- 6 Aralık 2022
- 1.681
- 3.933
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #261.521
Rabbim yardımcın olsunŞimdi burdan sert yorumlar yaparak bilmeden kötü etkilemek de istemiyorum en başından beri mi böyleydi ,severek mi evlendin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim yardımcın olsunŞimdi burdan sert yorumlar yaparak bilmeden kötü etkilemek de istemiyorum en başından beri mi böyleydi ,severek mi evlendin canım
Cok zorÇok üzücü bu kız hastalığıyla mi mücadele etsin o adamla mi uğraşsın
KatılıyorumB busratapann buraya gel, gerilere doğru biraz sabırla oku. Bu arada dilatör set ve kayganlastirici almanı tavsiye ederim.
Merhaba,tam birleşme esnasında kendini kasıyorsun o anda penisin ucu girerken vajina kasılınca ağrı hissi varmış gibi oluyor,burdan geçmişe doğru yazıları okursan,sonra dilatör seti ve kayganlastırıcı alırsan,aparatlarla çalışma yapınca kasını sıkmamayı öğreneceksin canım kendini serbest bırakmayı İnan hiç acı yok ne kadar kolay olduğunu göreceksin biraz aparatlarla egzersiz yapman gerekiyo..Burdaki yazılarda aparatları nasıl kullanacağına kadar geçmişteki yazıları okursan görürsün canım.ErtelemeKızlar merhabalar ben 3 haftalık evliyim maalesef bende de aynı problemler var. ilk gece stresliyiz olmadı dedik geçtik ikinci gece yine olmadı üç dört hep aynı… esle parmak egzersizi denedik oldu ama penise geçinde aşırı bir ağrı oldu ucu bile girmeden bıraktık penis bi noktaya değiyor ve ağrı hissedince kendimi eşimi iterken buluyorum ama parmakla ağrı yaşamıyorum bir şeyi mi yanlış yapıyoruz anlamıyorum önerilerine deneyimlerinize ihtiyacım var
Hepimiz aynı şeyleri yaşadık burdaMerhaba,tam birleşme esnasında kendini kasıyorsun o anda penisin ucu girerken vajina kasılınca ağrı hissi varmış gibi oluyor,burdan geçmişe doğru yazıları okursan,sonra dilatör seti ve kayganlastırıcı alırsan,aparatlarla çalışma yapınca kasını sıkmamayı öğreneceksin canım kendini serbest bırakmayı İnan hiç acı yok ne kadar kolay olduğunu göreceksin biraz aparatlarla egzersiz yapman gerekiyo..Burdaki yazılarda aparatları nasıl kullanacağına kadar geçmişteki yazıları okursan görürsün canım.Erteleme
Aparat kullanmak istemezsen şuanda,kegel egzersizlerini açıp dinle burda geçmişteki yazılarda cok güzel deneyimler ve bilgiler varHepimiz aynı şeyleri yaşadık burda
Ama kesinlikle erteleme canımmTeşekkür ederim luckk01 egzersizleri deneyeyim
3 buçuk yıl oldu bende dr a gittim tüm aparatları yapıyorum 4. De hala biraz gerilerek itiyorum ama en azından duvarı geçiyor ama eşlide bi yere kadar giriyor o duvarda takılıyor belki 15 kere denemişimdir ara ara ama o duvarı geçemiyorum ne yapcam bilmiyorum artık kafayı yiyeceğimKızlarım ben kendim yenmeden önce bir jinekologa gittim. Verdiği cevaplar beni yeterince tatmin etmedi. Sonra tesadüfen burayı keşfettim kendi kendine yenen arkadaşlarla konuştum çoğu aparatı parmak egzersizlerle yendiğini söyledi ve ben de başaramazsam doktora giderim diyordum
burada edindiğim bilgilerle deneyimlerimle yendim. Bazı notlar falan aldım ara ara bunları zaten buradan paylaşıyorum. Bunları en baştaki sayfaya yazayım oradan görürsünüz.
Yenen diğer arkadaşlarım da özetle bana yazmak isterlerse yazsın onları da paylaşırım.
Şöyle de bir şey var burada tedavi paylaşmak anlatmak yasak. Kendi edindiğimiz tecrübelerimizi paylaşabiliriz.
4. Dilatörü kendin yaptıktan sonra Vemcaine sprey sıkarak denemelisin eşinle3 buçuk yıl oldu bende dr a gittim tüm aparatları yapıyorum 4. De hala biraz gerilerek itiyorum ama en azından duvarı geçiyor ama eşlide bi yere kadar giriyor o duvarda takılıyor belki 15 kere denemişimdir ara ara ama o duvarı geçemiyorum ne yapcam bilmiyorum artık kafayı yiyeceğim
Ben de tam etikete gelmiştim
Dusenin halini düşen bilirBen de tam etikete gelmiştim
Dilatorleri alarak çok büyük bir yol kat etmişsin zaten atlatmana çok az kalmış sakin moralini bozma. 4. Dilatore çalış alışana kadar şok çıkar ta ki rahat olana kadar. 4. Dilatoru aldıktan sonra eşinle deneme yap eminim başaracaksın. Eğer varsa uyuşturucu spreyle dene. Eşin penisi ucu girdiğinde ufak bi agri olacak zaten ama eğer kendini rahat bırakıp izin verirsen tamamı girdiğinde o agri kesiliyor içinde olduğunu bile hissetmiyorsun. Kendine güven başaracaksın3 buçuk yıl oldu bende dr a gittim tüm aparatları yapıyorum 4. De hala biraz gerilerek itiyorum ama en azından duvarı geçiyor ama eşlide bi yere kadar giriyor o duvarda takılıyor belki 15 kere denemişimdir ara ara ama o duvarı geçemiyorum ne yapcam bilmiyorum artık kafayı yiyeceğim
Gelmedi miBen de tam etikete gelmiştim