- 20 Aralık 2020
- 17.157
- 2
- 76.195
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #257.421
Çünkü orada istemeden kasılma oluyor kendini ilişkiye kapatıyorsun aparatlar seni her yönüyle hazır hale getirecek bence çok kısa sürede de yeneceksin sen canımBir buçuk senelik evliyim eşime kızlık zarına kadar izin veriyorum acı eşiğim o kadar düsük ki o an asla dayanamıyorum
Evet onda hiç sorun yok tek sorun acı olayıyani oraya izin verecek kadar cesaretlisiniz. o zaman dilatör alıp çalışabilirsiniz, güzel.
acı yok aslında hissettiğin baskı ya da yanmaa. o da zaten dilatör sayesinde pelvik kaslarda kas hafızası oluşturacak ve hiç yanma olmayacakEvet onda hiç sorun yok tek sorun acı olayı
Ah inşallahÇünkü orada istemeden kasılma oluyor kendini ilişkiye kapatıyorsun aparatlar seni her yönüyle hazır hale getirecek bence çok kısa sürede de yeneceksin sen canım
Umarım öyle oluracı yok aslında hissettiğin baskı ya da yanmaa. o da zaten dilatör sayesinde pelvik kaslarda kas hafızası oluşturacak ve hiç yanma olmayacak
Vaaavvv süper bi haber buTiniminimavihanim maya91 Kızlar dilatörsüz yapmayı başardım üstelik kayganlaştırıcılar olmadan yanmanın ve ağrının sebebini buldum orgazm olmadan yaptığım için acı hissediyormuşum. Hiçbir acı yanma vs hissetmedim üstelik aylar sonra zevk aldım çok aşırı mutluyum elveda dilatör
Sen bizden önce başardın dilatörü bıraktın . Yaparsın sen de anın tadını çıkarıp eşli denemeye geçmeden önce uzun tutunca ilişkiyi oluyormuş. En kısa zamanda darısı sana olsun canımVaaavvv süper bi haber buzevk almanın da darısı başıma ben daha zevk alamıyorum ya sorun bende mi
Cok tebrik ediyorum. Çok çok mutlu oldum adinizaTiniminimavihanim maya91 Kızlar dilatörsüz yapmayı başardım üstelik kayganlaştırıcılar olmadan yanmanın ve ağrının sebebini buldum orgazm olmadan yaptığım için acı hissediyormuşum. Hiçbir acı yanma vs hissetmedim üstelik aylar sonra zevk aldım çok aşırı mutluyum elveda dilatör
Evet işte hala o birleşme korkusu var bilinçaltımda. O yuzden hala görev gibi görüyorum. Anın tadını çıkartmaya çalışıcam ve olcak insallahSen bizden önce başardın dilatörü bıraktın . Yaparsın sen de anın tadını çıkarıp eşli denemeye geçmeden önce uzun tutunca ilişkiyi oluyormuş. En kısa zamanda darısı sana olsun canımen mutlu olduğum ağrı yanma hissetmedim. En önemli şey orgazm olmak
Sağol canım darısı en kısa zamanda sana olsunes
Cok tebrik ediyorum. Çok çok mutlu oldum adinizaO zamansa ben bittim. Zevkin baş harfi bile yok bende ya.
Amin darısı herkesin başına ❤ mutluluğunuzun tadını geçen zamanların acısını çıkarınSağol canım darısı en kısa zamanda sana olsunBen yendiğimden beri kayganlaştırıcı ve dilatörsüz yapamıyordum. Resmen görev gibi yapıyordum. O da ben de aşırı yanma acı hissettiriyordu hatta doktora gitmeye kalktım enfeksiyon mu var diye bugün anladım ki ağrının sebebi benim ıslanmamammış.
Aynı hissin bende de vardı. Görev gibi yapıyordum işte doğal ıslanmadan olmuyor ondan o baskıyı hissediyoruz. Ön ilişkiyi uzun tutmanı öneririm cesaretli ol yapacam de ben ilk defa cesaret ettim bırak zaten artık girişi başardık bir şey olmuyormuş hepsi kafada bitiyormuşEvet işte hala o birleşme korkusu var bilinçaltımda. O yuzden hala görev gibi görüyorum. Anın tadını çıkartmaya çalışıcam ve olcak insallahhadi sizeeee bol eğlenceliii gecelerrr
Teşekkür ederim inş en kısa zamanda senin de en güzel haberini alırızAmin darısı herkesin başına ❤ mutluluğunuzun tadını geçen zamanların acısını çıkarın
Kuzum o kadar sevindim ki maşallah bitti gitti artık tam anlamıyla normal bir ilişki yaşayacaksın ne güzel eksiklerini de bulmuşun bundan sonrası güzel haberler inşallahTiniminimavihanim maya91 Kızlar dilatörsüz yapmayı başardım üstelik kayganlaştırıcılar olmadan yanmanın ve ağrının sebebini buldum orgazm olmadan yaptığım için acı hissediyormuşum. Hiçbir acı yanma vs hissetmedim üstelik aylar sonra zevk aldım çok aşırı mutluyum elveda dilatör
Hani fizyolojik olarak bir sıkıntın olduğunu düşüneyim diyorum ama daha önceden yapamazdın canımmKizlar ben sanırım yanlış birsey yapıyorum ya. Normalde önceki denemelerimizde olan baskıya dayanabiliyordum ama bu aksam çok kez denedik ve malesef o noktada bekletip ikinsam da gidemiyoruz. Çünkü bu çok acı verici. Evet ölmüyorum ama dayanamıyorum da öncekiler de en azından bekleyebiliyordum
Amiiin insaAllah ama kafamda felaket büyütüyorum. Çok fazla düşünmemek gerek ama düşüncelerimin önüne geçemiyorum. Umarim bir an once saglikli bir ilişkiye kavuşuruz yaTeşekkür ederim inş en kısa zamanda senin de en güzel haberini alırız
Çok teşekkür ederim canımKuzum o kadar sevindim ki maşallah bitti gitti artık tam anlamıyla normal bir ilişki yaşayacaksın ne güzel eksiklerini de bulmuşun bundan sonrası güzel haberler inşallah
Aynen hem öyle zor da olmadı o zaman. Tamam yanma ve batma vardı ama o kadar olsun. Acaba diyorum yanlış yöne mi ittiriyorum. Çünkü eşime bir müdahale ettirmeden kendim dilator gibi çalışıyorum. O baskı noktasında çok büyük acı var o acıya ragmen yine ittirmeye çalışıyorum ama gitmiyor.Hani fizyolojik olarak bir sıkıntın olduğunu düşüneyim diyorum ama daha önceden yapamazdın canımmsorun ne nasıl olacak bilmiyorumm keşke birşeyler yapabilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?