- 9 Ağustos 2016
- 7.121
- 23.008
- 348
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #258.361
2 ayda bin tl zam. Kim o kadar zam aldı maaşınaHera minimum 7500 lira imiş canım yeni konuştum
Evet korkuyorsun ve oraya gitmezsem asla çözemem diyorsun .Bazi doktorlar evde asla yenemezsiniz vs diyor hafif durumdaki vajinimusu bile böyle diyince ağır düzeye cikartiyolar. Beynimizi inandiriyolar çok büyük bir sorun olduğuna ve mecburen o parayı verm3k zorunda oldugumuzw
Benim de idrar keseme çok baskı oluyor bikere farklı deneyelim dedik 2 kere tuvalet molası verdmSelam kızlar kafama bir şey takıldı sizlere sormak istiyorum. İlişkide bacaklarımı kendime çekip biraz havaya kaldırınca penis sanki bir yere baskı yapiyor gibi hissediyorum. Bacaklarım düzken olmuyor. Bu ne olabilir yumurtalıklara filan mı baskı oluyor
Evet canım, birkaç deneme sonrasında o hissi duymuyorsun. Ben de ilk denemelerde inanılmaz çişim varmış gibi hissediyordum, zamanla geçti.Benim de idrar keseme çok baskı oluyor bikere farklı deneyelim dedik 2 kere tuvalet molası verdmçok sıkışmışım gibi geliyor ama alışılıyormuş eskiler öyle yazmış
Aynen öyle. Böyle olunca daha itici geliyor böyle yerler ama evde çözemeyince bi çare insan mecbur kalıyor maalesefBazi doktorlar evde asla yenemezsiniz vs diyor hafif durumdaki vajinimusu bile böyle diyince ağır düzeye cikartiyolar. Beynimizi inandiriyolar çok büyük bir sorun olduğuna ve mecburen o parayı verm3k zorunda oldugumuzw
Aynen dediğin gibi bizim gözümüzde çok büyütüyorlar benim gittiğim doktor önceden doğum da yaptırıyormuş artık bırakmış daha kolay şekilde para kazanıyor neden yorsun ki kendiniBazi doktorlar evde asla yenemezsiniz vs diyor hafif durumdaki vajinimusu bile böyle diyince ağır düzeye cikartiyolar. Beynimizi inandiriyolar çok büyük bir sorun olduğuna ve mecburen o parayı verm3k zorunda oldugumuzw
Ah keşke hepsine elimiz uzansa kuzummKeşke vajinismus yaşayan tüm kadınlarımızı buraya toplayabilsek kimbilir daha ne caresizler var
Boşuna verdim zatenBen 1sene olacak 6bin vrrdim
Keşke devlet Hastanesinde bu konuyla ilgili düzgün çalışmalar yapılsaBoşuna verdim zaten
Katılıyorum kelebeğim sana ilk oraya gittim bana dediği kokuyorsun diyip gönderdiKeşke devlet Hastanesinde bu konuyla ilgili düzgün çalışmalar yapılsa(( devlette çoğu doktor dalga geçiyor vajinismusla
İnanamıyorum ya gerçekten yaşamayana komik geliyor sanırım bu durum bizim halimizi ancak biz anlarızKatılıyorum kelebeğim sana ilk oraya gittim bana dediği kokuyorsun diyip gönderdi
O kadar anlayışsızlarki hepsi bütçesi olan var olmayan olmayan napacak iç acısı gerçektenİnanamıyorum ya gerçekten yaşamayana komik geliyor sanırım bu durum bizim halimizi ancak biz anlarız
Kuzum ben o dönemlerde hem aparatla öncesinden çalışıyodum hem eşli deneme yapacakken deSelam umarım iyisinizdir..Bugün doktorum ile konuştum bu baskı geçmiyor istemeden itiyorum acaba fiziksel bir durum varmıydı diye emin olmak istedim ve tekrar gittim muayene oldum.Hiçbir sorun yok sadece alışma süreci baskı,basınç zamanla hazza dönüşecek dedi..Fakat işkence olmaya başladı ben mi çok hassasım,tekrar egzersiz mi yapsam henüz 6eşli deneme oldu doktor rahat bir 15-20 ilişkiden sonra dedi tam olarak alışacaksın..Yine düştüm o karamsar hallere,motive olamıyorum,eşli deneme ertelemek istiyorum ne bileyim sanki hep böyle olacak gibi geliyor,olumlu düşünemiyorum..
Ben de henüz 4 kere eşli deneme yaşadım baskı oluyor ama vajinismus acısının yanında bu hiçbir şey bence . O yüzden fazla takılmayın doktorun dediği gibi zamanla bitecekSelam umarım iyisinizdir..Bugün doktorum ile konuştum bu baskı geçmiyor istemeden itiyorum acaba fiziksel bir durum varmıydı diye emin olmak istedim ve tekrar gittim muayene oldum.Hiçbir sorun yok sadece alışma süreci baskı,basınç zamanla hazza dönüşecek dedi..Fakat işkence olmaya başladı ben mi çok hassasım,tekrar egzersiz mi yapsam henüz 6eşli deneme oldu doktor rahat bir 15-20 ilişkiden sonra dedi tam olarak alışacaksın..Yine düştüm o karamsar hallere,motive olamıyorum,eşli deneme ertelemek istiyorum ne bileyim sanki hep böyle olacak gibi geliyor,olumlu düşünemiyorum..
Canımm sağolasın ya ben en iyisi egzersiz yapayım 1-2 kez eşli deneme öncesi yoksa geriliyorum çok birde öyle deneyeyimKuzum ben o dönemlerde hem aparatla öncesinden çalışıyodum hem eşli deneme yapacakken de
bir an önce pekişsin diye böyle yaptım etkisi oldu mu evet oldu. İlk akla gelen fiziksel bir sıkıntının olacağıdır oda olmadığına göre bu durum geçici karamsar olma az daha sabır
Haklısın arkadaşım o çektiklerim bunun yanında ohhoo ama işte hemen normalleşsin istiyorum ondan böyle oluyor biraz daha sabredeceğim ozamanBen de henüz 4 kere eşli deneme yaşadım baskı oluyor ama vajinismus acısının yanında bu hiçbir şey bence . O yüzden fazla takılmayın doktorun dediği gibi zamanla bitecek
Sık sık ilişkiye girin canımSelam umarım iyisinizdir..Bugün doktorum ile konuştum bu baskı geçmiyor istemeden itiyorum acaba fiziksel bir durum varmıydı diye emin olmak istedim ve tekrar gittim muayene oldum.Hiçbir sorun yok sadece alışma süreci baskı,basınç zamanla hazza dönüşecek dedi..Fakat işkence olmaya başladı ben mi çok hassasım,tekrar egzersiz mi yapsam henüz 6eşli deneme oldu doktor rahat bir 15-20 ilişkiden sonra dedi tam olarak alışacaksın..Yine düştüm o karamsar hallere,motive olamıyorum,eşli deneme ertelemek istiyorum ne bileyim sanki hep böyle olacak gibi geliyor,olumlu düşünemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?