- 27 Ekim 2022
- 202
- 192
- 33
- 27
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #259.661
Himm sanırım yumurtalama dönemindeyiz 15. Günüm bugün insaAllah ondandırRegl gününe ne kadar var? Yumurtlama döneminde olabilirsin.
Kesinlikle egzersizi hiç bi zaman bırakma. Yensen de eşli deneme öncesi mutlaka egzersiz yap
Ben 3. Aparattayım, sen?Kaçıncı aparattasın canım sen?
Hadi bakalım dualarımız seninle ,Kızlar bana şans deneyin 4.aparatı deniyicem birazdan
Hadi gözün aydın ,Kızlar kızlarrrr sevinçten ağlıyıcam 4.aparatı yaptım ben yaptım vajinama ellemeye korkan ben 4.aparatı yaptımmmmm
Süper darısı bana4.cüyü yaptım şimdi
Teşekkür ederimmHadi gözün aydın ,
Hiç korkulcak gibi değilmiş biraz sızı oldu oda zamanla alıştırma yapa yapa geçer heraldeSüper darısı bana
Kanama oldu mu 4. AparattaHiç korkulcak gibi değilmiş biraz sızı oldu oda zamanla alıştırma yapa yapa geçer heralde
Ben ilk 4. aparatı yaptigimda Hemen eşli deneme yapmak istedim o da yarım yamalak olduKaç denemeden sonra 4.aparatı rahat aldın ?
Süpersin biliyodummmmKızlar kızlarrrr sevinçten ağlıyıcam 4.aparatı yaptım ben yaptım vajinama ellemeye korkan ben 4.aparatı yaptımmmmm
Hayır ben zaten kızlık zarı operasyonu geçirmiştim kalın ve sertti doktor genişletmişti herhangi bir kanama olmadıKanama oldu mu 4. Aparatta
Yaaaa çok mutluyum biraz sızı var eşimde yaptı 4.aparatı ama beraber yapıyoruz ben tutuyorum oda benim elimi tutuyor ittiriyoruz ilk zamanlar normal heralde yarın ona tek yaptırıcamSüpersin biliyodummmm
Başını aldıysan devamı rahat ittir hop giriyor aşağıya doğru eğimi unutma gerekirse aynaya bakarak yap düz ittirmemeye çalış hafif eğim varKızlar 4. Aparatın başını aliyorum devamı gitmiyor çok moralim bozuk
Normal canım moralini bozma ben de 4. Aparati hemen alamamistim biraz zaman almıştı pes etme dneemeye devamKızlar 4. Aparatın başını aliyorum devamı gitmiyor çok moralim bozuk
Var diyorlar vajinismusla ben öyle duydum çevreden ya doğru mu bilemem deKızlar birde size bir sorum olucak biz 4 yıldır evliyiz eşim beni ilk zamanlar çok seviyordu çokta peşimden koştu. Ama şimdi eski halinden eser yok sinirli agrasif kırıcı konuşuyor önceden özür dilerdi şimdi oda yok aynı iş yerindede çalışıyoruz sürekli beraberiz sizce vajinusmusun etkisi varmıdır? İlişkiye girdikten sonra eşleriniz nasıl oldu size karşı?
Pes etmeyeceğimm burası gerçekten motivasyon veriyor bana çok çok teşekkür ederimNormal canım moralini bozma ben de 4. Aparati hemen alamamistim biraz zaman almıştı pes etme dneemeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?