- 9 Ağustos 2016
- 7.155
- 23.083
- 348
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #257.361
Arkadaslar Özel bişey sorcam. Regl bitimine doğru böyle renk açık kahveye döner ya, o zamanlar da çalışma, eşli deneme falan yapıyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım bitmesini beklee benceArkadaslar Özel bişey sorcam. Regl bitimine doğru böyle renk açık kahveye döner ya, o zamanlar da çalışma, eşli deneme falan yapıyor musunuz?
Evet evet bizde öyle yapıyoruz hatta bişey olmasın diye ekstra bir gün daha bekliyoruz ne olur ne olmaz dedim yanlış bişi yapmayalımYok canım bitmesini beklee bence
Periyod dönemi sona erince yapmanız daha uygun olur. O dönemde rahim ağzı açık olduğu için hem rahmimiz hem de içi oldukca hassastir ve pelvik enfeksiyonların sebep olabilir. Ki birsekilde olacaksa da prezervatif kullanmanız gerekir.Arkadaslar Özel bişey sorcam. Regl bitimine doğru böyle renk açık kahveye döner ya, o zamanlar da çalışma, eşli deneme falan yapıyor musunuz?
Sipariş verdim gelir gelmez denemeye başlayacağım, konuyu da takipteyim çok teşekkür ederimS Sakaryazar bahsettiğim topik burası
Eşlide de baskı hissi oluyor fakat deneye deneye alışılıyor denemekten vazgeçmeyinn baskı oluyor diye. Ama tabi 4. Dilatöre iyice alışın kendinizi hazır hissedince eşli deneyin.Merhaba arkadaşlar bende 4.boydaydim sonra eşimle denedim ama çok yanma oldu, bikacgun yandı kanamada olmadı kendimi sıkmadım hiç ama tahriş olmuş sanırım, doktora gittim alttan muayene etti kızlık zarim çok inceymiş ve çentik oluşmuş kanama olmaz bile dedi doktor , şuan bende regl oldum bekliyorum geçince yine 4. Boydan devam edicem, iyice alıştırmadan eşli denemeyi düşünmüyrm bide biraz baskı hissi oldu bendede, bu yanma geçer inşallah daha rahat olabilirim
Peki tamamen geçiyomu baskı zamanlaEşlide de baskı hissi oluyor fakat deneye deneye alışılıyor denemekten vazgeçmeyinn baskı oluyor diye. Ama tabi 4. Dilatöre iyice alışın kendinizi hazır hissedince eşli deneyin.
Dilator denemelerinden sonra da o baskı hissi devam ediyor yani.Eşlide de baskı hissi oluyor fakat deneye deneye alışılıyor denemekten vazgeçmeyinn baskı oluyor diye. Ama tabi 4. Dilatöre iyice alışın kendinizi hazır hissedince eşli deneyin.
Zamanla geçer ama bende de hala var baskı hissi, belki tamamen kendimizi rahatlatsak, rahat bıraksak geçer bencePeki tamamen geçiyomu baskı zamanla
Bu kadar kolay birsey nasıl hastalık olabiliyor aklim gerçekten almiyor. Doğal sürece kendimizi nasil bırakamıyoruz bu dusunce mahvediyor beni ya. Ben dilator kullanamadigim için daha fazla sorun oluyor. Eşimin yerinde olsam ne kadar anlayışlı olurdum bilemiyorum.Zamanla geçer ama bende de hala var baskı hissi, belki tamamen kendimizi rahatlatsak, rahat bıraksak geçer bence
Harika süper evet o yanma sızı olabiliyor normal ama ilerleyen sürede göreceksin gitgide azalacak aynen herkesin kızlık zarı farklı yapıda canımMerhaba arkadaşlar bende 4.boydaydim sonra eşimle denedim ama çok yanma oldu, bikacgun yandı kanamada olmadı kendimi sıkmadım hiç ama tahriş olmuş sanırım, doktora gittim alttan muayene etti kızlık zarim çok inceymiş ve çentik oluşmuş kanama olmaz bile dedi doktor , şuan bende regl oldum bekliyorum geçince yine 4. Boydan devam edicem, iyice alıştırmadan eşli denemeyi düşünmüyrm bide biraz baskı hissi oldu bendede, bu yanma geçer inşallah daha rahat olabilirim
Çok sevindim bu adım attıysan gerisi de gelecektir ben de seni takipteyim bundan sonraSipariş verdim gelir gelmez denemeye başlayacağım, konuyu da takipteyim çok teşekkür ederim
Evet canım geçiyor zamanla biraz daha sabretmek gerekiyor hani hobba oldu bitti hemen zevk yada bu baskı hissi olmasın diyemiyoruz Bu biraz da sizin elinizde öyle söyleyimPeki tamamen geçiyomu baskı zamanla
Başta ben de çok sorguluyordum bu kadar normal herkes bunu zevk alarak yapıyor ben neden böyleyim diye keşke aparat yapabilsem eminim çok yol kat edeceksin işteBu kadar kolay birsey nasıl hastalık olabiliyor aklim gerçekten almiyor. Doğal sürece kendimizi nasil bırakamıyoruz bu dusunce mahvediyor beni ya. Ben dilator kullanamadigim için daha fazla sorun oluyor. Eşimin yerinde olsam ne kadar anlayışlı olurdum bilemiyorum.
Herkeste farklı olur tabiki ama bende bu baskı minicik değil acaba yanlış bisey mi yapıyorum. O noktaya geldiğimizde bayagi da üstüne gidiyoruz sonra baskı artınca son geldigim nokta kendimi bile tanıyamıyorum. Her ikinma baskıyı arttiriyorBaşta ben de çok sorguluyordum bu kadar normal herkes bunu zevk alarak yapıyor ben neden böyleyim diye keşke aparat yapabilsem eminim çok yol kat edeceksin işte
İster parmak egzersizi olsun ister aparat eşli deneme o minicik baskı hissi oluyor ama bu zamanla aşılıyor devamlı sizde kalmıyor
Bende de baskı minicik olmadı. Baskı ne kadar olursa olsun sonunda ölüm yok ya yapın gitsin vazgeçmeyin. Yani demek istediğim cesaretin var ilişkiye girmeyi deneyebiliyorsun. Benim böyle bi cesaretim yoktu mesela. Şu an aparatlar sayesinde cesaretim geldi. Bence aparatlar orayı açmaya değil de sana oraya bişey gireceğini kanıtlamaya yarıyor. Vajina zaten açık esneyen bir yer. Bizim beynimizdeki düşünceler orayı daraltanHerkeste farklı olur tabiki ama bende bu baskı minicik değil acaba yanlış bisey mi yapıyorum. O noktaya geldiğimizde bayagi da üstüne gidiyoruz sonra baskı artınca son geldigim nokta kendimi bile tanıyamıyorum. Her ikinma baskıyı arttiriyor
3 sene sonrası bu duruma geldim. Başlarda kendim bile dokunamıyordum. Baktım onlarca dr tedavisi de sonuc vermiyor bir dr sesini yükseltti burda bayagi tartıştım sonra dedim ne adamlarla ne diyaloglara girdim. Oraya dokunamayan ben akşamında 2 ay once ilk ciddi eşli denememi yaptım ve az buçuk başarılıydı ikinci akşamda gitgelsiz dilator gibi denemem başarılı oldu. Dr a ve birkaç kişiye sinirden gözüm bisey görmedi. Tatil sonrası yine başa döndüm ve birseylerin harekete geçirmesi gerek yeniden.Bende de baskı minicik olmadı. Baskı ne kadar olursa olsun sonunda ölüm yok ya yapın gitsin vazgeçmeyin. Yani demek istediğim cesaretin var ilişkiye girmeyi deneyebiliyorsun. Benim böyle bi cesaretim yoktu mesela. Şu an aparatlar sayesinde cesaretim geldi. Bence aparatlar orayı açmaya değil de sana oraya bişey gireceğini kanıtlamaya yarıyor. Vajina zaten açık esneyen bir yer. Bizim beynimizdeki düşünceler orayı daraltan
İşte yapabiliyorsun yani oluyor daha öncesinde olmuş. Şu an olmaması için önünde bi engel var mı? Yok3 sene sonrası bu duruma geldim. Başlarda kendim bile dokunamıyordum. Baktım onlarca dr tedavisi de sonuc vermiyor bir dr sesini yükseltti burda bayagi tartıştım sonra dedim ne adamlarla ne diyaloglara girdim. Oraya dokunamayan ben akşamında 2 ay once ilk ciddi eşli denememi yaptım ve az buçuk başarılıydı ikinci akşamda gitgelsiz dilator gibi denemem başarılı oldu. Dr a ve birkaç kişiye sinirden gözüm bisey görmedi. Tatil sonrası yine başa döndüm ve birseylerin harekete geçirmesi gerek yeniden.