- 19 Mart 2010
- 5.918
- 97
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #61.361
venüsüm canım hayırlı olsun listeye sende girmişsin canım özelden yazdım diye hatırlıyordum burda kaynıyo çünkü
ben bebişi kaybettim annemlerde tatildeydim canım yeni döndüm sayılır 1adet dönemi geçireyim dönücem buralara gerçi şuara kocişten kaçışlardayım ama hayırlısı
doktor 6ay korunma verdi o ara yenersem bu sorunu inşallah yenmiş olarak bebiş yaparım
ay listedeki sıramı da hiç sevmemiştim
çok sağol balımmmmm bende göbişli hatunlara katıldım sonunda canım benim çok üzüldüm msjını okudum ama acın çok tazeydi ne yazacağımı bilemedim allahım sana önce vajiyi yenmen için cesaret ve azim versin sonrada en kısa zamanda minik fasulyen olsun inşallah.....ben anladım zaten listede yerini sevmediğini sen yen vajiyi ben seni listede istediin sıraya alırım merak etme
slmm venustennn bende yendim 30.06.2011 :):):) bende hamile kalmak istiyorm nasıl olcakk yazabilirmisinizzz :):) tebrik ederim venuscm hayırlıı olsunnnn :)
bebişim benim çoktan haberim var senin yendiğinden bu sayfada olmasamda olup biten herseyden haberdar oluyorum merak etmeyin hamilelikle ilgili sen benim msnde eklisin zaten ordan yazarım sana....buradaki arkadaşların sayfasını işgal etmeyelim hamişlikle ilgili tebriğin için sağol darısı başınıza olsun inşallah
merhaba kızlar
1.5 yıl önce bende burada yazıyordum ..
vaji hala devam ediyor yenemedim ..
yeniden başlamak istiyorum
artık son raddeye geldim ...
yardımlarınıza ihtiyacım var kızlar :'(
eskilerden kimler var ?
kızzzzzzzzzzzzzz sen varyaaaaaaaaa tam dayaklıksınnnnn noldu eşin burada olduğun için yenemiyosun sanıyodu ? öyle yazmıştın en son msjda....canım bak ne kadar zaman kaybettin şimdiye kadar 100 kere yenerdin burda olsan bebişimmmm sen düzenli gel buraya yardımcı oluruz merak etme balım :13:
kıslar bişi sorcam. ben parmak egzersizi yapamıyorum zara bişi olcak diye. ama dün ayna ile vajiyi inceledim. eskiden daha kapalıydı. bu sefer bi açık göründü gözümede:)) ama o açıklıkta bi et var. o nedir ya. ordan geçmeyecekmiş gibi geldi. bu aralar bende kafamı sürekli olacak olacak diye telkin ediyomda. onu
görünce bi soru oluştu kafamda. hemen size sorayım dedim. haftaya eve geçicem. deneyecem ve bu işi yapacam inşşş. ama o soruda takılmasın aklım diye
size bi sorayım dedim
işte bi dayaklık dahaaaaaa yawrummmm orda et görsen nolur görmesen nolur ben hiç öyle uzun uzadıya incelemedim canım bak kaç ay oldu burdasın yapma bunu kendine dene en azından bi yerden başla sizleri böyle gördükçe inan çok üzülüyorummmm yawrum benim inan bana sandığımız gibi bişey deil yendiğiniz zaman diyeceksiniz bumuymuş ama böyle bekleyerek erteleyerek olmuyo lütfen kendiniz için bir adım atın ve yenin korkularınızı
arkadaşlar benim sormak istediğim bişey daha var. hangi pozisyon daha rahat olur?benim sorunum pozisyon galiba
canım ben üstte ters oturdum o şekilde yendim tavsiye ederim....
arkadaşlar merhaba yeni yenen arkadaşları tebrik ediyorum geçmişi birazcık okudumda venüs hamileymiş canım senide tebrik edrim.valla sizlere baktıkça nasıl seviniyorum sizin adınıza ama kendi adıma üzülüyorum çünkü daha bir arpa boyu yol katedemedim neyse en azından bu işin bir çözümü olduğunu bilmek biraz olsun rahatlatıyor. ben sanırım gidicem bir hocaya beliki diğer arkadaşlar kızacak bana ama bayılacam 3000-5000tl onlar beni bir sıkıştırsınlar bakem birişe yarayacakmı? oldu oldu olmadı aşılama tüp bebek neyse artık olsunda hayırlısıyla yapacaz artık birşeyler yoksa bu dert bana kafayı yedirtecek.....
canım benim sağolasın....yawru kuşum neden böyle bir kanıya kapıldı buraya gelen arkadaşlar onu anlamış deilim ama bizler eski yenen vajililer doktorlara karşı değiliz asla olmadıkta sonuçta ben doktora gittim ve burada en az 50 kişiye gittiğim dr önerdim halada dr a gitmek isteyen arkadaşlar gördükçe tavsiye ediyorum hem doktorum hemde kk sayesinde yendim verdiğim para binlerce kez helal olsun dedim ama şunuda ekledim belki ben dr bulmadan önce kk yi bulsaydım hiç dr gitmezdim dedim....burada bizim sizlere anlatmak istediğimiz olayın 5,000 tl. verilcek kadar büyük bi olay olmadığı kuşum...yoksa giden gitsin isterse 20,000 tlye tedavi olsun biz onun adına yine seviniriz bi şekilde yensin herkes tek dileğimiz bu....bebişim madem böyle bi karara vardın hiç erteleme bir an önce git bizide bilgilendir mümkünse inşallah hemencecik yenip gelirsin bebişim
yaa 3haftadır daha egzersizlere başlayamadım 1.hafta regl oldum 2.hafta misafirim vardı 3.hafta memlekete gitmek zorunda kaldım eşimin dedesi vefat etti yaa sanki herşey bana karşı çok kötüyüm iyice cesaretim kırıldı olmayacak galiba offfffff((
canım benim bu işi çözmek istemeseydin şu an hala bu sayfada olmazdın o yüzden kendine haksızlık etme sen güçlü bir kadınsın istersen bu işin üstesinden gelebilirsin bunu sende biliyorsun hadi bakalım pamuk eller vajiye yoksa geliyo kızılcık sopası