Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar soruma cevap lütfen. en rahat pozisyonu sordum başlangıç için. sanırım benim pozisyonda problem var

P**si oraya yaklaşırken görmek beni daha çok ürkütüyor belki seni de öyle...Bende bu konuda deneyim yaşayanlardan rica ediyorum bir açıklama.

Son düzenleme:
yaa 3haftadır daha egzersizlere başlayamadım 1.hafta regl oldum 2.hafta misafirim vardı 3.hafta memlekete gitmek zorunda kaldım eşimin dedesi vefat etti yaa sanki herşey bana karşı çok kötüyüm iyice cesaretim kırıldı olmayacak galiba offfffff((

sen hangi aşamadasın

kızlar ya, çok iyi anlıyorum okudukça üzüldüm ama
valla inanın yazık ediyosunuz kendinize, ben daha önce böyle diyenlere kızardım, nasıl böle rahat anlatıyolar hiçbişe hissetmiyosun diye derdim. Allah bizi öyle bi yaratmışki, başka şekilde bişey temas etse evet can yanar, ama bu öyle bişey değil. hiç değil. ben de korkardım çok ama yemin ederim hiçbişey hissetmedim, hiç. sizin gibi düşündüğüm sıralardaysa canım ynaıyodu. kendinizi telkin etmenize bile gerek yok, akışına bıraksanız şaşıracaksınız, o esnada yaşadığınız, hissettkleriniz değişik fizyolojik bişey, normal herhangi bi şeyle kıyasladığınız için korkuyosunuz. o kadar boşuna ki, bi gün korkunuzu yendiğinizde çok üzüleceksiniz kendinize çektirdiğiniz ızdıraba

Düşüncede telkin ediyorum. Daha sonra icraat aşaması gelince istemsiz kasılıyorum. Belkide kendimi kandırıyorum kim bilirr tüm fizyolojik ve bedensel tepkiler beyinde aslında

Son düzenleme:
Düşüncede telkin ediyorum. Daha sonra icraat aşaması gelince istemsiz kasılıyorum. Belkide kendimi kandırıyorum kim bilirr tüm fizyolojik ve bedensel tepkiler beyinde aslında

herşey nasıl düşündüğüne bağlı gelişiyor emin ol. iyi düşünmeye de çalışma bence, hiçbişey düşünme ya, eşini seviyorsundur bunu hisset, bu olay zorla yaşanan yapay bişey değilki, insanın doğasında var, doğamızda olan bişey zaten bize uygun olan bişeydir. ben bu zorluğu 3-4 gün yaşadım ve biliyorum ki, gönül rahatlığıyla söylüyorum; korkarsan acı çekersin. hiçbişey düşünmezsen, yemin ederim hiçbişey hissetmezsin, anlamıycaksın bile ya, bu kadar net bu işte

bizde bu şekilde düşünmek istiyoruz olmuyo. isteğimiz dışında olan bişey bu

Aslında bende böyle düşünüyorum ama sonra deneme aşamasında olmuyo istemsiz kasılıveriyorum. Eşim de moral bozukluğu yaşıyo tabi ben üzüntüden ağlıyorum. Geriliyorum. Sarılamıyorum bile sonrasında eşime. Amaaan rahat ol diyorum kendime sonra bi türlü olamıyoum. Tam giriş esnasında kapatıyorum kendimi.

bizde bu şekilde düşünmek istiyoruz olmuyo. isteğimiz dışında olan bişey bu

biliyorum cnaım, ben de çok uzun sürmese de yaşadım biliyorum. bilmediğin bişeyi ilk kez yaşamanın verdiği korku bu. ben de daha önce şimdi benim söylediklerimi söyleyenlere kızardım, inanmazdım rahatlatmak için söylüyorlar diye.
anladığım için yazmak istedim zaten, sözlerimi hiç yanlış anlamayın, belki başkasından duymak rahatlatır diye düşündüm.

bunları duymaya okadar çok ihtiyacım varki aynen de ilk kez yaşamanın verdiği korku bu bunları duydukça cesaret gelio insana

sözlerini yanlış analamdım ama 8yıl hatta 10 yıl çekenler var bu rahatsızlığı ondan dedim

evet çok uzun süre yaşayanlar var Allah yardımcı olsun herkese inşallah. bilindiğinde 'hiç' olduğu bilinen bişeyin, bilmemekten dolayı ızdırabını çekmek ne kadar yazık, senelerce kendini üzmek yıpratmak, rabbim herkesin ağzının tadını versin

Pm için teşekkür ama henüz cevap yazamıyorum :/

çok ama çok teşekkür ederim ya ufacık bir düşüncecik sadece aslına bakarsan ama kahrolası beynim işte... Çalışıcam sakin olmaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…