- 9 Ağustos 2016
- 7.058
- 22.911
- 348
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #260.661
Ben tam 19 temmuz gecesi yendimMerhaba ne güzel yorum canım iyi ki burda gördüm sizi,merak ettim canım sen de yaşadın mı bu sorunune kadar sürede başardın ben aparat çalışmasına devam ediyorum 1 hafta sonra eşli denemeye geçeceğim pes etmedim olacağına inanıyorum ama olsun istiyorum artık o an gelince kendimi rahat bırakmak istiyorum bunu başarmak istiyorum
Tedaviye hamileligimde devam edemediğim için kaldı gitti canim suanda çocuktan ilgilenemiyorum fazlaEskiye nasıl döndü ki anlamadim
Yaaa harikasınızBen tam 19 temmuz gecesi yendimo geceyi hiç unutamıyorum mutluluktan ağlamıştım. Fotoğraf bile çekildik o günün anısına gözler nemli nemli. Ben doktora gitmiştim 4 seansta bitmişti. Araya bayram falan girmişti işte 15 güne bitti yani
O günlerin hayaliyle hiç bir zaman vazgeçme elbet olacakYaaa harikasınızTebrik ediyorum cok cok elimden gelen tüm çabayı gösteriyorum yapabileceğim günün hayalini kuruyorum
Birkaç gün sonra oldu diye yazarak geleceğim burayaO günlerin hayaliyle hiç bir zaman vazgeçme elbet olacakVe ne zaman umutsuzluğa kapılırsanız biz burdayıızzz, desteğe hazırız. Tiniminimavihanim
O günlerin hayaliyle hiç bir zaman vazgeçme elbet olacakVe ne zaman umutsuzluğa kapılırsanız biz burdayıızzz, desteğe hazırız. Tiniminimavihanim
Merhaba canım güzel duaların için teşekkür ederim hem regl oldum hemde eşimin dedesi vefat etti memleket geldik 1 hafta 10 gün falan ara vercm mecburen ama buraya kadar gelmek ilk dilatörü yapmak bile benim için mucize 2 ve ücüde yapiyoum git gel yapıyorum hafif ağrı oluyor daha çok anlam veremediğim bi his oluyor şimdilik bu hiç hoşuma gitmiyorMerhaba canım hiç çekinme ve yaz inann ki yazdıkça daha çok iyi gelecek çünkü biz bu konuları kimseyle konuşamıyoruz yani ben kendimden örnek vereyim eşim haricinde en yakınlarımın bile durumdan haberi yoktu ama burayı okudukça yazdıkça daha çok rahatladim yalnız olmadigimi gördümmaşallah Rabbim çocuklarına hayırlı ömür versin ama o kadar zamana ve korkularına rağmen dilatörleri hallletmisin tebrik ederim tamamen bitirmen duası ile yanındayız her zaman yazabilirsin ay bu arada vajinusmus olup hamile kalan bugün ikinci kişisin duyduğum yanlış anlama bu çok farklı bir durum ya o yüzden söyledim valla ben pek beceremiyorum bu konuda galiba bana bir yol göstersen kız nasıl olcak bu çocuk her ay olumsuz sonuç alınca hep diyorum ki aceba olmuyor mu yapamıyor muyuz biz girişi falan diyorum düşün yaş geçiyor ondan mı aceba
Canım çok geçmiş olsunTiniminimavihanim kızlar çok fena idral yolları enfeksiyonu oldum. Son iliskimizden sonra bir yanma olmuştu peşine ağrım oldu bugün tahlil yaptırdım.inanilmaz enfeksiyonum var 3 çıkması gereken eritrosit 385 çıkmış:s neyse çok uzattım hahaha sizde böyle bir enfeksiyon uasadiniz mi olacağı mi vardı ki dicem ama pespese çok denk geldi :)
Çok geçmiş olsun yanmadan dolayı mı gitmiştinTiniminimavihanim kızlar çok fena idral yolları enfeksiyonu oldum. Son iliskimizden sonra bir yanma olmuştu peşine ağrım oldu bugün tahlil yaptırdım.inanilmaz enfeksiyonum var 3 çıkması gereken eritrosit 385 çıkmış:s neyse çok uzattım hahaha sizde böyle bir enfeksiyon uasadiniz mi olacağı mi vardı ki dicem ama pespese çok denk geldi :)
Doktorumun tavsiyesiyle tedavi boyunca ve sonrasında viaxi kullandım. Diğer kayganlastiricilara nazaran kuruma süresi daha uzun. Su an durex kullanıyorum. Kayganlastiricinin su bazlı olmasını tavsiye ederim.Merhabalar, ultrason jelinden başka önereceğiniz kayganlştırıcı yada krem varmı ?
Doktorumun tavsiyesiyle tedavi boyunca ve sonrasında viaxi kullandım. Diğer kayganlastiricilara nazaran kuruma süresi daha uzun. Su an durex kullanıyorum. Kayganlastiricinin su bazlı olmasını tavsiye ederim.
Teşekkür ederim bu dediğiniz eczanede varmı dilatör setine başlicam ama bebek yağı zararlı yorumları gördüm ondan onu kullanmak istemiyorumDoktorumun tavsiyesiyle tedavi boyunca ve sonrasında viaxi kullandım. Diğer kayganlastiricilara nazaran kuruma süresi daha uzun. Su an durex kullanıyorum. Kayganlastiricinin su bazlı olmasını tavsiye ederim.
Evet, eczanelerde kolayca bulunuyor.Teşekkür ederim bu dediğiniz eczanede varmı dilatör setine başlicam ama bebek yağı zararlı yorumları gördüm ondan onu kullanmak istemiyorum
Teşekkür ederim canım:)Canım çok geçmiş olsun
Yok sürekli tuvaletim geliyor gibi oluyor ve afedersin küçük tuvaletimi yaparken yanma oluyordu. 3 gündür oluyordu su içersem iyi gelir diye düşündüm ama bugün artık dayanamadım iş yeri hekimi sevk etti 3 çıkması gereken eritrosit 358 çıkmış berbat bir enfeksiyon içindeyim suan. Dedim bir ilgisi var ki :s bende 6 senelik evliyim yeni gelin gibi 3 aydır herseyi ona yoruyorum hahahha ama denk geldi :)Çok geçmiş olsun yanmadan dolayı mı gitmiştin
Teşekkür ederim canım:)Çok geçmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?