Merhaba
eşini seviyorsan evliliğini mutlu bir şekilde sürdürmek istiyorsan cinsellik her şey değildir ama olmazsa da olmaz diye düşünüyorum
dilatörlere karşı lütfen önyargılı düşünme eğer öyle düşüncen varsa bilmiyorum tabi,burda bu rahatsızlığı yaşayan tüm kadınlar daha önce farkında değildi böyle bi durumun olacağını ve dilatör kullanan herkes daha önce alışık olmadığı şeyleri yapıyor yani herkes ilk defa kullanıyor kuzum önemli olan egzersiz yaparak dilatörlerle vajina penis birleşmesinin aslında ne kadar kolay olduğunu kendi gözlerinle görmek
en azından benim düşüncem şu ,dilatörlerle çalışırsan eğer onu başardığın an eşinle denersin,bu süreçte eşin senin ne kadar çaba göstermiş olduğunu görür
eğer eşinin dilatöre tepkisi varsa onu bilmiyorum tabi
ama en doğrusu dilatörlerle egzersiz yaparak çalışmak canım İnan cok kısa sürede halledeceksin sonra diyeceksin ki bu kadar kolay bir şeymiş mi
sen de şaşıracaksın..Bu süreçte eşine onunla birlikte olmayı cok istediğini kendisini kesinlikle kötü hissetmemesi gerektiğini söyleyebilirsin beni zorlamıyorsun diyebilirsin ben kendim istiyorum seninle birlikte olmayı diyebilirsin tabi gerçekten sen de istiyorsan
.Burdan geçmişe doğru yazıları okuyabilirsin..Ve çalışmalarını ertelememelisin
ben de bu rahatsızlığı yaşayıp başaran bi kadınım bu Arada
sormak istedğin bir şey olursa her zaman burdan destek olurum