- 19 Mart 2022
- 587
- 780
- 33
- 26
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #262.141
İlk defa duydum böyle biseu o kadar araştırma yaptığım halde .Arkadaşlar merhaba, Dr Özgür Ağlamış varmış İstanbul da ve ödev vermeden bilgisayar destekli seans sonucu tedavi yapıyormuş. Aranızda ondan tedavi alan oldu mu?
canım selam ben tedavi oldum ancak iş kendinde bitiyor tabi ona tedavi olmadan önce aparatın gireceği bile aklıma gelmezdi bilgisayar destekli de kasma gevşemene yardımcı oluyor ama kendin bir dilatör seri aşıp egzersiz yapsan da aynı şeyArkadaşlar merhaba, Dr Özgür Ağlamış varmış İstanbul da ve ödev vermeden bilgisayar destekli seans sonucu tedavi yapıyormuş. Aranızda ondan tedavi alan oldu mu?
26 binmiş ücreti zaten canım. Beni aşar.İlk defa duydum böyle biseu o kadar araştırma yaptığım halde .
Bende bir cok doktorla görüşmüştüm hepsi aparat ya da dilator ödevleri olacağını söylemişti bu hastalığın tek çözümü bi demişlerdi.
Bana güvenilir değil gibi geldi karar senin yine de
Ben de ilk defa duydum bilmiyorum hatta anlamadım bile nasıl bi tedavi şekli olduğunu..İlk defa duydum böyle biseu o kadar araştırma yaptığım halde .
Bende bir cok doktorla görüşmüştüm hepsi aparat ya da dilator ödevleri olacağını söylemişti bu hastalığın tek çözümü bi demişlerdi.
Bana güvenilir değil gibi geldi karar senin yine de
Çok gecmiş olsun inşallah tedavisi uğraştırmaz. Ben de son 2 aydır farklı bir acı hissediyorum ilişki sırasında. Hep sol tarafımda tek nokta ağriyor. Randevu aldım doktora gidecegim kistlerim vardi zaten büyümüş olacağından süpheleniyorumarkadaşlarım merhaba ben bugün kadın doğumcuya muayene oldum ve zorlandığımı şok fazla ağrı ve acı hissettiğimi söyledim ultrasonla bakıldı 9 cm büyüklüğünde bir kistim varmışçok üzgünüm pazartesi tahliller yapılacak dualarınızı bekliyorum bu kist seni zorlar ağrı ve acı yapar dedi
siz de ne gibi bir sorun çıktı? sonrasında aştınız mı ?Kızlar daha önce buraya yardım için yazmıştım. Öncesinde yazılan baştan sona her şeyi okudum, denedim, yaptım olmadı. Artık bana tak etti ve randevu aldım, hekime başvurdum. İyi ki de öyle yapmışım. Fiziksel olarak ilişkiye engel olan problemim varmış. Önce onu hallettik… Benim size tavsiyem ilk önce muayene olun!! fiziksel bir probleminizin olmadığını öğrendikten sonra her şeyi deneyebilirsiniz. Önce siteye bakıp denemeler yapmak beni çok yıpratmıştı her şeyi deniyordum, herkesin yaptığını okuyordum, kendimi o kadar kötü hissediyordum ki…Ben beceremiyorum sanıp kendimi yiyip bitirmekten bir hal olmuştum, psikolojimi bozmuştum… keşke en başından bi hekime sonra terapiste gitseymişim. Yaptığım hatayı siz yapmayın…
çok teşekkür ederim umuyorum bu süreci de atlatıp bu işi halledeceğimÇok gecmiş olsun inşallah tedavisi uğraştırmaz. Ben de son 2 aydır farklı bir acı hissediyorum ilişki sırasında. Hep sol tarafımda tek nokta ağriyor. Randevu aldım doktora gidecegim kistlerim vardi zaten büyümüş olacağından süpheleniyorum
özelden tedavi sürecini anlatabilirimBen de ilk defa duydum bilmiyorum hatta anlamadım bile nasıl bi tedavi şekli olduğunu..
İlk iliskiyi üstte mi yaptınız canimMerhabalar, ben de 15 aylık evliyim. Vajinismus tedavisi gördüm. Tam aştım diyemem. Dilatörlerle çalıştım. İlk 2 dilatörü kolay alabiliyorum. 3 zor, 4 bayağı zor. Başka bir korkum daha var, evliliğin başlarında eşim hep üstümde denemişiz ve başarısız olduk, eşimle kavgalar bağrışmalar yaşadık. Hep bacaklarımı kapama eğiliminde oldum. Bu sebeple psikolojik olarak ben dilatörleri sırt üstü yatarak yapamıyorum bile, dilatörün üstüne oturarak yapabiliyorum. Eşimle de 3-4 kere başarılı oldum ancak eşimin üstünde deneyerek ve de deneme öncesi dilatöre uyuşturucu sprey sıkıp içimde beklettikten sonra eşimle denedim. Girişte yine de zorlandım ama sonrasında bir şey hissetmedim. Yani spreyden dolayı. Ama spreysiz yapmaya da cesaretim yok. Aşabilmek için üst üste bolca deneme mi yapmak lazım? Yardımcı olur musunuz?
tebrik ederim eşli deneme de olacak inşallahKendi tecrübeme dayanarak bu yorumu yapıyorum. Ne yaparsam yapayım 4. Olmuyorken birden telefonum çaldı ve bi yandan telefon konuşup bi yandan yine denemeye devam ettim ve çok rahat ilerledi.
Ben varım canımMerhaba arkadaşlar, sadece parmak egzersizi ile yenebilen var mı acaba ?
Geçmiş olsun canım işte bu kadar kolay aslındaKızlar halen inanamıyorum ama yaptık sonunda en azından ilk giriş oldu eşim üste ben altta yatak ucu pozisyonda denedik baya girdi sadece 2 cm filan kaldı oda bacaklarimdan dolayı giremedi eşim ve hiç hissetmedim hatta inanamadım girdiğine sadece ufak bir yanma oldu oda bebek yağından sanırım kan da gelmedi bu arada ben gelir diye düşündüm ama şu an sadece git gel yapamıyor eşim o kadar ona da zamanla alışırım inşallah sizlerin desteği çok yararlı oldu benim için hepinize çok teşekkür ederim umarım bütün arkadaşlarım bir an önce yapar ve kurtulur sunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki kızlar uyuşturucu kreme spreye hiç gerek yok aparatları yapın eşinize ve kendinize bebek yağı sürün kafanızdan da bütün olumsuzlukları atın yapacağınıza inanın ve kasmayın hiç bisey hissetmiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?