Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok teşekkür ederim. ben 4. aparatı alabiliyorum ama eşli denemeye tam geçemedik. misyoner biraz zor oldu, eşimle boy ve kilo farkı iki katından fazla o dediğin pozisyonda denemek lazım belki öyle daha rahat olur

Tebrik ederim canım benim 1.bucuk yıl bekleyen biri gibi değildin hiç gerçekten çok güzel bi şekilde başardın üstelik spreysiz cesaretine de hayran kaldım helal olsun sana tebrik ederim inşallah bizde başarabiliriz bende gözümü kapatmayı düşünüyorum

çok teşekkür ederim. ben 4. aparatı alabiliyorum ama eşli denemeye tam geçemedik. misyoner biraz zor oldu, eşimle boy ve kilo farkı iki katından fazla o dediğin pozisyonda denemek lazım belki öyle daha rahat olur
Canımm 4. Aparatı bende alıyordum ama dıger uc aparat gibi gıt gel yapmadan , kolayca almadan - bundan kastım kısa surede- eslı denedım olmadı. Uzun surdugu ıcın almam penıs yumusuyor boy kılo konusuna gelınce kanka alakası yok benım boyum 1.58 esım 1.88 yanı yanı hayal et ve gul oyuzden hıc bunları dusunme oyle olsa herkes kendı boy ve kılosuna uygun olanlarla cınsellık yasayabılırdı. Hatta bız sanslıyız cunku mınnak oldugımız ıcın sanırım erkekler daha rahat olabılıyor en azından benım esım oyle dıyor mıyoner de yapabılırsın popo altına yastık koy ama ben yatak ucunda cok rahat ettım oyuzden tavsıye edıyorum

Basarırsın hepımız burdayız destekcınız olarak. Kanka yemın ederım sınek ısırıgına aglayan bırıyım derken abartmıyorum canım cok tatlı. Ama aparatlarla egzersızlerle acımadıgını gordum neden yalandan aglıyım kı

Ben hiç hızlı yapmadım yavas yapıyorum ve cok zaman alıyo acaba o mu hatam bi de

Kesinlikle sonsuza dek surmuyor. Biz erteledik hende bosu bosuna. Agri yok . Kizlar yemible kandirmislar bizi son aparati 1-2 dk icinde alacak seviyeye gelin sonra gorursinuz nasil kolayca oluyor
Ben son aparatı çok uzun surede yapıyorum belkide sorunum bu beynimi ikna etmem çok uzun suruyo eşimdede böyle yapınca eşim bi sure sonra aparat olmadığı için ben gidiyorum diyo

Kesinlikle sonsuza dek surmuyor. Biz erteledik hende bosu bosuna. Agri yok . Kizlar yemible kandirmislar bizi son aparati 1-2 dk icinde alacak seviyeye gelin sonra gorursinuz nasil kolayca oluyor
Zaten kadınlar sırf korkutup bi şey yapamaz hale getirmek için hikayeler analtıyorlar sonrada yapamıyoruz evlenince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…