Ben deneyimlemedigim için bilemiyorum ama inşallah kuruluk problemom yoktur da gerginliktendir.Duzelince o da duzelir çünkü.Ama bir şeyi es geçemeyeceğim siz, burası psikolojik destekten dahq faydali oldu bana.Ben gitmedim zaten psikologa çünkü cinsel terapi için il merkezine gitmek lazimdi ve para lazimdi esim destek olmayacağını soyledi deneme yapmadan ugrasmadan hemen dra gidip birikimimi oraya harcamak istemedim.Ama gitsem de benimle ayni seyleri yasamamis,sirf isi için bana destek olacak karşılığında para alacak biriyle sizinle oldugum kadar rahat olamaz ve söylediklerini ciddiye alamazdim.Psikoloji bilimini destegin gerekliliğini kucumsemiyorum yanlis anlamayın ama ayni seyleri yasayanlarin nasıl aştığını anlatmasi destek olmasi kesinlikle beni anladiklarini bildiğim hissi yargilamamalari küçük dusurmemeleri sebep olabilecek seyleri siralamalari,hem benim hem esimin penceresinden bakabilmeleri cok kiymetli.Bir kadina yarim,eksik muamelesi yapilmasini bosasam da nafaka vetmem bana kadinlikmi yaptin denmesini sürekli mutsuzum denmesini bizden başkası anlayamaz.Hepinize cok tesekkur ederim.İnsallah asacağım,asmayanlar icin soyluyorum aşacağız insallah.Burada, özelde destek olan herkes hepiniz iyiki varsiniz.