Şunu yaptınız mı ; eşli deneme öncesi 15 dk aparatlarla çalışıp sonra eşli denemeye geçtiniz mi,şunun da bende güzel etkisi olmuştu , eşli denemede başarılı olduğum zaman aparatı eşime vermiştim 3 ve 4.aparatı ona yaptırmıştım bana nasıl yaklaşacağını daha iyi anlaması için,sonra eşli denemede başarılı olmuştum.Jeli eşinize sürmeyin zaten gerek yok,siz kendi vajinanıza eşli deneme öncesi 15 dk aparatlarla çalışırken fındık büyüklüğünde sürün o esnada uyuşma da etkisini gösterir.Onun dışında önereceğim tavsiyeden biri de Şuan konu haz almak değil o penetrasyonu gerçekleştirmek,öncelik bu.Eşiniz sırt üstü uzansın siz de üstüne oturarak hakimiyet sizde olarak deneyin.Eşinizin size aparat uygulaması bir defa da olsa çok önemli bunu mutlaka yapın.Penis anında aparat alıyormuş gibi düşünmeye çalışın,ve o takılıyor denilen yerde bekleyin çıkmasın tekrar aparat alıyor gibi hayal edip esnemeye çalışın,emin olun içindeyken bir boşluk etkisi ve anlayacaksınız ki penis aparattan daha kolay,çünkü et parçası vajina içinde şekil alıyor,dışardan o sertleşmiş haline aldanmayın :)