Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok güzel anlatmışsın canım o kadar anlık bir baskı ki regl olurken daha çok acı çektim kat kat üstü çok güzel tarif etmişsin

Çok güzel anlatmışsın canım o kadar anlık bir baskı ki regl olurken daha çok acı çektim kat kat üstü çok güzel tarif etmişsin
bu hafif baskı durumu hiç umrumda olmadı önemli olan ilişkiyi gerçekleştirmekti sonra biliyordum ki ilişki sıklığı arttıkça zevke odaklanıp daha normal ilişkilerimin olacağını düşündüm hep

Bu kadar güzel anlatma şekli ,harikasın canım

Kızlar kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsunbu gece dualarimda olacaksınız inşallah yenemeyenler yener, yenenlerin tosun gibi bebekleri olur amin
Amin canım En güzel dua kulun kula duasıdır derler. Bugün benimde dualarımda olacaksınız. Rabbim kimin ne sıkıntısı varsa kolaylıkla çözüme kavuştursun inşallah. İsteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar kolaylıkla nasip etsin Amin

Bu konuya mutlaka göz atın pes etmeyin kızlarrr

D desemm canımm gel buraya oku bunları

Başaracaksın buraya üye olduysan adım atmışsın kendin için başarmak istiyorsun çünkü
Ay hemde nasıl kızlar benim sürecim okadar zorluydu ki ben bu halde hamile kaldım çatala cıkamıyordum sezeryan oldum doğum sancısını cekeyim ama dedim nolur beni çatı muayenesi yapmayın sonra böyle olmaz deyip sezeryan yaptılar şimdi de aparatlarla calısmaya basladım bu 3 günüm ama vajinam sancıyor sanırım enfeksiyon kaptım

Sabahları limonlu su için. İç çamaşırlarınızı ütüledikten sonra giyinin ve her gün değiştirin. Gün içinde bitki çayları ve en az iki litre su için. Bu süreçlerde enfeksiyona açığız. Olmaması için önlemler

Kızlar selam.. Yıllardır sessizce takip edip konuları okuyanlardandım daha çok bir derdim var kısmında takılırdım ama kaderde üyelik açıp buraya yazmak varmış Kısaca özetlemek gerekirsr yaklaşık 1 yıldır evliyim ve henüz eşimle birliktelik yaşayamadık.. Evliliğimizin ilk haftalarında sadece bir kere kadın doğum uzmanına gittim ve sürecimizi anlattığımda vajinusmus olmadığımı, sadece kendimi biraz rahat bırakmam gerektiğini söylemişti. Ama ben bu rahat bırakmayı biraz yanlış anlamış olacağımki nerdeyse 1 yıl olcak bizde hiç bir gelişme yok Artık buna bi son vermem gerekiyor ama nereden başlayacağımı bilemediğim için benimle aynı sorunu yaşayan kız kardeşlerimden destek almak istedim. Umarım birlikte bu sorunumun üstesinden gelebiliriz

Bu arada ilişkimizle ilgili biraz detay vermem gerekirse, nişanlılık sürecinde eşimle bir noktaya kadar yakınlaşmıştık ve affınıza sığınarak söylüyorum evleneceğimiz günü zor bekler durumdaydık. Bu sebeple ten uyumumuzda vs. Sorun olmadığını düşünüyordum ama evlendikten sonra sonu hüsran oldu tabiri caizse İlk başlarda daha sık denemelerimiz oluyordu ama zaman geçtikçe nasılsa olmayacak mantığıyla sanırım tamamen denemeyi bıraktık. Eşim bu süreçte çok sabırlı davranıyo ve beni rahatlatmaya çalışıyo, hazır olacağım zamana kadar bekleyeceğini söylüyo ama ne kadar daha böyle devam edebiliriz bilmiyorum

Hoşgeldin canım dilatör setin var mı

Bir önceki sayfada Tiniminimavihanim ın yorumunu okur musun orda tane tane hepsi yazıyor sıralama vs. Onu okuduktan sonra kafana takılan şeyler oldukça sor ama önce onu okumanı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…