Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bir şey yapmadım teşekkürlük ama doktorumu ben araştırdım hiç arkadaş tavsiyesi de değildi,ya ne kaybederim ki en fazla ne olacak diye aldım tedaviyi.Ve yendim,doktor ismi farketmez,yeterki bu alanda iyi doktor olsun.

Ama Vajinusmus tedavisi veriyorsa yorumlara bakabilirsin bakmışsındır diye tahmin ediyorum ,ön görüşme yaptın mı doktorla ? Bu yolda alacağın tedavi eminim yenmeni sağlayacak.
Yorumlarına baktım Google den yorumları çok güzel insan karar veremiyor birde Mehmet ulubey var oda Adana da diye kararsız kaldım sadece tereddüt ettiğim konu şöyle Mehmet bey dediki iki seans klinikte gerisi evde ev ödevi ile ama elif hoca 3 günlük bir tedavi veriyor ikisi arasında çok kararsızım sizden aldığım fikirler çok değerli benim için

Aynen bu konuda iyi bir doktor olması çok önemli yoksa durum daha da kötü olabilir insanın piskolojisi zaten böyle diye kötü acaba bir gün iyleşecek miyim diyorum yada ben tek mi atlatamam çok kasılıyorum

Vajinusmus doktoru şunu demeli,yenene kadar seninleyiz? Bunu söyledi mi Elif hoca ?

Elif Doğan sungur mu biraz konuştuk ön görüşme de detaylı konuşalım dedi

Vajinusmus doktoru şunu demeli,yenene kadar seninleyiz? Bunu söyledi mi Elif hoca ?
Elif hoca parmak egzersizi tercih etmiyor öyle söyledi
Hayır abla öyle söylemedi sadece bilişsel davranışci terapi yöntemini kullanıyorum dedi ortalama 2 3 gün sürüyor dedi bildiğim tek şey tedavi olmak dedi isteyen herkes başarılı olur dedi

Mesela Nazife Ergen doktorum toplam 4-8 seans arası senin durumuna bağlı olarak dedi,kimisi 3 seans kimi 4 kimi 5 seansta yeniyor 8 e çok nadir gerek kalıyor hatta kalmıyor ama bu süreçte seans sayısına odaklanmaktan daha çok verimli tedaviye odaklanmıştı bu yüzden 3 seans bana yeterli olmuştu 3 seansta yenmiştim.Ama şunun güvencesi olmuştu evet doktor benim yenmem için burda ,sadece para için değil,mesleğine aşık,beni anlıyor,birlikte çalışmamın sonunda yeneceğim hissi olmuştu bende,böyle samimi bi doktor olmalı illa Nazife Ergen olmalı demiyorum ,doktorunu bu şekilde araştır,enerjin de uyarsa kalbin da uyarsa.

Son tavsiyem Vajinusmus sorunu ,alanında uzman kadın doğum doktoru ile yenilir ,psikolog son çare,lütfen önce Vajinusmus doktorundan tedavi al ,yani alanında uzman kadın doğum doktoru ,klinik tedavi ,özel.

Ben araştırdım sadece tereddüt ettiğim şey Adana'da epc hastanesine baktım böyle farklı yorumlarda gördüm kimisi işte Medical Park Hastanesi en iyisi falan yazmıştı ilgilenmiyor epc falan yazmışlardı yoksa ben doktoru sevdim biraz bu yönden tereddüt ediyorum tek kız kardeş oldugum için anlatacağım kimse de yok arkadaşımın önerisi ile buraya yazdım iyiki varsınız zamanınızı ayırıp destek verdiğiniz için

Ya teşekkürlük bir şey yapmadım ama rica ederim ,Vajinusmus rahatsızlığını yendikten sonra hep burda olmaya söz verdim yenmek isteyen arkadaşlar için ama ben senin yerinde olsam Elif hocadan seans almazdım,bu hastalığı yenmek için öncelikli olarak Vajinusmus alanında uzman kadın doğum doktoru araştırmalısın,zamanını harcama hem maddi olarak hem manevi olarak yıpranmaman için söylüyorum.Tecrübeli olduğum için bu konuda tecrübemi paylaşıyorum lütfen önce Vajinusmus tedavisi veren kadın doğum doktoru araştır,önce ondan tedaviyi al ve eminim yeneceksin.

Destek olman bile çok güzel bir nimet iyiki varsınız Allah razı olsun ama benim ki çoğunlukla piskolojik diye düşünüyorum çok kanamam olucak çok ağrım olucak falan hep düşüncelerim böyle beynimi kemiriyor

Destek olman bile çok güzel bir nimet iyiki varsınız Allah razı olsun ama benim ki çoğunlukla piskolojik diye düşünüyorum çok kanamam olucak çok ağrım olucak falan hep düşüncelerim böyle

Nazife hoca piskolojik destek te veriyor mu peki

Bak şimdi,bu rahatsızlık Vajinusmus rahatsızlığı vajina kaslarımızı doğru kullanamadığımız için,gevşetmeyi bilmediğimiz için çocukluktan beri kendimi korumamız gereken düşüncelerle birlikte o organımıza karşı bilgi eksikliğimizden,önyargılarımızdan,söylediğin korkular Vajinusmus rahatsızlığı yaşayan herkeste birbirine benzeyen korkular oluyor zaten,tedavideki amaç da dilatör ile ve doktorun uzman bilgisiyle daha da cesaretlenip korkularımızdan arınıp ,dilatör çalışarak da egzersiz yapıp kaslarımızı kullanmayı öğreniyoruz.Bunlar olunca da eşli denemede başarılı oluyoruz çünkü artık her şeyi öğrendik,lütfen egzersizden kaçınma,hepimiz böyle yendik,bu rahatsızlık böyle yenilir,psikolog son çare,yaşadığın bu korkular kadın doğum doktoru ile daha kesin çözülecek.Enerjinin tuttuğu iyi bir doktor bul,yarın sadece fikir olsun diye daha uzman bilgi alman için Nazife Ergen I ara sadece dinle süreci anlatacaklarını ,tedavi ondan almak zorunda değilsin.Söyleyecekleri de neden psikoloğa gitmemen gerektiğini anlamanı sağlar diye.

Nazife hoca piskolojik destek te veriyor mu peki
Tabiki sadece ezgersiz değil ,bu süreçte yaşadığın tüm korkulara yönelik seni uzman desteğiyle anlıyor bir anne abla sevecenliğinde yaklaştı bana,çok donanımlı biriydi,ben tedaviyi alırken kendisi psikolog değil ama yaşadığım süreçteki korkularımı onun sayesinde yendim psikolojik olarak da cesaretlendim,sadece ezgersiz yapmıyor korkularını yenmen için her konuda seni anlıyor destek oluyor psikolojik olarak da tüm sorularına yanıt alıyorsun,hatta sen sormadan o anlatıyor ,bakıyorsun sormak istediğin soruların hepsi yanıtlanmış.

Sen aradığında ücret vermeden süreci anlatıyor ,o zaman ona göre karar verirsin ,yarın ara olur mu.

Gidip iyleşim.yeter ben Adıyaman'da gittim eşim dedi bak iyleşmedin falan bu defa da öyle olsa çok kötü olucak benim için sadece iyleşim parası önemli değil hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum abla şimdi ki tek korkum bu iyiki varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…