- 4 Nisan 2022
- 255
- 65
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #261.901
Ya doktorlada olmzsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendinize inanın olmayacak diye birşey yok emin olun , oluyor sonunda cidden bumuymuş diceksimiz yeterki yapıcam diyinYa doktorlada olmzsa
Geç gördüm kusura bakma oncelikle. Ben 2 parmagi rahatça yapip ileri geri kolayca hareket ettirene kadar 4 5 gun calistim. Hatta sonra garanti olsun diye 2gun de 3 parmak yaptim oda rahat olunca esli denedim ve oldu ilk denemedeMeraba bende iki parmak Tam alabiliyorum ama.daha esli denemedim iki parmakla siz egsersiz.yaparken gelgit yapabildinizmi.rahatca ben kacgundaha calisirsam Eslide yenerim Lutfen yardim
Once aklindan bu düşünceyi cikar olumsuz dusunme pozitif bakmak en az tedavi kadar onemli. Ben ilk parmak egzersizine basladığımda boyle olmiycak diye diye gerekten olmamisti ertesi gun kendimle olacak diye konuştum surekli ve oldu düşünce cok onemli bunu unutma. Yapamaman icin fiziksel bir engelin yok vajinan normal tum kadinlarin oldugu gibi cesaretini topla ve tedavine basla sonunda bu muydu beni korkutan şey diyeceksin emin ol bunaYa doktorlada olmzsa
İlk yendigimde ustteydim tum kontrol bendeydiÇok teşekkür ederim peki siz üstte miydiniz altta mi
Yaa gercekten oluyor mu bende bu hafta calistim hep rahatca alabiliyorum artik esli denersem insalalh yaparim tesekkurlerGeç gördüm kusura bakma oncelikle. Ben 2 parmagi rahatça yapip ileri geri kolayca hareket ettirene kadar 4 5 gun calistim. Hatta sonra garanti olsun diye 2gun de 3 parmak yaptim oda rahat olunca esli denedim ve oldu ilk denemede
Böyle olumsuz düşünme. Öncelikle kendine inan emin ol azim gösterirsen inanırsan doktorla çok kısa sürede çözersinYa doktorlada olmzsa
Bu kişiden kişiye değişir bana genellikle kadin ustteyken rahat oluyor dediler ama ben üstte yapamadım ben alttayken yaptım. Şuan hala ustteyken icime alabiliyorum ancak ben alttayken daha kolay oluyor. O yüzden sen kendini hangi pozisyon da rahat hissediyorsan öyle dene.Çok teşekkür ederim peki siz üstte miydiniz altta mi
Kendini zevke odaklayamiyor musun kasıyor musun hala?Kizlar merhaba. Buraya en son kurtuldugumu yazmistim. Evet iliskiye giriyoruz fakat aci hissi devam ediyor. Kendimi kasmalarimda azaldi. Idrar yolu enfeksiyonu cikti ondandir dedm o gecti ama aci gecmiyor. Ileri geri yaparken aciyor fakat icimdeyken durdugu zaman aci kesiliyor. Doktora gdcem. Fakat sizinde bilgilerinizden faydalanmak isterim
İlk girerken baskı ve hafif yanma hissi oluyor tamamı girince kesiliyor içinde olduğunu bile hissetmiyorsun git gel yapana kadar. Git gel yaparken de normal şartlarda kasmazsan kendini rahat bırakıp zevke odaklanırsan hoşuna gidiyorBirde birşey daha soracağım ilk de girerken sadece baskı mi oluyo geriliyo sanki
Ya ilk girerken kasiyorum sonrasinda rahat birakiyorum kendimi ama aci hissi zevk almami engelliyorKendini zevke odaklayamiyor musun kasıyor musun hala?
Açıkçası çok ama çok normal, korktuğumuz şeylerle yüzleştik ve yendik. İlişki sıklığı ve miktarı arttıkça normale binmeye başlıyor. Bazı kadınlar daha kısa sürede bazı kadınlar daha uzun sürede alışıyor, hiç endişelenme hepsi normal. Sık ilişkiye devam etmeye çalış, zevk sonraki aşama. Önce ilişkiye alışmak gerekiyor.Hanımlar ben de başaralı çok olmadı. İlk girişte birazda olsa zorlanıyorum ama sonra giriş kolay oluyor ama git gel yaparken çok tuhaf hissediyorum bu normal mi. Bir de eşim hemen boşalsın bitsin diye düşünüyorum. Zevk almaya çalışıyorum ama dediğim gibi çabuk bitsin istiyorum. Bunlar normal mi