- 29 Haziran 2022
- 2.012
- 810
- 31
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #263.681
En çok ben yapıyorum bunu ağlamaktan başıma ağrı girdi :)Deneyip olmayınca oynamıyorum ben moduna girdik yine off
Cidden berbat bir acıKanka bence o spreyı lazere gıdınce sık anam yemınle dayanılmaz bı acı
Canım valla kan gelmemesi beni çok rahatlattı ne yalan söyleyim içerde bir şeyler yolunda gitmiyor diye korku vardı içimde 5 numarada bile baktım çıkınca kan yok dedim tamam bitti bu kanama olayıCanım aparatlarla daha ıyı rahatladıgnı gordun mu kanama olmadıgını kaslarını daha ıyı kontrol ettıgını falan
Halınde bısey yok kanka kendıne gel kızım bak sen vajınısmus falan degılsın ayak yapma artıkAhaha allah yüzünü güldürsün ya güldürdün bu halimle :) ben genitale lazere gidiyorum her girdiğimde aynı şeyi döylüyoeum buna bile dayanıp ilişkiyi nasıl yapamıyorum diye daha da sinirleniyoru
Kanka spreyle denedim zatenKanka sen valla gıne yakmıssın ortalığı gırmedıyse gırmedı kanka demekkı cok da ısteklı degılmıssın yapmak ıcın . Alısana kadar spreyle dene
Ooo kanka hafıkasın Bak şükür kan da yok artık . Farkettın mı acı olunca dedın demekkı kastıgın ıcın acıyor halıyle kanıyor. Aparatlarla bı çraz daha devam et hıc bır sıkıntın yokkk taramalı tufek gıbısınCanım valla kan gelmemesi beni çok rahatlattı ne yalan söyleyim içerde bir şeyler yolunda gitmiyor diye korku vardı içimde 5 numarada bile baktım çıkınca kan yok dedim tamam bitti bu kanama olayıeşli de denedim geçen gün yarım oldu sonra acı olunca bıraktım hazır değilmişim demek ki aparatlarla devam edeyim dedim bugün aparatları biraz korkarak yaptım aslında hepsi giriyor ama işte neyin korkusu bu bilmem yaptıkça rahatlıcam inşallah bir hafta hedef koydum kendime
Sprey uzmanı elisa var online olursa yardımcı olurKanka spreyle denedim zatenama az mı sıktım uyuşmasını mı beklemedim bilmiyorum ama o ilk sefer gibi olmadı acayip acı hissettim giriş kısmında ama zaten acıdığı an kasıyorum diret daha kötü oluyor. Sprey kaç dk sonra etkisini gösteriyor. Bir de ben sıktıktan sonra hemen dış kısmını yıkadım acaba o yüzden dışı mı uyuşmadı
HAhahashhahsjajjjajajajajh dunya rekoru kırdı eloooSprey uzmanı elisa var online olursa yardımcı olurhatun daha 2. De yarım saat git gel yapıyor maşallahı var
Zaten sanah onu okudum ben kalktom heveslendim denedimSprey uzmanı elisa var online olursa yardımcı olurhatun daha 2. De yarım saat git gel yapıyor maşallahı var
Bence o yuzden cunku gırıs kısmında acı hıssettım dıyosun e gırıs kısmını yıkamıssınKanka spreyle denedim zatenama az mı sıktım uyuşmasını mı beklemedim bilmiyorum ama o ilk sefer gibi olmadı acayip acı hissettim giriş kısmında ama zaten acıdığı an kasıyorum diret daha kötü oluyor. Sprey kaç dk sonra etkisini gösteriyor. Bir de ben sıktıktan sonra hemen dış kısmını yıkadım acaba o yüzden dışı mı uyuşmadı
Ya ne bilim biri öyle yazmıştı öünkü ilk spreyi denediğimde penis sönmüştü. Ama sanırım biraz uyuşmasını bekleyip öyle yıkamalıydı m.Bence o yuzden cunku gırıs kısmında acı hıssettım dıyosun e gırıs kısmını yıkamıssın
Ya cok komık degıl mıyız kızlarYa ne bilim biri öyle yazmıştı öünkü ilk spreyi denediğimde penis sönmüştü. Ama sanırım biraz uyuşmasını bekleyip öyle yıkamalıydı m.
Canım sprey söndürüyorsa eğer bir sakıncası yoksacondom ile yapın sen alışana kadar ?Ya ne bilim biri öyle yazmıştı öünkü ilk spreyi denediğimde penis sönmüştü. Ama sanırım biraz uyuşmasını bekleyip öyle yıkamalıydı m.
Bu arada iyi ıkındın mı ucu çok kolay giriyor bende çünkü ıkınarak alıyorum çocuk doğururcasınaZaten sanah onu okudum ben kalktom heveslendim denedimbi de ne göreyim ne yaptıysam ucu bile girmiyor. Zaten girmedikçe daha kasılmaya başladım hüsran yani
Ya bu kez bilmiyorum kastım işte ıkındım ama ıkınırken bile kastığımı hissediyorsum :) sen hangi pozisyonda deniyorsunBu arada iyi ıkındın mı ucu çok kolay giriyor bende çünkü ıkınarak alıyorum çocuk doğururcasına
Ben buralara daha gelip bilgilenmeden önce eşimin geldiğini görünce kasıldığım için arkamı dönerek çareyi bulmuştum ama doggy değil dümdüz uzanıyordum eşim arkadan üzerime geliyordu anlamadan ucu girmiş oluyordu o şekilde ilişkiye girdik 3 kere diğerlerinde misyoner pozisyonu denedik. Burdan edindiğim bilgilere göre de yatak ucu yapmaya çalışcam bakalımYa bu kez bilmiyorum kastım işte ıkındım ama ıkınırken bile kastığımı hissediyorsum :) sen hangi pozisyonda deniyorsun
eşine hiç aparatı denettirdin mi? o da çok işe yarıyor. kontrolü karşı tarafa bırakmaya alışıyorsun. ben 3. aparattan sonra eşimin yapmasına izin verdim. zihnin rahatlamasına yardımcı oluyor. denemediysen kesin dene.Ya bu kez bilmiyorum kastım işte ıkındım ama ıkınırken bile kastığımı hissediyorsum :) sen hangi pozisyonda deniyorsun
eşine hiç aparatı denettirdin mi? o da çok işe yarıyor. kontrolü karşı tarafa bırakmaya alışıyorsun. ben 3. aparattan sonra eşimin yapmasına izin verdim. zihnin rahatlamasına yardımcı oluyor. denemeYa bu kez bilmiyorum kastım işte ıkındım ama ıkınırken bile kastığımı hissediyorsum :) sen hangi pozisyonda deniyorsun
ben jetex kullanıyorum, tavsiye ederimEmla krem deneyen var mı?
Yurtdışında yaşadığımız için maalesef sadece emlaya ulaşım sağlayabiliyorumeşine hiç aparatı denettirdin mi? o da çok işe yarıyor. kontrolü karşı tarafa bırakmaya alışıyorsun. ben 3. aparattan sonra eşimin yapmasına izin verdim. zihnin rahatlamasına yardımcı oluyor. deneme
ben jetex kullanıyorum, tavsiye ederim