Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar size birsey sorcam.. ben 6 senelik evliyim. Dün ilk defa eşimin p. Kafası icine girdi.. dolgunluk hissi oldu ve eşime panik yapıp cık dedim.. o hissi hic sevmedim.. bu his neden oluyor?? Yada normali mi bu?

Kızlar size birsey sorcam.. ben 6 senelik evliyim. Dün ilk defa eşimin p. Kafası icine girdi.. dolgunluk hissi oldu ve eşime panik yapıp cık dedim.. o hissi hic sevmedim.. bu his neden oluyor?? Yada normali mi bu?
6 sene mi vajinusmusla mücadele etmeye başladınız anladığım kadarıyla. O his zamanla normale dönecek sık sık yapmaya çalışın. Sadece penisin ucu giriyorsa devamı olmuyorsa parmak, aparat vb gibi yöntemlerle çalışmalara yapmaya çalışın

İlk zamanlar öyle hissetmek normal biraz sabretmek üstüne gitmek lazım o hissin sonra alışıp o kadar hissetmiyosun ve sana da zamanla zevk vermeye başlayacak

Asla aparatla yapamam.. o cesaret yok bende.. eşli deneme yinede oluyor.. sadece başı giriyor ve baskı dolgunluk hissi geliyor

Evet, bildiğimiz kayganlastiricilarda genelde bu uyarılar var. Onun için içiniz rahat etsin istiyorsanız sperm hareketlerini hızlandırıcı, gebe kalmaya yardımcı kayganlastiricilar da var. Onları kullanabilirsiniz.
Onları da kullanmak istemiyorum aslında onlar hakkında fa zararlı şeyler okudum da . Dümdüz hem zarqr vermeyen hem hızlandırmayan yok mu zararsız bi şey yok mu yani o anlamda

Evet, bildiğimiz kayganlastiricilarda genelde bu uyarılar var. Onun için içiniz rahat etsin istiyorsanız sperm hareketlerini hızlandırıcı, gebe kalmaya yardımcı kayganlastiricilar da var. Onları kullanabilirsiniz.
Ya da bahsettiklerinizden bildiğiniz önerdiğiniz var mı. Forumda aradım fakat herkes böyle şeyler söylemiş ama kimse bir öneride bulunmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…