- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #261.561
Fırsat bulamadım şuan yapıyorum tekrar bakalım inşallahPes etmek yok bütün emeklerine değecek emin ol her gün çalış mutlaka aparatları. 4 numarayı kolay almaya başladığın an deneme yap. Başaracaksın inan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fırsat bulamadım şuan yapıyorum tekrar bakalım inşallahPes etmek yok bütün emeklerine değecek emin ol her gün çalış mutlaka aparatları. 4 numarayı kolay almaya başladığın an deneme yap. Başaracaksın inan
İlk 3 boyutunu almış miydin sen hatırlamıyorum. 3. Boyuttan sonra hiç eşli deneme yaptin mi? Ben 4. Yu almadan başarmıştm da ondan sordum??Fırsat bulamadım şuan yapıyorum tekrar bakalım inşallah
Peki aparatları sona kadar mı almamız lazım?Hayır bozmazsin. Ben ilk 3 boyutunu icime aldıktan sonra yendim 4 u zorladım sadece ucu girdi devamını ilerletemedim. Ama eşli deneme yaptım yendim 4 e gerek kalmadi. Hiç bir aparatta kan vs hiç bisey gelmedi. Doktora da sormuştum aparatlarla bozmazsin demişti.
Dördüncü boyun bir kısmı dışarıda kalıyor, bu normal. Diğerlerini tamamen alabilirsin.Peki aparatları sona kadar mı almamız lazım?
Git gel yapmayı ilk başta yukarı aşağı değil de öne arkaya yap canım sonrasında küçük küçük yukarı aşağı yaparak alışırsın. Bende de o şekilde oluyordu yavaş yavaş yaparak çözdüm sorunu bikere yendikten sonra diğer adımlar yavaş yavaş geliyor sadece alışmak için biraz zaman lazım birde misyoner yapmayı deneyin o daha rahat hissettiriyorKizlar ben p*nisi almaya basariyorum sonra biraz kendimi kasiyorum galiba cünkp „git gel“ hala yapamiyorum nasil desem biz cok farkli yendik onu size anlatayim
Belki fikir olur.
Ilk önce dilatörleri 3 ve 4 boyutunu icimde 10 dakika birakiyorum kendimi öyle rahatlatiyorum sonra esim sirtini yataga dayiyor benim sirtim esime dönük bu arada. O pen“isini tutuyor bende iki ayagimla dösege basiyorum sonra yukardan dogru oturmaya calisiyorum o esnada „ikiniyorum“ öylelikle oldu. Esim git gel yapmami istedi ama o an kendimi kasiyorum. Bir kac kere denedim ama fazla kalcami kaldiramiyorum Panikden. Bu nezaman gecer acaba hergünde malesef deneyemiyoruz..
Evet girişi aştıktan sonra sonuna kadar kayıp gidiyor zaten agri falan olmuyorPeki aparatları sona kadar mı almamız lazım?
Canım tam o takıldığın yerde ıkınmayı dene emin ol ilerleyecek aparat bende öyle yendim ıkındığım zaman ilerlediğini içeriye doğru kaydığını gördüm ve cesaretlenmiştimKızlar ben aparatları yapamıyorum çok denedim uğraştım bir yerde takılıp kalıyor hepsini alamıyorum korktuğum için fazlada ittiremiyorum eşli denemede de ben ustteyken yavaş yavaş ucunu alıyorum gerisi gelmiyor misyoner pozisyonda zaten hiç yapamıyorum panik olup kendimi kasıp eşimi üzerimden itiyorum ramazandan sonra Bi psikolog buldum gitmeyi düşünüyoruz eşimle ama o zamana kadar kendim yapsam diyorum boş yere para gitsin istemiyorum malum seanslar pahalı
Bu yazdığım mesajın üzerinden 8 yıl daha geçti ve ben hala vajinismusu yenemedim. Evlilikte nerdeyse 20 yıla giriyoruz ve eşim hala yanımda,biz hala aynı yatakta bile yatmıyoruz. Niye buraya yazıyorum onu da bilmiyorum, çünkü ben kendimi bıraktım artık, bir de olumsuz mesajlar yazmayın lütfen. Ben artık acımasız bir kadınmışım gibi hissediyorum kendimi. Karşımda beni seven ve yıllarca bana dokunmadan bekleyen bir eş, gözü bir kere olsun dışarıya bakmamış ve beni aldatmamış bir koca, sabır taşı olsa bunca yıl dayanmazdı ama o hala bırakmıyor beni. Cinsellik benim için bir olay olmaktan çıkmış durumda. Yani öyle oldum ki, gereksiz bir uğraş gibi hissetmekteyim artık. Eşime git diyorum yok diyor. Artık dayanamıyorum ve yıllardır tartışıyorum onunla üstüne üstlük. Adam cinselliği geçmiş durumda, o da bırakmış düzelmemi, yan yana yatmak bile lüks adam için, ben ona sarılıp yatmadım bunca yıl, aynı yorganın altına hiç girmedik ,gerçek anlamda bu ama, hep ayrı battaniye ve yorgan altinda sırtımı dönerek yattım ona. Yıllarca(5-6 sene) başka odada yerde döşekte yattı,yine ses etmedi. Beni yargılamayın lütfen, ne yapabilirim bana bunu söyleyin lütfen. Cidden bu şekilde dünyada olan başka evlilik var mıdır,bence yoktur onu da biliyorum. Yaşım oldu 40, eşim diyorum ama eş olamadık biz hiç. Kendime üzülmeyi bıraktım ben, ona ne yapabilirim lütfen biri söylesin. Beni o kadar çok seviyor ki, yıllardır bunca zulme ses etmeden beni çekiyor. Düşünün ki, yıllarca evden okula okuldan eve giden gelen bekar biri bile bu adam kadar yokluk yaşamamıştır cinsellik konusunda. Hissin yok, cinselliğe karşı en ufak bir duygum yok, yani hani okuyorum yorumlarda, istek felan diyorlar, ben de o da yok. Bundan sonra nasıl olacak diye artık bir şeye girismeye bile isteğim yok. Ama kocamın artık acı çekmesine dayanamıyorum. Aynı evde ol, ama sana dokunamasın,senle sarılıp yatamasin. Adam yılardır geceleri ağlıyor bana belli etmeden( o öyle sanıyor), daha ne diyeyim ne yazayım. Yazdıkça ağlıyorum, ağladıkça yapacak bir şeyim yok diyorum. Biri beni uyutmalı, beynimi resetlemeli, beni başka biri yapmalı,anca bu şekilde degisirim bence. Adamın da ömrü bitti. Çocuklarım olmasa çoktan ölmeyi düşünürdüm. Bu çaresizligin adı yok...arkadaşlar ben 12 yıllır evliyim ve eşim öğretmen. gitmediğimiz hiçbir doktor(ankarada süleyman ESERDAĞ-HERA- , aydın da Murat ULUSOY- İstanbulda saygın MİCOZOĞLU-, hacettepe hast. psikoloji bölm. doç. dr. elif kabakçı-, şanlıurfada mustafa vs.) ve psikiyatr, danışman kalmadı. elde avuçta kalmadı. yıllardır kredilerle başımız belada. hep bana harcandı. eşim bana göre dünyanın en anlayışlı eşi. düşünün ki, 12 yıl boyunca eşimle dr kontrolünde tek seferde ilişki oldu ve allahın yardımıyla bir oğlum oldu. onun dışında yanyana bile yatamadık nerdeyse. herkes eşini az çok tanır. başkasına baksa hak vereceğim, o da yok. bunca yıl boyunca artık onun bu sabrına karşı benim bu kadar acımasızca ona bir şey verememem , Bu Lanet VAJİNİSMUS tan daha beter gelmeye başladı. yazarken bile avazım çıktığı kadar bağırmak ve ağlamak istiyorum. boşan diyorum yapmıyor, evlen diyorum yok, kaçamak bile yap dedim yok. bana yardım edin lütfen delirmek üzereyim. ne olur teselli edin. çoook ihtiyacım var
Ozel konuşalım mı.Bu yazdığım mesajın üzerinden 8 yıl daha geçti ve ben hala vajinismusu yenemedim. Evlilikte nerdeyse 20 yıla giriyoruz ve eşim hala yanımda,biz hala aynı yatakta bile yatmıyoruz. Niye buraya yazıyorum onu da bilmiyorum, çünkü ben kendimi bıraktım artık, bir de olumsuz mesajlar yazmayın lütfen. Ben artık acımasız bir kadınmışım gibi hissediyorum kendimi. Karşımda beni seven ve yıllarca bana dokunmadan bekleyen bir eş, gözü bir kere olsun dışarıya bakmamış ve beni aldatmamış bir koca, sabır taşı olsa bunca yıl dayanmazdı ama o hala bırakmıyor beni. Cinsellik benim için bir olay olmaktan çıkmış durumda. Yani öyle oldum ki, gereksiz bir uğraş gibi hissetmekteyim artık. Eşime git diyorum yok diyor. Artık dayanamıyorum ve yıllardır tartışıyorum onunla üstüne üstlük. Adam cinselliği geçmiş durumda, o da bırakmış düzelmemi, yan yana yatmak bile lüks adam için, ben ona sarılıp yatmadım bunca yıl, aynı yorganın altına hiç girmedik ,gerçek anlamda bu ama, hep ayrı battaniye ve yorgan altinda sırtımı dönerek yattım ona. Yıllarca(5-6 sene) başka odada yerde döşekte yattı,yine ses etmedi. Beni yargılamayın lütfen, ne yapabilirim bana bunu söyleyin lütfen. Cidden bu şekilde dünyada olan başka evlilik var mıdır,bence yoktur onu da biliyorum. Yaşım oldu 40, eşim diyorum ama eş olamadık biz hiç. Kendime üzülmeyi bıraktım ben, ona ne yapabilirim lütfen biri söylesin. Beni o kadar çok seviyor ki, yıllardır bunca zulme ses etmeden beni çekiyor. Düşünün ki, yıllarca evden okula okuldan eve giden gelen bekar biri bile bu adam kadar yokluk yaşamamıştır cinsellik konusunda. Hissin yok, cinselliğe karşı en ufak bir duygum yok, yani hani okuyorum yorumlarda, istek felan diyorlar, ben de o da yok. Bundan sonra nasıl olacak diye artık bir şeye girismeye bile isteğim yok. Ama kocamın artık acı çekmesine dayanamıyorum. Aynı evde ol, ama sana dokunamasın,senle sarılıp yatamasin. Adam yılardır geceleri ağlıyor bana belli etmeden( o öyle sanıyor), daha ne diyeyim ne yazayım. Yazdıkça ağlıyorum, ağladıkça yapacak bir şeyim yok diyorum. Biri beni uyutmalı, beynimi resetlemeli, beni başka biri yapmalı,anca bu şekilde degisirim bence. Adamın da ömrü bitti. Çocuklarım olmasa çoktan ölmeyi düşünürdüm. Bu çaresizligin adı yok...
Canım eşli denemede sen üsteyken biraz giriyormuş ya pes etme o an yavaş yavaş girsin cıksın ne kadar olursa ben öyle yendim pes etme ön sevişmeyi uzun tutun.Kızlar ben aparatları yapamıyorum çok denedim uğraştım bir yerde takılıp kalıyor hepsini alamıyorum korktuğum için fazlada ittiremiyorum eşli denemede de ben ustteyken yavaş yavaş ucunu alıyorum gerisi gelmiyor misyoner pozisyonda zaten hiç yapamıyorum panik olup kendimi kasıp eşimi üzerimden itiyorum ramazandan sonra Bi psikolog buldum gitmeyi düşünüyoruz eşimle ama o zamana kadar kendim yapsam diyorum boş yere para gitsin istemiyorum malum seanslar pahalı