aranıza katılmak istiyorum evleneli yaklasık 2 ay oldu ve biz de o işi daha yapamadık
Bacaklarımı açabiliorum ama dokunamıyorum ve dokundurtmuyroum. Burdaki yazılanları okudum hepsini değil ama büyük bölümünü. 2 gündür de yazılanları deniyorum ama ben daha kendim dokunamıyorum malesef birde kergel egzersizi çok ise yarar diye yazmıssınız bir 50 sayfa önce bu kegel egzersizini de biri anlatbilir mi acaba küçük abdestini yaparken tut ve bırak seklinde galiba ama ben onu da yapamadım. Bana tam açıklama yapabilir misinz. Bir de parmağı nasıl içeriye sokuyorsunuz. Bebek yağı aldım ama bu diğer kremler daha iyiyse ultrason kremi de alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum
canım benimki seninki kadar olmadı tabi ama bende girişlerde hala zorlanıyorum.ablam bana bu zevk almakla ilgili demişti.yani ne kadar çok zevk alırsan o kadar çok girişler kolay olurmuş,hissedilmezmiş.biraz zamana ihtiyacımız var.tabi bu 1 ay da olabilir 1 senede.bize bağlı
bahar,ravzam bende girişte rahat değilim.8 günde 4 kez denedik ve her seferinde bi ilerleme gördük,en sonuncuda ileri geri yaparken bi rahatsızlık duymadım mesela,sadece girişte kaldı umarım zamanla oda gecicek ve zek olayı iş o noktaya gelince kayboluyo bende:kedi:zevki düşünemiyorum o anda,zamana ihtiyacımız var galiba bu konuda kızlar.herşey zamanla hallolucaktıra.s.
evet ilerleme oluyo.mesela ben üstte olduğum pozisyonlarda girişte acı filan olmuyo.hiç bilmiyorum.ama rahat olmuyor bacaklarım ağrıyo.altta olduğum pozisyonlarda girişte acı da oluyo birde zor giriyor.neyse inş geçer.ben bu kadarınıda hayal edemiyodum.
sen kendın yapıyorsun ben o spreyı kullanmadım ama kullanalar emladan daha etkılı dıyorlar ..bence sen kendın yapıyorsun uyusyor rahat ol hıc canın yanmaz acı falan olmaz.arkadaşlar xlocine spray var hani uzun borusu olan emla krem bu spraydan dahamı iyi uyuşturuyor,ben o sprayı sıkıyorum ama eşim girmeye çalıştığında daha girmeden acıyor diye bıraktırıyorum uyuştuğu halde(emla bundan dahamı iyi yoksa odamı aynı bilmiyorum:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?