- 26 Ağustos 2017
- 2.764
- 7.081
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #266.761
Her gün çalıştım. Dilatörler gelene kadar burada yazan parmak ve kegel egzersizlerini yaptım. Dilatörler geldiğinde ben 3 parmak ile çalışma yapabiliyor durumdaydım. O yüzden daha ilk günden ilk 3 boyu yapabilmiştim. Benimkiler 5 boydu yurtdışında olduğum için 4 boylu olandan alamadım. Diğer günlerde de 4. Boyla rahat bir şekilde çıkar tak, git-gel, dairesel hareketler yapabilir hale gelince 5. Boya geçtim. 5. Boyu sonuna kadar yapamadım 1 cm kadar dışarıda kalıyordu ama yine de çalıştım. Egzersizleri yaparken, fito ve bol kayganlaştırıcı kullandım. Eşli deneme öncesi de en büyük boy dilatöre anestol sürüp içeride beklettim.Teşekkür ederimm , sipariş vereceğim nereden aldığımın bir onemi var mı ?onunla bir kaç günde nasıl yendiniz ne kadar süre içinizde tuttunuz ne sklikla çalıştıniz dilatorle giriş zor olacak fakat yapabilirm ins iş eşle denemeye gelince kasilmamayi yenmekte sanirm.Eşimle ara ara limoniyiz bu yüzden daha evliliğin başında iken bunlari yaşamak oldukça üzücü motivasyon düşürücu
Alıp dediğiniz şekilde deneyecegm ,peki 5. Boyu aldıktan sonra eşinizle denemenizde kasilmadiniz mi itme vs olmadimi , ilk denemelerinizde pozisyon nasıldı onu bile yanlış yaptığımı düşünüyorum,üstte kontrol bende iken deneyeym dedm fakat deliği bulamıyorum,ayna karşısında bulmak parmak sokmak oldukça basit basit eşle zor ,konrtolun bende olmasıni sağlayamıyorm eşime de izin vermiyormHer gün çalıştım. Dilatörler gelene kadar burada yazan parmak ve kegel egzersizlerini yaptım. Dilatörler geldiğinde ben 3 parmak ile çalışma yapabiliyor durumdaydım. O yüzden daha ilk günden ilk 3 boyu yapabilmiştim. Benimkiler 5 boydu yurtdışında olduğum için 4 boylu olandan alamadım. Diğer günlerde de 4. Boyla rahat bir şekilde çıkar tak, git-gel, dairesel hareketler yapabilir hale gelince 5. Boya geçtim. 5. Boyu sonuna kadar yapamadım 1 cm kadar dışarıda kalıyordu ama yine de çalıştım. Egzersizleri yaparken, fito ve bol kayganlaştırıcı kullandım. Eşli deneme öncesi de en büyük boy dilatöre anestol sürüp içeride beklettim.
Ben üstteyken yapamadım. Misyoner pozisyonda ilk başarılı oldu. Ama kontrol bendeydi. Dilatörlerle çalışınca durum farklı oluyor önceki kasılmalar itmeler olmuyorAlıp dediğiniz şekilde deneyecegm ,peki 5. Boyu aldıktan sonra eşinizle denemenizde kasilmadiniz mi itme vs olmadimi , ilk denemelerinizde pozisyon nasıldı onu bile yanlış yaptığımı düşünüyorum,üstte kontrol bende iken deneyeym dedm fakat deliği bulamıyorum,ayna karşısında bulmak parmak sokmak oldukça basit basit eşle zor ,konrtolun bende olmasıni sağlayamıyorm eşime de izin vermiyormsürekli umutsuz konuşmak istemiyorum burda yenenler güç veriyor kendime güveniyorum ama eşim benden çok daha fazla etkileniyor burda eşim sürekli bana destek oldu diyenleri gördukce.moralim.bozuluyor yatakta morali çok çabuk bozuluyor
aynen benim de hep tam bu şekildeydiHerkesinki yırtılmıyor. Benim dilatörle çalışmalarımda hiç kanamazken, eşimle ilk denemelerimizde her seferinde kanamam oluyordu. Kişisel bir tecrübe bu, herkesin aynı değil.
Merhaba, uyusturucu krem kullandiniz mi acaba dilator yaparken?Her gün çalıştım. Dilatörler gelene kadar burada yazan parmak ve kegel egzersizlerini yaptım. Dilatörler geldiğinde ben 3 parmak ile çalışma yapabiliyor durumdaydım. O yüzden daha ilk günden ilk 3 boyu yapabilmiştim. Benimkiler 5 boydu yurtdışında olduğum için 4 boylu olandan alamadım. Diğer günlerde de 4. Boyla rahat bir şekilde çıkar tak, git-gel, dairesel hareketler yapabilir hale gelince 5. Boya geçtim. 5. Boyu sonuna kadar yapamadım 1 cm kadar dışarıda kalıyordu ama yine de çalıştım. Egzersizleri yaparken, fito ve bol kayganlaştırıcı kullandım. Eşli deneme öncesi de en büyük boy dilatöre anestol sürüp içeride beklettim.
Dilatör için kullanmadım eşli deneme için anestol kullandımMerhaba, uyusturucu krem kullandiniz mi acaba dilator yaparken?
Alıp dediğiniz şekilde deneyecegm ,peki 5. Boyu aldıktan sonra eşinizle denemenizde kasilmadiniz mi itme vs olmadimi , ilk denemelerinizde pozisyon nasıldı onu bile yanlış yaptığımı düşünüyorum,üstte kontrol bende iken deneyeym dedm fakat deliği bulamıyorum,ayna karşısında bulmak parmak sokmak oldukça basit basit eşle zor ,konrtolun bende olmasıni sağlayamıyorm eşime de izin vermiyormsürekli umutsuz konuşmak istemiyorum burda yenenler güç veriyor kendime güveniyorum ama eşim benden çok daha fazla etkileniyor burda eşim sürekli bana destek oldu diyenleri gördukce.moralim.bozuluyor yatakta morali çok çabuk bozuluyor
Merhaba dilator uygularken yari uzanir pozisyionda yapiyorum demis cogu kisi. Yari uzanir pozisyon nasil oluyo
Daha mi kolay oluyor boyle? Ben sirt ustu yataga yatiyorum dizlerimden kiriyorum bacaklarimi
Ben fotodaki gibi uzanıp bacakları dizlerden kırarak çalıştımDaha mi kolay oluyor boyle? Ben sirt ustu yataga yatiyorum dizlerimden kiriyorum bacaklarimi
Şezlong gibi yani, ne oturur gibi ne yatar gibi. İkisi arası.Merhaba dilator uygularken yari uzanir pozisyionda yapiyorum demis cogu kisi. Yari uzanir pozisyon nasil oluyo
Çok teşekkür ederimS sevgisevgi1 bu topıgı takıp edin, sorularınıza yardımcı olacaklardır, insallah bir an evvel sorununuzu cozersiniz, basarılar
Git gel yapabiliyor musun 4. Boyla?Merhabalar ben de 10 yıldır vajinismusla uğraşıyorum 4 yaşında oğlum var tek değerlik denemeden yarı yamalak şekilde ama yine olmadı doktora gittim parmak egzersizi verdi yaptım bir kerelik denemeye ucunu tek alabildim ama sonra yine olmadı tam 10 yıl oldu bu siteye denk geldim diblator seti aldım dün 4 dünü de tek seferlik denemeyle aldım içime rahat bir şekilde ama hala eşimle denemeye geçmeye cesaret edemiyorum biraz daha diblatorle deneyip öyle mi eşimle başlasam denemeye ya olamsa ya tekrar başa sarsam gibi korkularım var
Evet yaptım içimde beklettim de dediğim gibi tüm boylarını dün akşam tek seferde deneyebildim ama.esli denemeye cesaretim yok gibiGit gel yapabiliyor musun 4. Boyla?
Kolaylıkla arka arkaya tak çıkar yapabiliyor musunuz?Evet yaptım içimde beklettim de dediğim gibi tüm boylarını dün akşam tek seferde deneyebildim ama.esli denemeye cesaretim yok gibi