- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #255.101
Kızlar Bugün tahlil yaptırdım yarın doktorum bakacak bunu çok takmıyorm ilaçla düzeliyormuş ama eşim 2 ay sınra gidecek ve gelmiycek gelecek seneye kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum parmak egzersizi zaman alıyor bence dilator almalisinBugün eşim ürolojiye gitti bi problem yokmuş doktor eşin dilatör alsın demiş ama o et gibi olanlardan diğeri korkutabilir demiş bende iki parmak egzersizi yapabiliyorum yine de almalı mıyım bilmiyorum eger bu çözümse mecbur alıcam
Peki o ten hissiyatını vermeyenden alsam acaba olur mu o diğeri dediğim gibi Baya yüksek fiyatıKuzum parmak egzersizi zaman alıyor bence dilator almalisin
Peki o ten hissiyatını vermeyenden alsam acaba olur mu o diğeri dediğim gibi Baya yüksek fiyatı
Senide hatırlıyorumm canımm rabır dilatör seti diye bakar mısın çok fazla değil ki fiyatıKızlar sizlere bişey sorucam ben iki parmak egzersizi yapıyorum yine de dilatör almama gerek var mı fiyatları da cok pahalı hep 900 1000 TL
4 de takılınca nasıl ilerlediniz peki nefes yapıyorum ama kasıklarıma ağrı giriyorCanım 3 e iyice alış ve 4 e geç 4 yapılması gerekiyor bence benimde 3 de yarıda kalıyordu 4 den sonra daha kolay oluyor İnan ki
Dilatör ile mi yendinizHem de çok rahatladım, kesinlikle kasma ile ilişkili olduğuna kanaat getirdim ben de. İster istemez ben de heyecan, tedirginlik vs hâlâ oluyor, bu duygular tam sıfırlanmadığı müddetçe en ufak durumda kasma bence normal. Ama geçebilir bir durum olduğunu görünce derinden bir oh çektim. Ben de senin adına çok sevindim canım, gerçekten her şey adım adım oluyormuş inşallah sen de en kısa zamanda git-gelde rahatlarsın. Her şeyin normalleşmesini çok istiyorum artık
Evet canım, dilatörle yendim. Ama kendi kendime değil, doktorla.Dilatör ile mi yendiniz
Burada pek çoğumuz rabır dilatör aldı, uygun fiyatlı ve ten hissiyatı yok.Peki o ten hissiyatını vermeyenden alsam acaba olur mu o diğeri dediğim gibi Baya yüksek fiyatı
Kendi kendime yenebilirmiyimEvet canım, dilatörle yendim. Ama kendi kendime değil, doktorla.
Yenebilirsin kuzumKendi kendime yenebilirmiyim
Yeni sipariş verdim dilatör seti nasıl kullanmaliyimYenebilirsin kuzum
Yani bir parmak sokabiliyorum ikincisi açıyor dilatör ile yenebilirim demi ne kadar sürede yenerim ki sanki hiç yenemicekmisim gibi geliyoYeni sipariş verdim dilatör seti nasıl kullanmaliyim
Kuzum jelde al adım adım sana yardımcı olacağız mesala bana göre aparat daha iyi parmak zaman alıcı benim fikrim ve sende başaracaksınYani bir parmak sokabiliyorum ikincisi açıyor dilatör ile yenebilirim demi ne kadar sürede yenerim ki sanki hiç yenemicekmisim gibi geliyo
İki parmağım acısa da giriyor aparatlarim gelsede denesem hemen ne kadar beklese insan yıpranıyor daha 3 hafta oldu evlendim ama yıprandım gerçektenKuzum jelde al adım adım sana yardımcı olacağız mesala bana göre aparat daha iyi parmak zaman alıcı benim fikrim ve sende başaracaksın
Elbette yenebilirsin, burada kendi kendine yenen o kadar çok kadın var ki. Önceki sayfaları oku göreceksin.Kendi kendime yenebilirmiyim
Kuzum ben 2bucuk sene boyunca mücadele ettimİki parmağım acısa da giriyor aparatlarim gelsede denesem hemen ne kadar beklese insan yıpranıyor daha 3 hafta oldu evlendim ama yıprandım gerçekten