Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Akşam sürecimi anlatacağım yenen arkadaşlara bir sorum olacak yatak ucu pozisyonyonunda ilişki oldu ama ben girişi dahi hissetmiyorum eşime diyorum oldumu oldu ayakta olduğumdan çullanmıyorum üzerine dedi ama hala aklımda şüphe acaba aşağı mı kaydı da sen oldu görüyon diyorum aklımda bu soru arkadaşlar bu 2. Denememiz gel git kısmı olmadı henüz eşim oldu diyor ben niye içimde hissetmiyorum diyorum bilemiyorum aklım Allak bullak
Kayganlasitiri kullanıyorsanız (ben ilk zamanlar resmen boca ediyordum, gerçekten oldu mu oldu ama hiç hissetmedim diye defalarca esime soruyordum) ve yeterince gevşemiş haldeyseniz hissetmeyebilirsiniz. Zamanla hepsi yerini normal bir ilişkiye bırakıyor, endişelenmeyin. Anın tadını çıkarmaya, keyif almaya çalışın. 🍀🌺🌷

Kayganlasitiri kullanıyorsanız (ben ilk zamanlar resmen boca ediyordum, gerçekten oldu mu oldu ama hiç hissetmedim diye defalarca esime soruyordum) ve yeterince gevşemiş haldeyseniz hissetmeyebilirsiniz. Zamanla hepsi yerini normal bir ilişkiye bırakıyor, endişelenmeyin. Anın tadını çıkarmaya, keyif almaya çalışın. 🍀🌺🌷
Çok çok sağolun siz de buraya zaman ayırıp ana sayfayı bildiklerinizle doldurdunuz … o kalbinizden geçen dileğinizi Rabbim hayırsıyle kabul etsin Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Luckk Luckk S Simaycan ve bana yazan herkes size nasıl teşekkür etsem yanımda olsanız sarılırdım duygusallaştım özgürleştim çünkü yüküm uçtu gitti hiçbir kadının gece uyumadan beynini kemiren böyle bir dertle günlerinizi heba etmesini istemem …
Anneliğe hazırım artık beyinen de bedenen de bana tüp bebek dahi yapalım dediler baskıdan kendimi özgürleştirmeden istemedim yine birçok sıkıntım var ama emin olun her gelen sıkıntı bu hastalığın bahanesi oluyor

Çok çok sağolun siz de buraya zaman ayırıp ana sayfayı bildiklerinizle doldurdunuz … o kalbinizden geçen dileğinizi Rabbim hayırsıyle kabul etsin Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Luckk Luckk S Simaycan ve bana yazan herkes size nasıl teşekkür etsem yanımda olsanız sarılırdım duygusallaştım özgürleştim çünkü yüküm uçtu gitti hiçbir kadının gece uyumadan beynini kemiren böyle bir dertle günlerinizi heba etmesini istemem …
Anneliğe hazırım artık beyinen de bedenen de bana tüp bebek dahi yapalım dediler baskıdan kendimi özgürleştirmeden istemedim yine birçok sıkıntım var ama emin olun her gelen sıkıntı bu hastalığın bahanesi oluyor
Bizi en iyi biz anlarız, kendi sürecimde burada tanıştığım herkes bana çok destek olmuştu.💞 Ben de elimden geldiğince, kendi tecrübelerimi paylaşmaya çalışıyorum. Sizin adınıza çok ama çok sevindim❤️ İnşallah bundan sonra her şey sizin için çok güzel olur 🤗💜🌺🍀

Canımmmmm ne kadar mutlu oldum anlatamam 😍bi daha kendim yenmiş kadar mutlu oldum oh beee artık rahatladın çok şükür zamanla diğer tüm sorunlar hepsi düzelecek çiçeğim harikasın 💕☺️🌸

Canım beniim gözün aydınn artık bir kuş gibi özgürsün hamd olsun😍😍🌺🌺
Gerçekten olmayacak bir şey değil. Herşey bizim elimizde
İnşallah dilediğin istediğin vakitte anneliği yaşarsın.Rabbim gönlüne göre versin aminnn♥️

Kızlar , eşi denedik bu akşam . Yarısına kadar girdi fakat çok canım yandı çıkınca baktık gibi yırtılmış ve kanamış alt kısmı 😢 bu durumu yaşayan var mı napmam gerekiyor ?

Kızlar , eşi denedik bu akşam . Yarısına kadar girdi fakat çok canım yandı çıkınca baktık gibi yırtılmış ve kanamış alt kısmı 😢 bu durumu yaşayan var mı napmam gerekiyor?
İlk denemelerde olabiliyor bende de olmuştu yırtık gibi. Hatta çişinizi yaparken yanabilir. Ben birkac gün eşli denemeye ara vermistim. Daha sonra da mutlaka önce aparatlarla esnetip sonra iliski denedim.

Yaa benim otururkende acıyor 😢
Vajinismus olduğumu bilmezden ilk denemede böyle olmuştum, azıcık kan gelmişti, biraz da otururken acıyordu. Kendinizi kasmissiniz, B Blumigirl nin de dediği gibi birkaç gün dinlenin, sonra ilişki öncesinde muhakkak egzersiz yapın. 🍀Yeterli gevşeme olursa bir daha böyle bir deneyim yasamassiniz💞

Kızlar selam hatırlayan olmaz sanırım ama ilk evlendiğimde de yazmıştım. Aparat almıştım ama en küçüğünün yarısını içime alabilmiştim sadece gerisini ittirmeye cesaret edememiştim.

Ertele ertele 2 yıl oldu biz evleneli ve eşim artık yeter diyor haklı olarak. Ben doktor düşünüyordum ama onu da eşim istemiyor. 2 gün de 3 günde yenmişler madem o kadar kolay niye doktora gidelim diyor. Artık aşmak zorundayım. Sizde ilk boyu içime iterken canımın yanma ihtimali var mı yanlış bir yer itip baskılar mıyım :KK43:

Dua edin bana lütfen

Kızlar selam hatırlayan olmaz sanırım ama ilk evlendiğimde de yazmıştım. Aparat almıştım ama en küçüğünün yarısını içime alabilmiştim sadece gerisini ittirmeye cesaret edememiştim.

Ertele ertele 2 yıl oldu biz evleneli ve eşim artık yeter diyor haklı olarak. Ben doktor düşünüyordum ama onu da eşim istemiyor. 2 gün de 3 günde yenmişler madem o kadar kolay niye doktora gidelim diyor. Artık aşmak zorundayım. Sizde ilk boyu içime iterken canımın yanma ihtimali var mı yanlış bir yer itip baskılar mıyım :KK43:

Dua edin bana lütfen
Eşiniz için bir şey söylemek istemiyorum ancak bakış açısını değiştirmek istiyorsanız burayı okutabilirsiniz veya vajinismus tedavisi yapan bir doktora görüşmeye birlikte gidip eşinizin bir uzmandan doğru ve sağlıklı bilgi almasını sağlayabilirsiniz. Açıkçası iki senedir kendiniz yenemiyorsaniz bir uzmana desteğini kesinlikle öneriyorum. Tamamen kendinizi kasmış şekilde denerseniz elbette canınızın acıma ihtimali var. Önemli olan kasları doğru kullanıp gevsetebilmeyi öğrenmek ve o gevşeme halinde dilatör çalışırken istemsiz kasmaları azaltarak bitirmek. Burada pek çok aparat çalışma egzersizleri sırasında neler🌺 yapılmalı notları var, ben eklemeyi bilmiyorum. Onları muhakkak okuyun, uygulamaya çalışın.🍀 İnşallah her şey sizin için çok güzel olur.💞

Teşekkür ederim 💖💖 eşim öküz bir insan değil aslında 2 yıldır beni hiçbir şeye zorlamadı merhametli yaklaştı ama tam olarak anlamıyor abarttığımı büyüttüğümü düşündüğü için doktor mevzusunu desteklemiyor.

Dilatör set denemeleri için yazıları tekrar okuyacağım.

Önerdiğiniz bir dr varsa araştırmak için tavsiye yazabilirsiniz 🌱

Teşekkür ederim 💖💖 eşim öküz bir insan değil aslında 2 yıldır beni hiçbir şeye zorlamadı merhametli yaklaştı ama tam olarak anlamıyor abarttığımı büyüttüğümü düşündüğü için doktor mevzusunu desteklemiyor.

Dilatör set denemeleri için yazıları tekrar okuyacağım.

Önerdiğiniz bir dr varsa araştırmak için tavsiye yazabilirsiniz 🌱
Vajinismusun ne olduğunu anlarsa eşiniz fikrini değiştirebilir 🍀 Geçmişe doğru okursanız dilatör esnasında arkadaşlarımızın ve benim neler yaptığımı göreceksiniz. Benim doktorum Nazife Ergen Micozkadıoğlu'ydu. Arayıp görüşebilirsiniz. Ama vajinismus tedavisi yapan pek çok doktor var, arayın, araştırın. İçinize sinen bir yere ve bence ilk görüşmeye eşinizle gidin, ki doktorun anlattıkları sayesinde fikrini değiştirebilir. Böylece siz de çok kısa bir sürede yenersiniz.💞

X