Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Her gün çalıştım. Dilatörler gelene kadar burada yazan parmak ve kegel egzersizlerini yaptım. Dilatörler geldiğinde ben 3 parmak ile çalışma yapabiliyor durumdaydım. O yüzden daha ilk günden ilk 3 boyu yapabilmiştim. Benimkiler 5 boydu yurtdışında olduğum için 4 boylu olandan alamadım. Diğer günlerde de 4. Boyla rahat bir şekilde çıkar tak, git-gel, dairesel hareketler yapabilir hale gelince 5. Boya geçtim. 5. Boyu sonuna kadar yapamadım 1 cm kadar dışarıda kalıyordu ama yine de çalıştım. Egzersizleri yaparken, fito ve bol kayganlaştırıcı kullandım. Eşli deneme öncesi de en büyük boy dilatöre anestol sürüp içeride beklettim.

Alıp dediğiniz şekilde deneyecegm ,peki 5. Boyu aldıktan sonra eşinizle denemenizde kasilmadiniz mi itme vs olmadimi , ilk denemelerinizde pozisyon nasıldı onu bile yanlış yaptığımı düşünüyorum,üstte kontrol bende iken deneyeym dedm fakat deliği bulamıyorum,ayna karşısında bulmak parmak sokmak oldukça basit basit eşle zor ,konrtolun bende olmasıni sağlayamıyorm eşime de izin vermiyorm sürekli umutsuz konuşmak istemiyorum burda yenenler güç veriyor kendime güveniyorum ama eşim benden çok daha fazla etkileniyor burda eşim sürekli bana destek oldu diyenleri gördukce.moralim.bozuluyor yatakta morali çok çabuk bozuluyor

Ben üstteyken yapamadım. Misyoner pozisyonda ilk başarılı oldu. Ama kontrol bendeydi. Dilatörlerle çalışınca durum farklı oluyor önceki kasılmalar itmeler olmuyor

Merhaba, uyusturucu krem kullandiniz mi acaba dilator yaparken?

Çok şükür yendim ,burdaki yorumların çok faydası oldu sanirm iki üç bin yorum okumuşumdur , dilatorlerle denedim hepsini tek seferde alınca eşimle denedik ,o da hafif sızı da olsa oldu şükür

Merhabalar ben de 10 yıldır vajinismusla uğraşıyorum 4 yaşında oğlum var tek değerlik denemeden yarı yamalak şekilde ama yine olmadı doktora gittim parmak egzersizi verdi yaptım bir kerelik denemeye ucunu tek alabildim ama sonra yine olmadı tam 10 yıl oldu bu siteye denk geldim diblator seti aldım dün 4 dünü de tek seferlik denemeyle aldım içime rahat bir şekilde ama hala eşimle denemeye geçmeye cesaret edemiyorum biraz daha diblatorle deneyip öyle mi eşimle başlasam denemeye ya olamsa ya tekrar başa sarsam gibi korkularım var

Git gel yapabiliyor musun 4. Boyla?

Evet yaptım içimde beklettim de dediğim gibi tüm boylarını dün akşam tek seferde deneyebildim ama.esli denemeye cesaretim yok gibi
Kolaylıkla arka arkaya tak çıkar yapabiliyor musunuz?
İçeride o çizme, içerideyken git gel yapabilme pek çok defa?

Bunları yapabiliyorsaniz tavsiyem aparatları eşiniz de size yapsın. Sonrasında 4. aparatı siz denerken eşiniz hazırlansın ve deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…