- 20 Haziran 2018
- 124
- 20
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #265.201
Teşekkür ederim canımm Allah razı olsun aminYiaa duygularımız o kadar karşılıklı ki ben de seni çok seviyorum.yürüdüğün yollar kalbin gibi çiçekli olsun inşallah canımm Luckk
6 sene miKızlar size birsey sorcam.. ben 6 senelik evliyim. Dün ilk defa eşimin p. Kafası icine girdi.. dolgunluk hissi oldu ve eşime panik yapıp cık dedim.. o hissi hic sevmedim.. bu his neden oluyor?? Yada normali mi bu?
Süpersin tebrik ederim canımKızlaar eşli denemede başarılı oldumm yaptık bizzzçok sevinçliyim yardımcı olan herkese bin teşekkürrr
İlk zamanlar öyle hissetmek normal biraz sabretmek üstüne gitmek lazım o hissin sonra alışıp o kadar hissetmiyosun ve sana da zamanla zevk vermeye başlayacakKızlar size birsey sorcam.. ben 6 senelik evliyim. Dün ilk defa eşimin p. Kafası icine girdi.. dolgunluk hissi oldu ve eşime panik yapıp cık dedim.. o hissi hic sevmedim.. bu his neden oluyor?? Yada normali mi bu?
Asla aparatla yapamam.. o cesaret yok bende.. eşli deneme yinede oluyor.. sadece başı giriyor ve baskı dolgunluk hissi geliyor6 sene mivajinusmusla mücadele etmeye başladınız anladığım kadarıyla. O his zamanla normale dönecek sık sık yapmaya çalışın. Sadece penisin ucu giriyorsa devamı olmuyorsa parmak, aparat vb gibi yöntemlerle çalışmalara yapmaya çalışın
İnsallah gecer cünküü sevemedim.. sıkıntıİlk zamanlar öyle hissetmek normal biraz sabretmek üstüne gitmek lazım o hissin sonra alışıp o kadar hissetmiyosun ve sana da zamanla zevk vermeye başlayacak
Teşekkürler canım benimSüpersin tebrik ederim canım✌
Doktordan yardım aldınız mıAsla aparatla yapamam.. o cesaret yok bende.. eşli deneme yinede oluyor.. sadece başı giriyor ve baskı dolgunluk hissi geliyor
evet, pelvik taban uzmanına gittim.. 3cu seansda parmagini iki kere soktu.. oldu onun dışında kendim yapamadım cesaret yok.Doktordan yardım aldınız mı
Merhabalar. Aparat aldınız mı? Ne durumdasınız? Özelden yazmak istedim kapalıydı.. Ne zaman müsait olursanız yazabilirsinizbanada yardımcı olur musunuz vajinismusla alakalı. 2 yıl oldu
Merhaba hangi kayganlaştırıcıyı kullanıyordunuz?Geçmiş olsun, ben şu bazlı kayganlaştırıyı boca ederken gebe kaldım. Hem de normal kayganlasitiri idi.Tiniminimavihanim cicegimin dediği gibi olanlar da var, kafam rahat etsin derseniz onlardan da kullanabilirsiniz.
Tedavim boyunca doktorumun önerisiyle viaxi kullandım, o bitince de durex almıştım. Durex kullanırken hamile kaldım.Merhaba hangi kayganlaştırıcıyı kullanıyordunuz?
Durex in bir çık çeşidi var hangisi olduğunu hatırlıyor musunuzTedavim boyunca doktorumun önerisiyle viaxi kullandım, o bitince de durex almıştım. Durex kullanırken hamile kaldım.
Naturals extra hassastı benimki, açık pembeli gibi bir ambalajı vardı.Durex in bir çık çeşidi var hangisi olduğunu hatırlıyor musunuz
Durex lerin arkasında spermi yavaşlatabilir diye uyarılar var o yüzden sordumNaturals extra hassastı benimki, açık pembeli gibi bir ambalajı vardı.
Evet, bildiğimiz kayganlastiricilarda genelde bu uyarılar var. Onun için içiniz rahat etsin istiyorsanız sperm hareketlerini hızlandırıcı, gebe kalmaya yardımcı kayganlastiricilar da var. Onları kullanabilirsiniz.Durex lerin arkasında spermi yavaşlatabilir diye uyarılar var o yüzden sordum
Onları da kullanmak istemiyorum aslında onlar hakkında fa zararlı şeyler okudum da . Dümdüz hem zarqr vermeyen hem hızlandırmayan yok muEvet, bildiğimiz kayganlastiricilarda genelde bu uyarılar var. Onun için içiniz rahat etsin istiyorsanız sperm hareketlerini hızlandırıcı, gebe kalmaya yardımcı kayganlastiricilar da var. Onları kullanabilirsiniz.
Ya da bahsettiklerinizden bildiğiniz önerdiğiniz var mı. Forumda aradım fakat herkes böyle şeyler söylemiş ama kimse bir öneride bulunmamışEvet, bildiğimiz kayganlastiricilarda genelde bu uyarılar var. Onun için içiniz rahat etsin istiyorsanız sperm hareketlerini hızlandırıcı, gebe kalmaya yardımcı kayganlastiricilar da var. Onları kullanabilirsiniz.