Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bu insanlar nasıl doktor ya ben hayret ediyorum!! Vajinismus zaten psikolojik bir rahatsızlık. Beni de jinekolog muayene etmişti altta gayet rahattım. Asıl sorunum penisti ve bu da vajinismus dilatör verdi mi bari
Katılıyorum. Bende doktora gittiğimde zaten parmak alabiliyordum, dilatörleri de hemen yapabildim ama eşli de kasıyordum .
M Melek2626
Zarı aldıktan sonra rahat rahat ilişki yaşayabilecek misin peki yine kasarsan rahatlamazsan açılma olmaz orada maalesef

İşte benim sorunum da kasilma ama anlamadı doktor orayı kasilmasam girecek zar falan gidecek , dilatorleri başarmam gerek sanirsam

Kuzucum boşver sen zarı doktoru falan. Dilatörün gelince kayganlaştırıcınla beraber çok güzel olcak inan, kafanı negatif şeylerle doldurma. Olmayacak, işte zarım çok kalın gibi negatif şeyleri söyleme. Olacak ve başaracağım de. Dilatörün gelince çalışınca dilatör içindeyken eline ayna alıp bak ve beynin görsün oraya bişey girebiliyorrr.

Gelsin de bı cesaretimi toplayayim hemen deneyeyim basaracağımm inşallah ben bunuu

Dr. Saygın Miçözkadioğlu canım Kadiköyde

Ben Nazife Micozkadıoğlu ile yendim, dereceye yani seans sayısına göre ücret değişiyor. Yarın istersen ara, müsait olduğunda Nazife Hoca hemen döner, kendin konuşmuş olursun.

Ben de muayene olabilmiştim (tek parmak) ama mümkün değil eşimi yaklaştıramıyordum. Açıkçası başka bir doktora daha görünebilirsin çünkü hymenin alınması bir çözüm değil diye biliyorum. Çünkü sıkıntı zar yapısı değil, giriş kaslarını kontrol edememek. Dilatör veya parmak egzersizleri ile de çözülen bir durum bu. Bu egzersizlerle kası gevşetmeyi öğreniyorsun. Vajiyi yendikten sonra İstanbul'da sırf acaba başka bir doktora muayene olabilir miyim diye gittiğim doç.dr "vajinismus ne ya, yok öyle bir hastalık kafanızdan neler uyduruyorsunuz. can acıması ne saçma bir düşünce insan zevk almak için evleniyor vs." demişti. Şok içinde kalmıştım, muayene olmadan çıktım oradan. Gerçekten bu durumu bilen doktorlar bizim için daha rahatlatıcı ve sağlıklı bilgi veren doktorlar oluyor, vajinismusla ilgili yeterli bilgisi yoksa kendi yanlışlarını bize de aksettiriyorlar.

Gelsin de bı cesaretimi toplayayim hemen deneyeyim basaracağımm inşallah ben bunuu
Yazdıklarını okudum kuzum gör bak aparatı yapınca diyeceksin ki keşke baştan bununla başlasaydım diye olsun en azından eşin ikna olmuş olumlu yönlerini düşün o kalın muhabbetlerinin aynısını bana da söylemişti doktor ben hepsini bir kenara koydum sadece egzersizlerime odaklandım ve çok kısa bir sürede yendim darısı sanaa

Aynen öyle doktor çok önemli baya da araştırmıştım ama şans meselesi sanırım eşimi etkilemesinde söyledikleri:/ Çok değişik ya zaten bizi kimse anlamıyor doktorlar da böyle yapınca bir tuhaf oluyo insan cidden

Bende yapacağım umarım çünkü aparatlar harici pek bı şansım kalmadı gibi de ama yapacağım olacak inşallah yaparken cesarete çok ihtiyacım varrr

Bende yapacağım umarım çünkü aparatlar harici pek bı şansım kalmadı gibi de ama yapacağım olacak inşallah yaparken cesarete çok ihtiyacım varrr
Cesaret eşittir biz yavrum ne zaman ihtiyacın olursa yaz burdan özelden nerden istersen hepimize ulaşabilirsin

O iş bizdee sen merak etme kuzum

Baskı diyemem ama ben de fark ediyorum bunu, vajina normalde de dümdüz değil, biraz eğimli bir yapıda. Biz dizlerimizi kendimize çekince bu eğimi arttırıyor olabiliriz. Sorun yaratan bir durum değil aslında pek çok pozisyonda rahatça ilişkiye girebilir esneklikte ama biz yeni yeni alışıyoruz. Pek çok kadına bize baskı ya da tuhaflık olarak gelen şey normal geliyordur. Alışacağız bacım, neler neler geride kaldı.

Selam kızlar kafama bir şey takıldı sizlere sormak istiyorum. İlişkide bacaklarımı kendime çekip biraz havaya kaldırınca penis sanki bir yere baskı yapiyor gibi hissediyorum. Bacaklarım düzken olmuyor. Bu ne olabilir yumurtalıklara filan mı carpiyor acaba
Her şeyin normal olduğunu kabul etmek biraz zamanımı alacak sanırımm

Bizim de biraz uzun sürünce sanki karnımda hissediyorum Bunları konuşuyor olmak bile benim için mucize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…