- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #261.381
Nedrn kürtaj oldunuz sizin gibi bir durumdayım kürtj olmak istiyorum ama kızlık zarın duruyor demişlerdi öyle bir ihtimal varsa kürtaj yapamalarsa diye tedirgin oluyorumBen de senin kadar bekledim hemen hemen evliliğimizin ilk 6 ayı beraber değil uzaktaydık görevlerimizden ötürü birleşince çözeceğiz dedik sonra birleştik yine olmadı üstüne bir hamilelik süreci yaşadım kürtaj olmak zorunda kaldım vajinizmus ile beraber bir de onlar çıktı basıma kızlık zarının kürtajda zarar görebileceğini söyledi doktor eşime eşim çok anlayışlı benim için önemli değil olmasa da olur dedi hep ama ben rahatsızdım bu sayfayı keşfedip cesaretimi toplayıp aparatları aldım kızlık zarım olsaydı nasıl olurdu bilmiyorum ama yazılanlara göre kasmadıgın sürece hiç bir şey olmuyor, ve bir akşam başladım gerçekten de 1 i yaptım 2 yi yaptım 3 ü yaptım bunların hepsi çorap söküğü gibi geldi ertesi akşam 4 ü de yaptım eşli deneme kalmıştı bir tek onu yapamadık doğru pozisyonu bulmak çok önemli burada sonra bir akşam hiç aklımızda yokken denedik ve oldu sonra tekrar denedik 4-5 kere gerçekten oldu mu dşye ve gerçekten olmuştu inanamıyorsunuz bir anda hepsi oluyor bitiyor aparatlara başla gerisi çok kolay gelecek çorap söküğü gibi
Harika haberKızlar bende aparatların ilk ikisini alabildim içime çok mutluyumalamam edemem derken ilk ikisi oldu lakin 3ü bir deneyeyim derken epey zorlandım bıraktım
Mecburiyetten oldum ben bebeğimin kalbi durduNedrn kürtaj oldunuz sizin gibi bir durumdayım kürtj olmak istiyorum ama kızlık zarın duruyor demişlerdi öyle bir ihtimal varsa kürtaj yapamalarsa diye tedirgin oluyorum
Evet doktorla aşmıştım ben vajinusmusu ,bana kegel egzersizi yap vs demedi ve ben kendim elimle penisi sokuyorum sızı oluyor yarı sokuyorum yarım saniye bekliyorum sonra yarı daha sokuyorum tam içine girincede eşime bir dakika bekle diyorum yani hiç verimli değil hala eğitimde gibiyimNe gibi bı sizi girişte mi oluyor
Hım ben de aylardır bundurumdayim tam verimli bı ilişki yaşayamadım henüz bı ara girişte acı oluyordu yaraya tuz basar gibi bı acı enfeksiyondan ötürü oluyirmus 3 4 güne gecmisti dedim acaba öyle birşeyse enfeksiyondurEvet doktorla aşmıştım ben vajinusmusu ,bana kegel egzersizi yap vs demedi ve ben kendim elimle penisi sokuyorum sızı oluyor yarı sokuyorum yarım saniye bekliyorum sonra yarı daha sokuyorum tam içine girincede eşime bir dakika bekle diyorum yani hiç verimli değil hala eğitimde gibiyim
Sevgili marmeladovaÖncelikle tebrik ederimHarika bir ilerleme Tedavim boyunca hem kendi doktorumda hem de sonrasında muayene için gittiğim doktorda yani defaatle hem vajinal ultrason hem de spekulumla muayene oldum. Spekulum ve vajinal ultrason muayenesi bence aparattan bile daha kolay. Aparatta yaptığın gibi kendini gevsettiginde neredeyse hiçbir şey hissetmeyeceksin, zaten doktor hem spekulum hem de vajinal ultrasona bolca jel sürecek. Benim deneyimledigim his sanki sağ elimin bir parmağıyla sol elimin üzerine çok minik dokunuyormusum gibiydi. O kadar bir şey hissettim. Hiç ama hiç korkulacak bir durum değil. Spekulum benim calsitigim aparattan dördüncü boyuyla üçüncü boyu arasındaydi, vajinal ultrason üçüncü boy kadar ancak vardı. Sen zaten tüm boyları yapabiliyorsun, emin ol "Bu muymus yani " diyeceksin.
Yok öyle değil ağrılı bir sızı kendimi hala kasıyorum ondan kaynaklıHım ben de aylardır bundurumdayim tam verimli bı ilişki yaşayamadım henüz bı ara girişte acı oluyordu yaraya tuz basar gibi bı acı enfeksiyondan ötürü oluyirmus 3 4 güne gecmisti dedim acaba öyle birşeyse enfeksiyondur
Hım anladım o kasma bende de var elimi pnsten çekemiyorum aparat muamelesi devam ediyor ne zaman geçer bilmiyorum daYok öyle değil ağrılı bir sızı kendimi hala kasıyorum ondan kaynaklı
Peki enfeksiyon için ne kullanıyorsunuz ?Hım anladım o kasma bende de var elimi pnsten çekemiyorum aparat muamelesi devam ediyor ne zaman geçer bilmiyorum da
Tamam canım benim çok teşekkür ederim
Ben yeneli 4 ay olacak bende ilk girişi hala kontrollü yapıyorum üstte olduğum pozisyonda elimle tutarak ilk girişte hafif ağrı hissi oluyo o yüzden hala yavaş yavaş yapıyorum sonrasında düzeliyor pozisyon değiştirirken falan sıkıntı olmuyorHım anladım o kasma bende de var elimi pnsten çekemiyorum aparat muamelesi devam ediyor ne zaman geçer bilmiyorum da
Öncelikle Allah bağışlasın minik kızınızıHerkese merhaba, 10 yıllık evliyim. 1 yaşında kızım var. Bende doğumdan sonra vajinusmus olduğumu düşünüyorum. Zor bir normal doğum yaptım, dikislerimin bazısı sonradan açıldı falan bir sürü şey yaşadım ve bunlar sanırım tramva oldu bende. Şu an eşimle birlikte olamıyorum, çok kasıyorum kendimi. Fiziki muayenede sorunum yoktu en son ki zaten zor muayene oluyorum yani kendi teşhisim kesin vajinismus. Tedaviler çok pahalı karsilayamam şu anda. Bana da cozumunuz var mı ya da benim gibi olan var mı?
Zamanla aşılır insaAllahBen yeneli 4 ay olacak bende ilk girişi hala kontrollü yapıyorum üstte olduğum pozisyonda elimle tutarak ilk girişte hafif ağrı hissi oluyo o yüzden hala yavaş yavaş yapıyorum sonrasında düzeliyor pozisyon değiştirirken falan sıkıntı olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?