- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.661
tatlım üzülme önce başaracağına inan bende 3 aylık evliyim bacaklarımı bile açamazken zamanla aşama aşama oluyo tam olmadı ama bi ara boş verdim şimdi ayna egzersizine başla vajii incele ordan bebek çıkabilecek kadar genişleyeceğini düşün ve baktıkça oraya p,,s girdiğini düşün acı hissi yok ve ardından parmak egzersizine başla bende şu an ayna egzersizindeyim bacaklarını sonuna kadar açıp incele orayı neresi olduğunu yapısını gör sonra parmağa geçersin olur mu canını sıkma başaranları okumadın mı yapabiliriz sende cesur ol ve korkma... geçmiş olsun tatlım
haklısın canım.benim benim eşimde çok çok anlayışlı.zaten vaiji sorunu yaşıyan kadın profilini çizemiyo psikologlar herkezde görülebilir diyo.ama eşi vaji olan erkek profili psikologlara göre:anlayışlı ılımlı duygusal...benim eşim zaten psikolog ama işte terzi kendi söküğünü dikemiyo:)inşallah herşey en kısa zamanda senin dediğin;dilediğimiz gibi güzel olur.sen ne aşamadasın bu arada...bernim hafıza anormal zayıf kusura bakma:)
arkadaşlar anestol gibi uyuşturucu bir krem yerine iyi bir kayganlaştırıcı kullanın. önce tek parmak sonra iki parmak egzersizlerine geçin. bir de cinsel birleşme yok diye partnerinizden uzak durmayın derim. aslında kegel egzersizleri vajinanın darlaşmasına da neden oluyor. bence onu çok tekrarlamayın.
Vajinismuslu hanımların eşlerinin oldukça anlayışlı olması benim de hep dikkatimi çekmiştir. Zaten konunun başlarında da bir kullanıcı "Ya anlamıyorum ki bu kocam neden bu kadar anlayışlı" diye soruyordu sositososito
Geçenlerde bir yerde okudum, istatistiklere göre de hakikaten bu eşler gâyet yumuşak huylu, sâkin, nazik oluyorlarmış. Kadınlar farkında olmadan kendileri üzerinde baskı kurmayacak, hrehangi bir şekilde fiziksel ya da psikolojik tehdit unsuru olmayacak erkekleri seçiyorlarmış. Bilinçsizce... Düşünsenize, çok çok uzun yıllar tatmin edici bir cinsellik yaşamadığı halde hâlâ mutlu beraberlikleri olan çiftler de var. Öyle de isâbetli seçim yani =)
Allah bu sorunu yaşayan herkese sabır ve anlayış versin. Hiç kolay değil.:ecrin_bebek:
cnm ben subat ayında kurtuldum bu illetten çok şükürler olsun ulusoy banada uzak olduğu için msnden tedavi oldum birgündede kurtuldum tamamen bilnçaltı ile ilgili bazı formlar doldurdum ona göre kargo ile bazı malzemelr gönderdi iyiki kendisini tanıdım tabiki kendinde egzersizlerle yenebilirsin ki burda yenen birsürü arkadaşlar var fakat ben bunu yapamadığım için verdiğim parayada acımıyorum kat kat helal olsun çektiğim hastalıktan önemli değil ama ben bu forumu biraz geç buldum sen daha şanslı olabilirsin cnm inş sabır ve gayretle sende yeneceksincanım sen msn tedavisinde neler yaptın şu anda devam ediyomsun kurtuldun mu ben terapi aldım yarım bıraktın şimdi kendim egzersizlerle yenmeye çalışıyorum d ulusoy bna çok uzak vakit yok msn den verimli olur mu aceba
Benim kafam bir noktada karışık. Partnerden uzak durmamak mantıklı, psikolojik kabullenme meselesi bu sonuçta. Her denemede işlerin biraz daha iyiye gitmesi muhtemel.
Ancak tee eski sayfalarda bir arkadaş doktorunun parmak egzersizleri bitene kadar deneme tavsiye etmediğini yazmıştı. O da mantıklı. Deneyip hüsran yaşamak ve inançlarını kısmen de olsa kaybetmek de var.
Başka mantıklı önerisi olan var mı delikafadulden
cnm ben subat ayında kurtuldum bu illetten çok şükürler olsun ulusoy banada uzak olduğu için msnden tedavi oldum birgündede kurtuldum tamamen bilnçaltı ile ilgili bazı formlar doldurdum ona göre kargo ile bazı malzemelr gönderdi iyiki kendisini tanıdım tabiki kendinde egzersizlerle yenebilirsin ki burda yenen birsürü arkadaşlar var fakat ben bunu yapamadığım için verdiğim parayada acımıyorum kat kat helal olsun çektiğim hastalıktan önemli değil ama ben bu forumu biraz geç buldum sen daha şanslı olabilirsin cnm inş sabır ve gayretle sende yeneceksin
canım okudum yazdıklarını ve gerçekten kolay değil yaşadıkların.bizim bilinçaltımızda ne yatıyo kimbilir.dediğin gibi son pişmanlık onun için belki fayda eder ama senin yıllarına malolur.
gerçekten eşimden allah razı olsun.bazen sert olsaydıda ısrarcı olsaydı acaba bu sorunum olmazmıydı diye yine suçu ona yüklüyorum ama:)o zaman iyice psikopata bağlardım heralde.
sen şimdi ne durumdasın arkadaşım eşinle birleşme oluyormu?
slm msnden ücret ne kadar acaba öğrenebılırmıyım
çok haklısın canım ben 4 yıldır yenemedım ama ilk oncelerı sureklı erteledım bugün yarın derken 4 yıl oldu buraya üye olduktan sonra kendıme guvenım geldı başaracağıma inanıyorum ama soylediğin gibi her denemem başarısız olunca hüsranla bıtıyor umudum azalıyor sankı hiç olmayacakmış gıbı gelıyor çok zor günler geçirıyorum dışarı bıle çıkamıyorum insanlarla karşılaşmak istemıyorum sureklı aynı soru çocuk yokmu bıktım bu hayattan intiharı bıle denedım onu bıle başaramadımmm
dün deneme yaptık.ıslanma var ama yeterli değil sanırım ki o bölgem yırtılacak gibi oldu gene.bir de sanki duvar var daha ileriye gitmiyor.jel filan almayayım doğal yoldan olsun dedim ama olmayacak anladım. maaşımı alayım hemen emla,jel,sprey ne varsa alacağım artık gına geldi. geçen gün de rüyamda tam olarak ilişkiye girdiğimizi gördüm.fakat rüyamda dahi ağrı hissetim :S hem de rüya boyunca sürdü o ağrı.oturamadım filan ... çok ilginçti.bilincim ne kadar oyun oynuyor bana !
günaydın cnm bence bebe yağı al şimdilik erteleme yani hazır başlamışken bitir bu işi emle sadece uyuşturmak için ağrı olacak die şartlandırmışsın herhalde cnm benim hiç ağrı olmadı nefes egzersizi yap bol bol o duvarla karşılaştığında burnundan al ağzından ver çok faydasını göreceksin eminim
bebe yağı uygun mu ki o bölge için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?