kızlar aparatları içinizdeyken sağa sola doğru oynatın, en büyük boyu 5 dk içerde bekletin mesela sonra 10 15 defa dışarı çıkarıp yeniden al yapın bu süreçte krem, kayganlaştırıcı belki çok canınız acıyor deneyemiyorum diyorsanız uyuşturucu spreyden destek alın, olay tamamen kas hafızası. bir süre sonra bunlara ihtiyaç duymadan kaslarınız hatırlayıp kendini bırakacak, yapamıyorum dediğiniz şey kaslarınızın oluşturduğu his, öyle sıkıyorsunuz ki ondan olmuyor kasları bu şekilde yönetip sonrasında kas hafızası sayesinde kreme vs ihtiyaç olmadan rahatça olacak inşallah inanın buna,
nefes egzersizini sakın ihmal etmeyin vücudun kendisini sakinleştirmesi için şart-şart-şart.
ve zorlandığınız an nefes ve ıkınmadan faydalanın, içeride bir noktada(kasları sıktığınız yer) acı olduğunda ıkının ve ilerletin sonra almış olacaksınız zaten, içerisi boşluk hiçbir şey sizi korkutmasın umarım faydası olur yazdıklarımın..
ben de ayrıca bir şey sormak istiyorum, bu girişte etrafında hafif yanma gibi bir acı oldu, zamanla geçecek bir şey mi? ondan önce krem ve spreyi bol sıkıyordum bu sefer yapmadım ondan da mı bilemedim:/