• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bugün eşim ürolojiye gitti bi problem yokmuş doktor eşin dilatör alsın demiş ama o et gibi olanlardan diğeri korkutabilir demiş bende iki parmak egzersizi yapabiliyorum yine de almalı mıyım bilmiyorum eger bu çözümse mecbur alıcam
Kuzum parmak egzersizi zaman alıyor bence dilator almalisin

Eklentiler

• Screenshot_20220608-234846.png
    Screenshot_20220608-234846.png
    247,8 KB · Görüntüleme: 31
Ya kızlar olmamış... Hala o aptal zar orada duruyor ve kendimi çok kasiyorum hersey başa sardı. Eşim ilk defa sert konuştu. Canımın yanmama ihtimali yokmuş. Dendi o boşluk hissi falanlar filanlar olmamış anlayacağınız. 3 senedir ilk defa bu sebepten boşanmak istiyorum

Hem de çok rahatladım, kesinlikle kasma ile ilişkili olduğuna kanaat getirdim ben de. İster istemez ben de heyecan, tedirginlik vs hâlâ oluyor, bu duygular tam sıfırlanmadığı müddetçe en ufak durumda kasma bence normal. Ama geçebilir bir durum olduğunu görünce derinden bir oh çektim. Ben de senin adına çok sevindim canım, gerçekten her şey adım adım oluyormuş inşallah sen de en kısa zamanda git-gelde rahatlarsın. 🙏🏻 Her şeyin normalleşmesini çok istiyorum artık 🌸🌺
Dilatör ile mi yendiniz

Yani bir parmak sokabiliyorum ikincisi açıyor dilatör ile yenebilirim demi ne kadar sürede yenerim ki sanki hiç yenemicekmisim gibi geliyo
Kuzum jelde al adım adım sana yardımcı olacağız mesala bana göre aparat daha iyi parmak zaman alıcı benim fikrim ve sende başaracaksın

Kuzum jelde al adım adım sana yardımcı olacağız mesala bana göre aparat daha iyi parmak zaman alıcı benim fikrim ve sende başaracaksın
İki parmağım acısa da giriyor aparatlarim gelsede denesem hemen ne kadar beklese insan yıpranıyor daha 3 hafta oldu evlendim ama yıprandım gerçekten

Back