- 29 Şubat 2024
- 71
- 44
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #266.721
Ben de sizin gibiydim 5.boyu yapabilmeme rağmen eşimle yapamıyordum. Çok uğraşlar sonuncunda yarıya yakın oluyor artık. Ben de henüz tam yenemedim maalesef. Emla krem kullanıyorum eşimle denerken. Birkaç defa kremsiz eşli denedim fakat o zaman çok daha fazla baskı hissetmiştim. Emla kremle daha iyi oluyordu.. birkaç gün önce bir de vemcaine sprey aldım onunla deneyeceğim.Bir şey sorabilir miyim bende 4 e kadar olan var trendyoldan aldım sizdeki setin adı nedir çünkü bende 4 ü içime alabildiğime rağmen eşimle yapamıyoruz
Ben sprey krem kullanmadım ama yarıya kadar oluyorsa o olmayan kısımda burnunda derin nefes al ve ağzından üfler gibi verirken ıkın ve eşin ittirsin anlık baskı hissedebilirsin çok normal pes etme ittirmesine izin verArkadaşlar merhaba, iyi akşamlarben penisi yarıya yakın yapabiliyorum ve Emla krem kullanıyorum. Fakat hala kastığım için tam birleşme olmuyor. Ben bir de VEMCAİNE sprey aldım onunla denemek istiyorum fakat biraz endişeliyim. Sprey rahim ağzına kadar gider mi onu merak ediyorum bir zararı olur mu? Bilenleriniz varsa beni aydınlatabilir misiniz rica etsem çubuğun hepsini içime itecek miyim?
Bende çalışmalarda ve eşlide hiç uyuşturma kremleri kullanmadım. Aslında hiç gerek yok uyuşturulması gereken bi acı yaşanmayacak. Yarım girmişse gerisi çok daha kolay. Alt kısmı kasmadan nefes vererek ıkınarak tamamını alabilirsin. Arkadaşımın dediği gibi sadece ilerlemeye izin verin girdiğini göreceksinBen sprey krem kullanmadım ama yarıya kadar oluyorsa o olmayan kısımda burnunda derin nefes al ve ağzından üfler gibi verirken ıkın ve eşin ittirsin anlık baskı hissedebilirsin çok normal pes etme ittirmesine izin ver
Evet işte kesinlikle biraz cesarett gerisi çok kolay. O an kendine güven ittirmesine izin ver kafamda büyüttüğüm bu muydu ya diceksinBende çalışmalarda ve eşlide hiç uyuşturma kremleri kullanmadım. Aslında hiç gerek yok uyuşturulması gereken bi acı yaşanmayacak. Yarım girmişse gerisi çok daha kolay. Alt kısmı kasmadan nefes vererek ıkınarak tamamını alabilirsin. Arkadaşımın dediği gibi sadece ilerlemeye izin verin girdiğini göreceksin
Teşekkür ederimBen sprey krem kullanmadım ama yarıya kadar oluyorsa o olmayan kısımda burnunda derin nefes al ve ağzından üfler gibi verirken ıkın ve eşin ittirsin anlık baskı hissedebilirsin çok normal pes etme ittirmesine izin ver
Alışana kadar baskı olacak maalesef ama sonrasında özgürlükTeşekkür ederimkremsiz denediğimde çok daha fazla baskı hissetmiştim o an bu kadar bile girmemişti hatta belki de orda takılı kalmıştım. O yüzden tekrar cesaret edemedim kremsiz. Sprey aldım yeni:)) nerdeyse her yolu deniyorum yenebilmek için
Aslında evet mesela dilatörlerden sonra penis daha kolay onu fark ettim ama başını bile kastan geçirebilmek neredeyse 3 ayımı almıştı:) ben de hiç cesaret yokEvet işte kesinlikle biraz cesarett gerisi çok kolay. O an kendine güven ittirmesine izin ver kafamda büyüttüğüm bu muydu ya diceksinsseashell
Yarım girdiğinden emin değilim ama yarıya yakını oluyor:)Bende çalışmalarda ve eşlide hiç uyuşturma kremleri kullanmadım. Aslında hiç gerek yok uyuşturulması gereken bi acı yaşanmayacak. Yarım girmişse gerisi çok daha kolay. Alt kısmı kasmadan nefes vererek ıkınarak tamamını alabilirsin. Arkadaşımın dediği gibi sadece ilerlemeye izin verin girdiğini göreceksin
Bende çok vakit kaybetmiş biri olarak söylüyorum keşke kaybetmeseydim. Gerçekten yaptıktan sonra klişe olduğu üzere “bu muymuş onca zaman uğraştığım” dedirtiyor. Lütfen cesaret edin daha fazla vakit kaybetmeyin. Ne olabilir ki az acısa gerilse ne olacak yani. Orası çok güçlü bi organ öyle kolay kolay yırtılmaz, parçalanmaz.(Bebek doğuyor yine bir şey olmuyor öyle güçlü bir şeye sahibizAslında evet mesela dilatörlerden sonra penis daha kolay onu fark ettim ama başını bile kastan geçirebilmek neredeyse 3 ayımı almıştı:) ben de hiç cesaret yok
tamamı girse baskıya da ilk başta razıyım da çünkü o baskı ilk girerken oluyor sonrasında çok da baskı hissetmiyorum . Kaç aydır deniyorum tam birleşme yaşayamadım dahaAlışana kadar baskı olacak maalesef ama sonrasında özgürlük
Evet haklısınız. Doktor bana 4.boyu yaparken kanaman olabilir dedi ve dediği gibi de az bi şey oldu akmadı bile. Eşinle denerken de olur öyle görünüyor dedi ve ben bundan korktum aslındaBende çok vakit kaybetmiş biri olarak söylüyorum keşke kaybetmeseydim. Gerçekten yaptıktan sonra klişe olduğu üzere “bu muymuş onca zaman uğraştığım” dedirtiyor. Lütfen cesaret edin daha fazla vakit kaybetmeyin. Ne olabilir ki az acısa gerilse ne olacak yani. Orası çok güçlü bi organ öyle kolay kolay yırtılmaz, parçalanmaz.(Bebek doğuyor yine bir şey olmuyor öyle güçlü bir şeye sahibiz) Bu korkunç fikirler varsa çıkarın kafanızdan, ne olabilir ya diye teskin edin kendinizi. O anda da yaparım ne olacak sanki az bi gerilecek gayet normal deyin. Penis içeri gittikçe korku artıyor sanki içerde kontrolü kaybedeceğim daha korkunç acılar olacak sanıyorsunuz ama öyle değil hatta ilerisi daha kolay kocaman bi açıklık var içerde. Önemli olan giriş onu zaten çözmüşsünüz.
Belki florasında bozulma olmuş olabilir. Kremler veya kayganlaştırıcıdan. Dilatör hijyenini sağladığınız müddetçe çok sıkıntı olacağını sanmıyorum ama. İlişkinin ilk aşamalarda da sanırım sistit, mantar olabiliyor diye duymuştum. Bence kremsiz çok rahat yaparsınız endişe etmeyin. Mantar varsa geçmesini bekleyip devam edebilirsiniz çalışmaya.Yarım girdiğinden emin değilim ama yarıya yakını oluyor:)
Bir de ben dilatörlerle çalışmaya başladıktan sonra çok fazla vajinal mantar oldum. Dilatörleri önceden doktorla yapıyorduk ama sonrasında birtakım sebeplerden dolayı evde çalışmaya devam ettim ve kendime yeni bir dilatör set aldım.
Bilmiyorum kaşıntının sebebi dilatör müydü yoksa kayganlaştırıcı jel miydibelki de Emla kremden dolayı oldu hiç bilmiyorum (
Evet olabilir.Belki florasında bozulma olmuş olabilir. Kremler veya kayganlaştırıcıdan. Dilatör hijyenini sağladığınız müddetçe çok sıkıntı olacağını sanmıyorum ama. İlişkinin ilk aşamalarda da sanırım sistit, mantar olabiliyor diye duymuştum. Bence kremsiz çok rahat yaparsınız endişe etmeyin. Mantar varsa geçmesini bekleyip devam edebilirsiniz çalışmaya.
Ben dokunamıyordum bile.Aslında evet mesela dilatörlerden sonra penis daha kolay onu fark ettim ama başını bile kastan geçirebilmek neredeyse 3 ayımı almıştı:) ben de hiç cesaret yok
Çok doğruBen dokunamıyordum bile.dediğin gibi daha kolaay, biraz cesaret herkes yapıyor senin neyin eksik ki?
Parmak beni de çok irrite ediyor. Ben şu an gebelik dönemimde fitil kullanıyorum onu bile atarken irrite oluyorumÇok doğruevliliğimin ilk yıllarında doktor tavsiyesiyle parmak egzersizi yaptım. İşte önce aynada vücudu tanıma, dokunma sonra nefes ve Kegel egzersizi. Doktor önce kendi parmağınla yap dedi. Ben denedim fakat girişten öteye gitmeye cesaretim yoktu bu yüzden eşimin parmağıyla denedik direkt. Parmak çok zaman kaybettirdi bize. Zamanla çift parmağı yapabilmeme rağmen penis de bir türlü olmuyordu. O dönem bir de şehir değişikliği filan yaptık. Geldiğim yeni yerde hiçbir yer bilmiyordum. Rastgele bi kadın doğum doktoruna gidiyordum fakat konuyu bilmediklerini söylüyorlardı. Başka doktor adı da vermiyorlardı şu ilgileniyor diye. Neyse uzun bi süre araştırdıktan sonra bi doktor bulduk . Fakat doktor vajinal botoks yaptığını söyledi. İstemedim tabi sonuç alamam diye. Sonra başka doktor buldum derken o doktor sayesinde dilatörlerle tanıştım ve bu aparatlar parmaktan daha az can acıtıcı geldi bana. Tabi ki yine zorlandım her bir boyda fakat sonunda başarılı olup yapabiliyordum artık son boyu da. Penisi de yapacağım inşallah
Yaaaa çok sevindim sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınızaParmak beni de çok irrite ediyor. Ben şu an gebelik dönemimde fitil kullanıyorum onu bile atarken irrite oluyorumhatta bazen aparatla mı ittirsem diyorum
Ben de penisi az da olsa alabildikten sonra dilatörlerden nefret ettim diyebilirim çok rahatsız olmaya başlamıştım içimde olmasına. Tabi penis öncesi denerken de rahatsız ediyordu ama penisi deneyimleyince dilatörden daha çok rahatsız olmaya başladımParmak beni de çok irrite ediyor. Ben şu an gebelik dönemimde fitil kullanıyorum onu bile atarken irrite oluyorumhatta bazen aparatla mı ittirsem diyorum
Eşli denemeden önce aparat çalışması yapıyor musun?Ben de penisi az da olsa alabildikten sonra dilatörlerden nefret ettim diyebilirim çok rahatsız olmaya başlamıştım içimde olmasına. Tabi penis öncesi denerken de rahatsız ediyordu ama penisi deneyimleyince dilatörden daha çok rahatsız olmaya başladım