- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #264.681
Kızlaaar uzun bir aradan sonra müjdeli haberle geldiiim biz de yendik çok şüküür.. belki hatırlayan olur bayaa buhranlar içindeydim. temmuz sonunda kendime süre vermiştim eylüle kadar yenemezsem doktora gideceğim diye (daha önce 2 kez saçma sapan dr ve terapi süreçlerim hüsranla sonuçlanmıştı, yeterince araştırmadan içime sinmeyen hamlelerdi) ve eylül sonunda gerçekten içime sinen bir doktora gittim. benden kaynaklı bazı problemler olduğu için süreç uzadı maalesef. ama sonunda oldu, bunu yazmak bile öyle garip geliyor ki şu an. hiç böyle bir BAŞARDIM yazsısı yazamayacak gibiydim. çok mutluyumm iyi ki de doktora gitmişim. gerçekten ağır bir vaka olduğumu doktorumun yanında da hissettim, evet kendi kendine yenenler de olabilir ama ben kesinlikle kendi başıma üstesinden gelemezmişim. herkesin düzeyi, hikayesi farklıymış. geçen süre için keşke demiyorum vakti zamanı bu zamanmış.
2 yılı aşkın bir süre.. bitmeyecek bi kabus gibiydi yaptığım yapacğaım her şeyin önünde bu sorun duruyordu sanki. bir köşede hep bu vardı. kendimi eksik hissettim, özgüvenim düştü.. hayal kırıklığı.. gerginlik.. endişeler.. kimseyle paylaşmak istememe çaresizliği şimdi geçti hepsi değil mii
şimdi biraz teşekkür kısmına geçmek isteriiim burada bu süreçte bana yardımcı olan, destek olan çook arkdaşımız var hepinizi tek tek sayamayabilirim özelden ve buradan konuştuğum herkese çokkk teşekkür ederim. hala bu hastalığı yaşayan arkadaşlarımızın da en kısa sürede şifa bulup hafiflemesi için duacıyım :* Tiniminimavihanim Zezeportuga I I dontmuhattap Onikiagustos Luckk P periy marmeladova MinikPatiAnnesi Y yildizmirana nilmil iyi ki varsınııız hepiniz
2 yılı aşkın bir süre.. bitmeyecek bi kabus gibiydi yaptığım yapacğaım her şeyin önünde bu sorun duruyordu sanki. bir köşede hep bu vardı. kendimi eksik hissettim, özgüvenim düştü.. hayal kırıklığı.. gerginlik.. endişeler.. kimseyle paylaşmak istememe çaresizliği şimdi geçti hepsi değil mii
şimdi biraz teşekkür kısmına geçmek isteriiim burada bu süreçte bana yardımcı olan, destek olan çook arkdaşımız var hepinizi tek tek sayamayabilirim özelden ve buradan konuştuğum herkese çokkk teşekkür ederim. hala bu hastalığı yaşayan arkadaşlarımızın da en kısa sürede şifa bulup hafiflemesi için duacıyım :* Tiniminimavihanim Zezeportuga I I dontmuhattap Onikiagustos Luckk P periy marmeladova MinikPatiAnnesi Y yildizmirana nilmil iyi ki varsınııız hepiniz