Arkadaşlar merhaba . Ben ve bitmeyen ilişki sorularım
şimdi benim korkularım yüzünfen her seferinde çok ara veriyoruz. Ben artık aparatları bıraktım o bana yük geliyordu bi noktafan sonrw. Spreyi de yarım yamalak öyle hi girişe sıkıyorum onunda etkisi geçiyor gibi. Ama bizde şöyle oluyor ucu çok rahat giriyor sonrası çok zor oluyor yani deneme boyunca 2-3 kez tamamen giriyor. Gerisinde sadece başı giriyor. Amw öyle çok rahatım hissetmiyorumtarzı olmuyor. Zaten baskı hissettiğim için kasmaya başlıyorum. Şimdi benim vajinismusum bitmiş mi? Doktora gideyim mi? Yoksa vajinismus olanlar hiç mi giriş yapamıyor dokunamıyor? Ben doktorla mı çözmeliyim yoksa başlarda normal midir feneye deneye mi düzelir bu? Bazen diyorum ki çok sık denersek düzelir, bazende diyorum ki eanırım ben ömür boyu bu kadarcık yapabileceğim.. 3 buçuk ay oldu evleneli. Başta hiç yaklaştırmamıştım . Sonra aparatlara başladıktan sonra bu şekilde yol katettim . Tecrübeli arkadaşlar bana bi yol gösterin
hiç yapamıyorum yaklaştırmıyorum desem yok, 4 aparatı da yapabilmiştim. Ama normal ilişkiye girebiliyorum desem o da yok . Ne yapmalıyım