Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Amin, bende muzdaribim aynı dertten hatta suan esimle bosanma asamasına geldik bütün hevesim kaçtı yenmek adına
Tek sorun buysa gerçekten bunun için yuvanızı dağıtmayın. Kesin çözümü olan bir şey. Kendin yapacak psikolojide değilsen bir doktorla daha hızlı yenebilirsin. Kendinize şans verin.
 
Kizlar az once youtubeda dolasirken tesadufen, bir doktorun, vajinismusta botoks tedavisi diye bir videosunu gordum. Vajen etrafindaki kaslara botoks yapiyormus ve kasamiyormusuz o kaslarimizi. Bunu daha once duymus muydunuz?
Botoks geçici bir çözüm diye biliyorum ben. Etkisi geçince aynı duruma geri dönüyorsun. Önemli olan kaslarını yönetebilmek. Botoksla kasların bir süre devre dışı kalıyor, etkisi geçince de sen yine kaslarını yönetemediğin için yeniden kasmaya başlıyorsun diye biliyorum.
 
Bende marmeladovacim. Çözmeden istemiyordum çünkü sorunumuz çok uzar diye korkuyordum. Hatta ilişki beni bu yüzden de geriyordu korunuyor olmama rağmen yüzde yüz bir yöntem yok ya.
Bence artik düşünebiliriz 😊 ben yaklaşık bir buçuk aydır düşünüyorum.
Benim için öyleydi, önceliği hep vajinismusu bitirmeye verdim. Şimdi o engel aradan kalkınca gerçekten düşünmeye başladım ve çok sıcak geliyor bu fikir. 🤭❤️☺️
 
Kızlarrrr penisi yarısına kadar alabiliyorum ama egzersizlerin ve aparatın önemini söylediğiniz için bugün penis değil de aparatla deneyeyim dedim normalde 3. Aparatın yarısında kalırdım ilerleyemezdim az önce hiç zorlamadan ilk seferinde 3 unu de tamamen aldım nefes ezgersizleri ile gerçekten boşluk var orada son 4. Aparata geldim büyük bir gazla ama yarısından sonra ilerlemesi kasıklarıma ağrı girdi 2-3 kez yeniden denedim kasıklarım çok ağrıdı bıraktım ben şimdi ne yapayım nasıl ilerleyeyim bu arada yaptığım apartmanların hepsini içimde 3-5 dakika beklettim kaslar alışsın diye
 
X