- 20 Eylül 2022
- 411
- 799
- 33
- 26
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #258.321
Katılıyorum. Bende doktora gittiğimde zaten parmak alabiliyordum, dilatörleri de hemen yapabildim ama eşli de kasıyordum .Bu insanlar nasıl doktor ya ben hayret ediyorum!! Vajinismus zaten psikolojik bir rahatsızlık. Beni de jinekolog muayene etmişti altta gayet rahattım. Asıl sorunum penisti ve bu da vajinismusdilatör verdi mi bari
İşte benim sorunum da kasilma ama anlamadı doktor orayı kasilmasam girecek zar falan gidecek , dilatorleri başarmam gerek sanirsam
Kuzucum boşver sen zarı doktoru falan. Dilatörün gelince kayganlaştırıcınla beraber çok güzel olcak inan, kafanı negatif şeylerle doldurma. Olmayacak, işte zarım çok kalın gibi negatif şeyleri söyleme. Olacak ve başaracağım de. Dilatörün gelince çalışınca dilatör içindeyken eline ayna alıp bak ve beynin görsün oraya bişey girebiliyorrr.Yok kuzum ben şimdi sipariş ettim yarın yada sonraki gün gelir dilatorler , eşimle konuşmuş bide şey demiş şimdi vajinusmus dersek kendini salar demiş ne alaka ne alaka muayane olabilen vajinusmus olamio mi yanibide bu duvar hissini hep kas sandım ben ucu giriodu çünkü ama kızlık zarin kalın o dedi , burada var mı kızlık zarını aldırıp bu işi yapabilen önce kendiniz deneyin olmazsa alalım orayı dedi
Gelsin de bı cesaretimi toplayayim hemen deneyeyim basaracağımm inşallah ben bunuuKuzucum boşver sen zarı doktoru falan. Dilatörün gelince kayganlaştırıcınla beraber çok güzel olcak inan, kafanı negatif şeylerle doldurma. Olmayacak, işte zarım çok kalın gibi negatif şeyleri söyleme. Olacak ve başaracağım de. Dilatörün gelince çalışınca dilatör içindeyken eline ayna alıp bak ve beynin görsün oraya bişey girebiliyorrr.
Dr. Saygın Miçözkadioğlu canım KadiköydeKızlar vajinismus için istanbulda gittiğiniz veya duyduğunuz klinikler doktorlar var mı ? Benim canım biraz fazla acıyor ve rahat olmama rağmen geçmiyor tekrar bi gidip muayene olmak istiyorum acaba başka bir durum mu var diye.
Yaklaşık fiyatlarını da söyler misiniz?
Ben Nazife Micozkadıoğlu ile yendim, dereceye yani seans sayısına göre ücret değişiyor. Yarın istersen ara, müsait olduğunda Nazife Hoca hemen döner, kendin konuşmuş olursun.Kızlar vajinismus için istanbulda gittiğiniz veya duyduğunuz klinikler doktorlar var mı ? Benim canım biraz fazla acıyor ve rahat olmama rağmen geçmiyor tekrar bi gidip muayene olmak istiyorum acaba başka bir durum mu var diye.
Yaklaşık fiyatlarını da söyler misiniz?
Ben de muayene olabilmiştim (tek parmak) ama mümkün değil eşimi yaklaştıramıyordum. Açıkçası başka bir doktora daha görünebilirsin çünkü hymenin alınması bir çözüm değil diye biliyorum. Çünkü sıkıntı zar yapısı değil, giriş kaslarını kontrol edememek. Dilatör veya parmak egzersizleri ile de çözülen bir durum bu. Bu egzersizlerle kası gevşetmeyi öğreniyorsun. Vajiyi yendikten sonra İstanbul'da sırf acaba başka bir doktora muayene olabilir miyim diye gittiğim doç.dr "vajinismus ne ya, yok öyle bir hastalık kafanızdan neler uyduruyorsunuz. can acıması ne saçma bir düşünce insan zevk almak için evleniyor vs." demişti. Şok içinde kalmıştım, muayene olmadan çıktım oradan. Gerçekten bu durumu bilen doktorlar bizim için daha rahatlatıcı ve sağlıklı bilgi veren doktorlar oluyor, vajinismusla ilgili yeterli bilgisi yoksa kendi yanlışlarını bize de aksettiriyorlar.Benim kafam iyice karıştı kızlar, bugün gittim alttan kızlığa baktı sonra sen vajinusmus değilsin rahat muayane olabildin dedi bende biz eşimle de belli ni noktaya gelebiliyoruz dedim , sonra eşime de vajinusmus değil tamamen psikolojik korkuyor dedi. Eşimde bak ben sana demedim mi dedi tabi.. kızlık yırtıldı sanıyordum yirtilmamis ve kalınmış ben o duvar hissinden bahsediyordum ya duvar değil o kızlık dedi iyide o duvar içinde kasılan kas değil miyditek artısı suanlik dilatorlere ikna oldu eşim..
Yazdıklarını okudum kuzum gör bak aparatı yapınca diyeceksin ki keşke baştan bununla başlasaydım diye olsun en azından eşin ikna olmuş olumlu yönlerini düşün o kalın muhabbetlerinin aynısını bana da söylemişti doktor ben hepsini bir kenara koydum sadece egzersizlerime odaklandım ve çok kısa bir sürede yendimGelsin de bı cesaretimi toplayayim hemen deneyeyim basaracağımm inşallah ben bunuu
Aynen öyle doktor çok önemli baya da araştırmıştım ama şans meselesi sanırım eşimi etkilemesinde söyledikleri:/ Çok değişik ya zaten bizi kimse anlamıyor doktorlar da böyle yapınca bir tuhaf oluyo insan ciddenBen de muayene olabilmiştim (tek parmak) ama mümkün değil eşimi yaklaştıramıyordum. Açıkçası başka bir doktora daha görünebilirsin çünkü hymenin alınması bir çözüm değil diye biliyorum. Çünkü sıkıntı zar yapısı değil, giriş kaslarını kontrol edememek. Dilatör veya parmak egzersizleri ile de çözülen bir durum bu. Bu egzersizlerle kası gevşetmeyi öğreniyorsun. Vajiyi yendikten sonra İstanbul'da sırf acaba başka bir doktora muayene olabilir miyim diye gittiğim doç.dr "vajinismus ne ya, yok öyle bir hastalık kafanızdan neler uyduruyorsunuz. can acıması ne saçma bir düşünce insan zevk almak için evleniyor vs." demişti. Şok içinde kalmıştım, muayene olmadan çıktım oradan. Gerçekten bu durumu bilen doktorlar bizim için daha rahatlatıcı ve sağlıklı bilgi veren doktorlar oluyor, vajinismusla ilgili yeterli bilgisi yoksa kendi yanlışlarını bize de aksettiriyorlar.
Bende yapacağım umarım çünkü aparatlar harici pek bı şansım kalmadı gibi de ama yapacağım olacak inşallahYazdıklarını okudum kuzum gör bak aparatı yapınca diyeceksin ki keşke baştan bununla başlasaydım diye olsun en azından eşin ikna olmuş olumlu yönlerini düşün o kalın muhabbetlerinin aynısını bana da söylemişti doktor ben hepsini bir kenara koydum sadece egzersizlerime odaklandım ve çok kısa bir sürede yendimdarısı sanaa
Aldırmadinn mii pekiiSakin oyle hataya duzme kuzu banad zar alınacak kemik halinde kalın dediler daha kotu oldum
Cesaret eşittir biz yavrumBende yapacağım umarım çünkü aparatlar harici pek bı şansım kalmadı gibi de ama yapacağım olacak inşallahyaparken cesarete çok ihtiyacım varrr
Evet kuzum aldirdimAldırmadinn mii pekii
O iş bizdee sen merak etme kuzumBende yapacağım umarım çünkü aparatlar harici pek bı şansım kalmadı gibi de ama yapacağım olacak inşallahyaparken cesarete çok ihtiyacım varrr
Baskı diyemem ama ben de fark ediyorum bunu, vajina normalde de dümdüz değil, biraz eğimli bir yapıda. Biz dizlerimizi kendimize çekince bu eğimi arttırıyor olabiliriz. Sorun yaratan bir durum değil aslında pek çok pozisyonda rahatça ilişkiye girebilir esneklikte ama biz yeni yeni alışıyoruz. Pek çok kadına bize baskı ya da tuhaflık olarak gelen şey normal geliyordur.Selam kızlar kafama bir şey takıldı sizlere sormak istiyorum. İlişkide bacaklarımı kendime çekip biraz havaya kaldırınca penis sanki bir yere baskı yapiyor gibi hissediyorum. Bacaklarım düzken olmuyor. Bu ne olabilir yumurtalıklara filan mı baskı oluyor
Her şeyin normal olduğunu kabul etmek biraz zamanımı alacak sanırımmBaskı diyemem ama ben de fark ediyorum bunu, vajina normalde de dümdüz değil, biraz eğimli bir yapıda. Biz dizlerimizi kendimize çekince bu eğimi arttırıyor olabiliriz. Sorun yaratan bir durum değil aslında pek çok pozisyonda rahatça ilişkiye girebilir esneklikte ama biz yeni yeni alışıyoruz. Pek çok kadına bize baskı ya da tuhaflık olarak gelen şey normal geliyordur.Alışacağız bacım, neler neler geride kaldı.
Bizim de biraz uzun sürünce sanki karnımda hissediyorumSelam kızlar kafama bir şey takıldı sizlere sormak istiyorum. İlişkide bacaklarımı kendime çekip biraz havaya kaldırınca penis sanki bir yere baskı yapiyor gibi hissediyorum. Bacaklarım düzken olmuyor. Bu ne olabilir yumurtalıklara filan mı baskı oluyor
Kesinlikle. Bundan 2 hafta önce bunları konusacagimi deseler hayatta inanmazdımBizim de biraz uzun sürünce sanki karnımda hissediyorumBunları konuşuyor olmak bile benim için mucize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?