- 22 Nisan 2023
- 222
- 417
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #265.461
Bir de egzersiz öncesi ve sonrası mutlaka bir damlada olsa tuvaletinizi yapmaya çalışın çok geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım dilatör setin var mıKızlar selam.. Yıllardır sessizce takip edip konuları okuyanlardandım daha çok bir derdim var kısmında takılırdım ama kaderde üyelik açıp buraya yazmak varmış Kısaca özetlemek gerekirsr yaklaşık 1 yıldır evliyim ve henüz eşimle birliktelik yaşayamadık.. Evliliğimizin ilk haftalarında sadece bir kere kadın doğum uzmanına gittim ve sürecimizi anlattığımda vajinusmus olmadığımı, sadece kendimi biraz rahat bırakmam gerektiğini söylemişti. Ama ben bu rahat bırakmayı biraz yanlış anlamış olacağımki nerdeyse 1 yıl olcak bizde hiç bir gelişme yok Artık buna bi son vermem gerekiyor ama nereden başlayacağımı bilemediğim için benimle aynı sorunu yaşayan kız kardeşlerimden destek almak istedim. Umarım birlikte bu sorunumun üstesinden gelebiliriz
Bir önceki sayfada Tiniminimavihanim ın yorumunu okur musun orda tane tane hepsi yazıyor sıralama vs. Onu okuduktan sonra kafana takılan şeyler oldukça sor ama önce onu okumanı tavsiye ederimBu arada ilişkimizle ilgili biraz detay vermem gerekirse, nişanlılık sürecinde eşimle bir noktaya kadar yakınlaşmıştık ve affınıza sığınarak söylüyorum evleneceğimiz günü zor bekler durumdaydık. Bu sebeple ten uyumumuzda vs. Sorun olmadığını düşünüyordum ama evlendikten sonra sonu hüsran oldu tabiri caizse İlk başlarda daha sık denemelerimiz oluyordu ama zaman geçtikçe nasılsa olmayacak mantığıyla sanırım tamamen denemeyi bıraktık. Eşim bu süreçte çok sabırlı davranıyo ve beni rahatlatmaya çalışıyo, hazır olacağım zamana kadar bekleyeceğini söylüyo ama ne kadar daha böyle devam edebiliriz bilmiyorum
Hoşbuldum canım hayır yokHoşgeldin canım dilatör setin var mı
Evet o sıralamayı gördüm öncelikle bahsettiği videolara bakıcam sonrasında nefes ve kegel egzersizlerini hayatıma almam gerekiyo sanırım bu arada cevabın içinde çok teşekkür ederimBir önceki sayfada Tiniminimavihanim ın yorumunu okur musun orda tane tane hepsi yazıyor sıralama vs. Onu okuduktan sonra kafana takılan şeyler oldukça sor ama önce onu okumanı tavsiye ederim
Onları uygulamaya başla ama dilatör de sipariş ver gelene kadar diğer egzersizleri yapmış olursun gelince dilatörlerden devam edersinHoşbuldum canım hayır yok
Cok saol canım ne kadar yıkasam da aparatları yinede herşeyden nem kapan biri oldyğum için heralde enfeksiyon kaptım kasıklarımda ağrıyor su tüketen biri de değilim sanırım o da faktör şimdi maydonoz limon içicemSabahları limonlu su için. İç çamaşırlarınızı ütüledikten sonra giyinin ve her gün değiştirin. Gün içinde bitki çayları ve en az iki litre su için. Bu süreçlerde enfeksiyona açığız. Olmaması için önlemler
Hoşgeldin canım, Cereser arkadaşımızın dediği gibi bundan bir iki sayfa önceki Tiniminimavihanim ın yazılarını oku sonra sormak istediğin şeylerde birlikte ilerleriz tabiki desteğiz birbirimize sen de kurtulacaksın inşallah bundan önce yaşananlar senin motivasyonunu düşürmesin sakınBu arada ilişkimizle ilgili biraz detay vermem gerekirse, nişanlılık sürecinde eşimle bir noktaya kadar yakınlaşmıştık ve affınıza sığınarak söylüyorum evleneceğimiz günü zor bekler durumdaydık. Bu sebeple ten uyumumuzda vs. Sorun olmadığını düşünüyordum ama evlendikten sonra sonu hüsran oldu tabiri caizse İlk başlarda daha sık denemelerimiz oluyordu ama zaman geçtikçe nasılsa olmayacak mantığıyla sanırım tamamen denemeyi bıraktık. Eşim bu süreçte çok sabırlı davranıyo ve beni rahatlatmaya çalışıyo, hazır olacağım zamana kadar bekleyeceğini söylüyo ama ne kadar daha böyle devam edebiliriz bilmiyorum
Dilatörden önce nefes ve kegel egzersizi yapmakla başlamanı tavsiye ederim. Aynada vajinanı inceleyip hafif ıkınmalarla olan değişimleri keşfet. Daha sonra ilk dilatörle başlarsın. İlk önce dilatörü vajinada gezdir etrafında, alıştıktan sonra gülü koklar gibi derin nefes al mum üfler gibi nefes verirken ilerlet bu şekilde kontrolü eline almayı öğreneceksin. Tabi bol kayganlaştırıcı kullanmayı unutma ve eğer ihtiyaç duyarsan Vemcain sprey falan kullanabilirsin ilk başlardaBana da yardım eder misiniz dilatör aldım yarın izin günüm yarın birinci dilatörden başlamayı düşünüyorum tavsiyeleriniz neler çok korkuyorum dilatörden
Belkide sorun esinizde oldugu icin siz vajinismus zannettiniz kendinizi. Kac senedir evlisiniz? Evlenirkende bu kiloda miydiniz?Arkadaşlar size ben vajinismus u kendi çabalarimla eşimin desteği olmadan zor bir şekilde yendim aparatlarla okuduklarımla . Size birsey danışmaliyim şimdi yenen arkadaşlar alışmak için ara vermeden sürekli denemek lazım ama eşime ben diyorum deneyelim sürekli bir bahane bulup erteliyo kendimi çok mutsuz hissediyorum yeni evliyim vajinismusu kisa sürede kendi cabamla yendim ama şu durumda olmaminizin sebebi ben miyim.benim vajinismus olmam mı çok kötüyüm arkadaşlar lütfen yardım edin bu arada 164 90 kg yum acaba kilolu olduğum için mi beni beğenmiyor eşimle iletişime geçemediğim için burdan yaziyorum
Merhaba vajinusmus probleminiz ne kadar sürmüştü . Bu süreç erkeklerde sertleşme problemi yapıyormuş yada erken boşalma sorunu , isteksizlik , bu sebepten ötürü ilişki istemiyorlarmış . Kadınlarda ilk gece korkusu gibi düşünün , erkeklerinde korkuları oluyormuş sertleşememe strese sokuyormuş onlarıArkadaşlar size ben vajinismus u kendi çabalarimla eşimin desteği olmadan zor bir şekilde yendim aparatlarla okuduklarımla . Size birsey danışmaliyim şimdi yenen arkadaşlar alışmak için ara vermeden sürekli denemek lazım ama eşime ben diyorum deneyelim sürekli bir bahane bulup erteliyo kendimi çok mutsuz hissediyorum yeni evliyim vajinismusu kisa sürede kendi cabamla yendim ama şu durumda olmaminizin sebebi ben miyim.benim vajinismus olmam mı çok kötüyüm arkadaşlar lütfen yardım edin bu arada 164 90 kg yum acaba kilolu olduğum için mi beni beğenmiyor eşimle iletişime geçemediğim için burdan yaziyorum